בוקר של התחלות חדשות

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo42.gifבוקר של התחלות חדשות../images/Emo42.gif

היום הראשון שלי באוניברסיטה....
מפחיד, חדש, מוזר.... אבל מסקרן ומלהיב. התיק כבר מוכן, ההתרגשות עצומה.... ענתי סטודנטית בישראל

IAM20072007

New member
ואו איזה יופי.....כל הכבוד לך../images/Emo24.gif

המון המון בהצלחה מה את מתחילה ללמוד?

a n a t i 3 3

New member
ממש כרגע חזרתי.............

אני לומדת באוניברסיטת בן גוריון בבאר שבע, אין לי מילים שיוכלו לתאר את מה שאני מרגישה אסכם את זה במילה אחת.... "וואו" אז למי ששאל אני לומדת סוציולוגייה, מעניין לי, מלהיב וחדש פשוט לא מבינה איפה הייתי עד היום?! נהנתי מכל רגע, תודה לכם חברים יקרים אוהבת ענת

../images/Emo57.gifמקנאה בך קצת

אני זוכרת את היום הראשון שלי שם... הגעתי באוטובוס עם שמיכת פוך כי ידעתי שיהיה קר בלילה ורצתי למעונות. אח"כ רצתי לאוניברסיטה ואיבדתי את הדרך, והנשמה יצאה לי עד שמצאתי את הכיתה. אבל בעיקר אני זוכרת את התחושה הכיפית של'להיות סטודנטית'. שיהיה לך בהצלחה

בחירה מעולה../images/Emo50.gif

למדתי סוציולוגיה לבגרות. מאד מעניין. רואה עד כמה זה מתאים לך! את בחורה עם ביצים. לכי על זה ותהני מכל רגע. אין כמו הגשמה עצמית...

בוקר טוב לסטודנטית ../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

הרבה הצלחה בלימודים, ובעיקר - שיהיה בכיף ובסיפוק

new sol

New member
הווווווווווו יההההההההה בייביייייייייייייי

יוקי כל הכפוד !!!!!!!!!!! אני חושב שאין גיל ללימודים ומכיר כמה שעשו תואר בפנסיה... אחד מהעובדים שלי הפך לסבא בחודש שעבר...אמרתי לו שעכשיו ישלח את אישתו ללמוד באוניברסיטה? הוא שאל השתגעת? למה? עניתי לו שעדיף לו להגיד שהוא הולך לישון כל לילה עם סטודנטית מאשר עם סבתא... שיהיה לך בהצלחה ובכיף ומנסיון אישי שם המשחק הוא התמדה.

למעלה