בוקר מקסים לכולם

moi24

New member
../images/Emo42.gif בוקר מקסים לכולם ../images/Emo42.gif

התעוררתי קצת עצבנית. מי רוצה לריב?

moi24

New member
יה... אף אחד לא רוצה לריב?

אפילו אם אני אוסיף כמה כריות וחברה?

moi24

New member
יותר ממך זה בטוח...

נו... משהו התבשל על האש?
איזו בחירת מילים סוף, נכון?

באז באז

New member
ביום שאני אפגוש אותך

אני לא יודע אם אני אוריד לך כאפה או שאני אצבוט אותך (וישאיר סימן) בעכוז... את יכולה לעזור לי לבחור?

moi24

New member
אני ממליצה לך

להירגע ומהר... ביום שאני אפגוש אותך ..... ..... אני שוברת ת'ראש מנסה לחשוב על משהו שבחיים לא יקרה...

באז באז

New member
שו?

מה זאת אומרת? איך יתכן הדבר? את אומרת את זה ברצינות? זה מדבק? (גם אני רוצה!!!)

אני לא יודע לגבי moi24...

אבל זה אמיתי לגמרי. לפני כמה שנים, לא זוכר באיזו מדינה מדובר, פוליטיקאי מסוים גילה בסקרי דעת קהל שהזעה מוגברת והסמקה לא-רצונית מצידו בתוכניות ארוח בהן הופיע נתפסו על ידי הקהל כהתחמקות וניסיון להסתיר עובדות כמו גם חוסר ניסיון פוליטי (בכל זאת, פוליטיקאי מסמיק ומזיע בתגובה לשאלה קשה?! זה הרי הלחם והחמאה שלהם). ניתוח חדשני אחד (בזמנו, היום זה כבר יותר שגור אני מניח, אם כי לא פופולרי. אני מקווה) והבעיה נפתרה. רק כדי ליצור בעיה חדשה עבור אותו פוליטיקאי: לא זוכר ולא מבין ברפואה מספיק אבל הניתוח הזה גרם לו לחיוורון משמעותי, חולני ממש. גם זה לא הועיל לו ברייטינג יותר מדי ולמרות שאני לא עוקב אחרי המקרה אני מניח שהיום יש פוליטיקאי בצבעי אלי לוזון אחד בעולם שדופק כל יום את הראש בקיר בניסיון להבין למה בכלל הוא נכנס לפוליטיקה עם בעיות עור כמו שלו. :) :) :)

moi24

New member
באמת

אני אף פעם לא נהיית אדומה. אפילו לא אחרי ריצה. אולי רק כשאני שמה יותר מדי סומק...

אני בעד!

באמת מעניין יהיה לראות אתכם בתור זוג.... בכולאופן אני בעד!
(תזכרו שאמרתי ראשונה!!!)

ברורררררררררררררר

תמיד רציתי להיות אופציה ב', אין כמו להיות פרס ניחומים של מישהו אני אומרת..

למעלה