בוקר מקסים בשל ארוע משפחתי נעדרתי מס' ימים אשוב אחרי יום העבודה רק בשורות טובות טליה
ק קסמי אהבה New member 5/2/08 #1 ../images/Emo42.gifבוקר מקסים../images/Emo42.gif בשל ארוע משפחתי נעדרתי מס' ימים אשוב אחרי יום העבודה רק בשורות טובות טליה
../images/Emo42.gifבוקר מקסים../images/Emo42.gif בשל ארוע משפחתי נעדרתי מס' ימים אשוב אחרי יום העבודה רק בשורות טובות טליה
מ מגי 336 New member 5/2/08 #2 חברות יקרות, אתן מוזמנות לפורום שואלים את הקלפים - לאירוח של שאנטיפי האחת - שתעניק לכן מסרים בקלפי אושו לקראת השנה הסינית החדשה. הקישור לפורום בחתימה שלי
חברות יקרות, אתן מוזמנות לפורום שואלים את הקלפים - לאירוח של שאנטיפי האחת - שתעניק לכן מסרים בקלפי אושו לקראת השנה הסינית החדשה. הקישור לפורום בחתימה שלי
ק קסמי אהבה New member 6/2/08 #4 ../images/Emo99.gifלצערי הגעתי מאוחר מדי... שמחה לראות את הצלחת הערב
I ILL take the rain New member 5/2/08 #3 ../images/Emo29.gif ערב טוב ../images/Emo29.gif מכינה כרטיס ברכה ליום האם למחר + אני אאפה משהו לאמא מחר בחינה ערב נפלא
../images/Emo29.gif ערב טוב ../images/Emo29.gif מכינה כרטיס ברכה ליום האם למחר + אני אאפה משהו לאמא מחר בחינה ערב נפלא
ק קסמי אהבה New member 6/2/08 #5 איזו מקסימה את!!../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif שיהיה בהצלחה מחר בבחינה