בוקר נפלא לכולם

גברברת

New member
../images/Emo42.gif בוקר נפלא לכולם ../images/Emo42.gif

לכל אחד מאתנו יש את הספר ש"עושה" לו את זה , הספר אותו הוא קרא כבר מיליון פעמים ועדיין לא שבע ממנו... תספרו לי איזה ספר הוא הספר האולטמטיבי שלכם?? לי יש שניים כאלו (תלוי במצב הרוח) האחד הוא מרד הנפילים של איאן ראנד והשני (להבדיל אלפי הבדלות) הוא המסעדה הגדולה שבקצה היקום של דאגלאס אדמס. את שניהם אני מכירה בע"פ וקראתי כבר עשרות רבות של פעמים ושיהיה סוף שבוע נפלא לכולם

גברברת

New member
אופססס עכשיו גיליתי שהעלתי את

ההודעה לא במקום בו התכוונתי להעלותה... תרגישו חופשיים להתעלם ומיש בכל זאת בא לו לענות .. כמובן שמוזמן

Sefy

New member
לא התכוונת לומר לנו בוקר טוב ? ../images/Emo7.gif

סתם סתם! דרך אגב, הספר השני הזה שלך, הוא לא במקרה חלק מאד קטן מתוך כל הספרים של דאגלס אדאמס "המדריך לטרמפיסט לגלקסיה" ?
אין לי בדיוק ספר ספציפי שאני קורא אלף פעם (אם כבר אז סרט
) אבל יש לי שני ספרים אהובים, אחד הוא "החזרה" של וויליאם שאטנר, שמספר על החזרה של הקפטן הטוב ביותר במסע בין כוכבים! והשני הוא "מותו וחזרתו של סופרמן"

tokit

New member
אני קוראת המון, אבל אף פעם לא

פעמיים את אותו הספר. כל ספרי אלזה מורנטה ופול אוסטר "עשו" לי את זה. גם רבים משל עמוס עוז, גרוסמן, קאמי, "שואה שלנו" של גוטפרוינד. יש עוד המון, זה מה שאני שולפת ברגע מהזכרון.

טוב, אני לא כל כך קוראת ספרות יפה

אבל יש ספר שאני מאוהבת בו, זה "Woman in the Dunes" של Kobo Abe. מלווה אותי כל החיים. קניתי גם לבן הזוג שלי.

miss prissy

New member
סופ"ש נפלא גם לך דארלינג ../images/Emo24.gif

את כמובן יודעת איזו תולעת ספרים אני... הספ היחידי שקראתי כמה פעמים הוא הספר הנפלא "מאה שנים של בדידות" שכתב גבריאל גרסיה מרקס - ספר פשוט מדהים. ספר אחר שממש אהבתי מהזמן האחרון הוא "שבועת רחל" של מיכל שלו. ותוך כדי כתיבה אני נזכרת בעוד כמה שאהבתי אבל אני לא אנג'ס יותר מזה (פשוט חולה
חולה על ספרים) סופ"ש מצויין לכולם

למעלה