בוקר מעולה - איך עבר סופ"ש?

אבא אסא

New member
../images/Emo42.gif בוקר מעולה - איך עבר סופ"ש?

שישי היה מעניין: זה היה היום האחרון לעבודה הנוכחית שלי. קיבלתי הצעת עבודה אחרת מאותו מקום והיום (יום א') אגיש את ההצעה הנגדית שלי, אבל נראה לי שלא יסכימו אבל ממש לא נורא כי יש לי כבר מקום עבודה אחר!! אח"כ ישנתי קצת צהריים ובערב הייתי פנתר ערבות אבל שמילל לבד כי אשתי ישנה מעולה
ביום שבת השתתפנו במפגשונצ'יק גיגיות עם חברות פורום אחר שאני משתתף בו ועם כל הילדים. היה רטוב וכיף. אח"כ הלכנו לאחותי לאכול צהריים ובאופן ממש לא אופייני נרדמתי לשעתיים על הרצפה בסלון (פדיחות). אח"כ הלכנו לבקר חברים ובלילה ראינו סרט חמוד עם יו גרנט וסנדרה בולוק. זהו. שישי שבת של רוגע! ואיך היה אצלכם???

wildcat6

New member
אצלנו התחיל טוב ונמשך קצת פחות

היה נורא כייף כי התארחו אצלנו כמה חברים משוגעים שעשו שמח מה שקרה הילדים נכנסים לאטרף ואנרגיות והנסיעה חזרה הביתה היתה היסטרית

חן Y

New member
אני שמחה בשבילך

לגבי העבודה ומאחלת לך הצלחה . נירדמת על הרצפה של הסלון? - איך אפשר? העיקר שהיצלחת לקום על הרגליים. איך קראו לסרט? טוב , אצלינו הכל עבר יפה עם כמה ביקורים פה ושם. עומס של עבודה - כבר אין לי תודה לאל. מה שכן- בבית היצטברו לי עיניינים לו פתורים והמון אי סדר הבאתי את העבודה הביתה ולא יודעת איך יוצאים מזה. למישהו יש רעיון . איך לנצל את הזמן הכי טוב שיש?

psa

New member
אבא אסא

בעבודתך החדשה תהנה ופרנסה טובה.

psa

New member
אבא אסא ,הברכה מיועדת לך....

איך היה היום הראשון בעבודה החדשה?

אבא אסא

New member
הי - אני עדיין בעבודה החדשה...

זו למעשה עבודה ישנה שעשיתי לה קאמבק אז ככה שזה בסדר גמור.. תודה על התעניינות.

dafgol

New member
הסופ"ש היה נפלא , לה לה לה

העברנו אותו בסתלבט , וביום שבת אחה"צ נפגשנו עם חברים מהפורום שלנו ( הורים לתינוקות....זוכר
) בחוף הכאמל בחיפה ועשינו כיף חיים משוגעים עם המון צחוקים וחיוכים. חוצה מזה....המון
בעבודה החדשה
.

למעלה