בוקר מתוק לכולם - טיפ יומי

אבא אסא

New member
../images/Emo42.gifבוקר מתוק לכולם - טיפ יומי

תחושות הבטן. אני מאמין מס' 1 של תחושות בטן. כשאתם נתקלים בסיטואציה בה אתם צריכים לבחור בדרך פעולה מסויימת ולא יודעים, או כשישנה לכם הרגשה לא ברורה - לכו לפי תחושת הבטן הראשונית לגבי אותו המקרה. ברוב המקרים זה מתגלה כנכון. לדעתי זה עובד במקרים של:
מותר ואסור
האם האדם הוא טוב או רע לנו (במגוון של מקרים)
האם לנקוט בדרך הפעולה שנאמרה לנו ספרו לי על מקרים כאלו. נראה לי שיהיה מעניין. בוקר נפלא
אבא אסא

liti

New member
מסכימה ולא מסכימה...

וכאן אני מתייחסת לגבי "האם האדם טוב או רע לנו". תחושות בטן הרבה פעמים עובדות, אך אסור לשכוח שאנו מושפעים מגורמים שונים המשפיעים על יכולת השיפוט שלנו (רושם ראשוני, רושם חיצוני, סטריאוטיפים ועוד ועוד). כתוצאה מכך אנו עלולים לפסול או לשלול אדם באופן לא מוצדק. הטיפים שלי במקרה זה-
לא לפסול לעולם על ההתחלה. גם האדם שנראה הכי רע יכול להתגלות כהפך המוחלט.
לא להתלהב באופן מיידי מאנשים שנראים יותר מידי טובים- גם כאן עלול להתגלות להיפך.
לתת לאדם שמולך יותר משתי דקות של חסד. וכן- לסמוך על תחושות הבטן אך לזכור שגם הן עלולות להטעות.
ערב נפלא!

אופה3

New member
אני מסכימה איתך, ומשהו שקרה לי

אני בדרך כלל הולכת לפי תחושות הבטן שלי, ב99 אחוז מהפעמים שהקשבתי ללב שלי ולבטן צדקתי, ניחנתי בחושים כאלה טובים שאני מודה לאלוקים יום אחד הלכתי לאיזה רופא, היתה לי הרגשה רעה מאוד איתו, ולאחר כמה ימים הסתבר לי שצדקתי\ בכל אופן, אני תמיד עוצרת רגע, לראות מה אני מרגישה, ואז מפעילה את המוח ועוד שיקולים ומחליטה כל טוב

למעלה