בוקר של שבוע טוב חברותא

../images/Emo42.gifבוקר של שבוע טוב חברותא../images/Emo42.gif

אסירת תודה הבוקר, לאלוהים שאוהב אותי, על השמירה הלוחצת הזו שכמעט אפשר להרגיש פיזית, על שהתעוררתי לבוקר של שבוע נפלא, על החברים והאהבה מסביבי, על החיבוקים, ה
שזורחת, על סדר יום, ועל.... רק להיום - יש לי ארבעה חודשים נקיים
תפילתי שאמשיך בדרך זו, לחיים טובים יותר, חיים של מנצחים.. אמיתיים, ומספקים. אוהבים

עליזה 63

New member
מתוך "שפת השחרור"

מתוך "שפת השחרור" הרמזים של הבוקר קיים מסר חשוב בשבילנו בתחילתו של כל יום. לעיתים, אחרי שהתחלנו בעיסוקי היום, אנחנו כבר לא יכולים להקשיב לחיים ולעצמנו באותה תשומת לב כמו ברגעים השקטים הראשונים מייד אחרי שאנחנו מתעוררים. הזמן האידיאלי להקשיב לעצמנו הוא כשאנו שוכבים בשקט, ההגנות שלנו עדין לא עלו, ואנו פתוחים וחשופים. מהי התחושה הראשונה שמציפה אותנו, התחושה שאולי נרצה להתחמק ממנה במשך העיסוקים של היום? האם אנו כועסים, מתוסכלים, מרגישים פגועים או מבולבלים? בזה עלינו להתמקד ואת זה עלינו לעבד. זהו הנושא שעלינו להקדיש לו תשומת לב. כשאנחנו מתעוררים, מהי המחשבה או מהו הרעיון הראשון שעובר לנו בראש? האם הגיע הזמן לסיים איזשהו פרויקט? האם אנחנו זקוקים ליום כיף? ליום מנוחה? האם אנחנו מרגישים לא במיטבנו מבחינה פיזית וצריכים לטפל בעצמנו? האם אנו תפוסים בחשיבה שלילית? האם אנו צריכים לפתור עסק לא גמור עם מישהו? האם עלינו לומר משהו למישהו? האם משהו מטריד אותנו? האם משהו נותן לנו הרגשה טובה במיוחד? האם עולה לנו רעיון, משהו שאנו יכולים לעשות או להשיג, שייתן לנו הרגשה טובה? כשאנו מתעוררים, מהו הנושא הראשון שעולה? אנחנו לא צריכים לפחד. אנחנו לא צריכים למהר. אנו יכולים לשכב בשקט ולהקשיב, ואז לקבל את מסר. אנחנו יכולים להגדיר חלק ממטרות ההחלמה שלנו לאותו יום על ידי הקשבה למסר של הבוקר. אלי, עזור לי לוותר על הצורך שלי להתנגד לזרימה ההרמונית של החיים. עזור לי ללמוד ללכת עם הזרם ולקבל את העזרה ואת התמיכה שאתה יכול לתת לי.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

שַקֶר לי שֶקֶר גדול . לפני הרבה שנים, חי בעיר גדולה חאן אחד (סוג של מושל). הוא היה מאד משועמם, ואהב לשעשע את עצמו בכל מיני משחקים וחידונים, ותחרויות. יום אחד הוא הכריז: 'אני מוכן להעביר את כתרי ואת כל רכושי, למי שיצליח לספר לי שקר כל כך גדול, שיקפיץ בן אדם יושב ממקומו, ויעיר בן אדם ישן משנתו!' כל בני העיר ניסו את כוחם בהמצאת שקרים, אחד יותר פנטסטי מהשני. אנשים רבים באו אל ארמון החאן, וניסו, באמצעות השקר שהמציאו, לקבל את כתרו ורכושו של המושל. באחד הימים בא חייט אל הארמון, התייצב בפני החאן ואמר לו: 'הוד מעלתך החאן, בגשם הגדול שהיה לפני שלשום, הקצוות של השמיים נקרעו ונפרמו, ואני, עם המחט הגדולה הזאת שלי, תפרתי אותם בחזרה, והשתמשתי בגידים של חיות, שהם החוט הכי חזק לתפירה!' 'בההההה... ' קרא אליו החאן בזלזול. 'תפרת את השמיים כל כך גרוע, שהנה, אתמול שוב ירד משם הרבה גשם.' התבייש החייט על שהחאן הצליח להפריך את השקר שלו, ועזב את המקום חפוי ראש. אחריו בא רועה כבשים צעיר, שהתפאר: 'אדוני החאן, אתה יודע, לאבא שלי היה שוט פלאים ארוך שבו היה צולף בכוכבים, ומפיל אותם ארצה אחד אחד..' 'אהה, כן, אני זוכר אותו', אמר החאן ושיחק את המשחק, 'ולאבי היתה מקטרת קסמים, כאשר היה מעשן בה, יצא ממנה עשן כבד שעלה מעלה לשמיים והדביק את הכוכבים זה לזה. מאז אביך צלף וצלף, ולא הצליח עוד להפיל אף כוכב..' גם הרועה עזב את המקום בבושת פנים. ככה הלכו ובאו אנשים רבים ובפיהם סיפורי שקר רבים, אבל החאן לא התרשם מאף אחד. עד שבבוקר אחד השכם , מיד אחרי עלות השחר, התייצב בחצר הארמון איש כפרי פשוט ובידיו דלי ריק, וביקש לראות את החאן כדי לספר לו שקר. הוא הובל מיד אל חדרו של החאן, ששאל אותו: 'נו, ואתה מה יש לך לספר לי? ומה זה הדלי הריק הזה שאתה נושא אתך?' ענה לו הכפרי: 'מה, אדוני החאן, אתה כבר לא מכיר אותי? שכחת את ההלוואה שלקחת ממני? הבאתי את הדלי כדי לקבל בחזרה את מטבעות הזהב שהלוויתי לך, דלי שלם נתתי לך, איך זה שאתה לא זוכר?!' 'מה?' קפץ המלך ממקומו כנשוך נחש, 'מה זו החוצפה הזאת, אני מעולם לא לוויתי מאף אחד מטבעות זהב, תסלקו מכאן את האיש הזה, עוף, ברח, לפני שאצווה להרוג אותך!' מיד התחוללה שם מהומה, כל עוזריו של החאן פרצו בקריאות רמות כלפי הכפרי. מן הצעקות, התעוררה אשת החאן שישנה בחדר הסמוך, ובאה גם היא לראות מה קורה. הכפרי האמיץ לא ויתר. 'אדוני החאן', הוא אמר, 'אם דבריי הם שקר, עליך לתת לי את כתרך ואת כל רכושך, כי הנה הצלחתי להקים אותך ממקום מושבך, ואת אשתך הערתי משנתה.' ראה החאן כי הוא נכנס למילכוד, התעשת מיד ואמר: 'אההה.... זה אתה? נזכרתי, נזכרתי, שבאמת לוויתי ממך דלי מטבעות זהב! זה לא שקר, זו האמת לאמיתה!' 'אם כך' אמר הכפרי, 'הנה הדלי, מלא בו את מטבעות הזהב שאתה חייב לי' לא נותרה לחאן כל ברירה אלא למלא את מבוקשו, שאם לא כן, היה עליו להודות שהכפרי אכן סיפר שקר שהקים אדם יושב מכסאו והעיר אדם ישן משנתו.. הכפרי יצא משם שמח וטוב לב, עמוס במטבעות זהב, והחאן למד לקח, וחדל להשתעשע בשטויות שעלולות לעלות לו כל כך הרבה כסף..

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! ! ! שבוע מקסים לכולםםםםםםםםםםםם

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

סתם עוד יום . אוהד חיטמן מילים: אוהד חיטמן לחן: אוהד חיטמן זה סתם עוד יום שרק עובר רוצה שיעבור מהר הלילה מסרב לבוא אני נשאר עם התקוות שזה עוד יום שישכח הכל תקוע ונמרח החום לאט אותי שובר וזה סתם עוד יום שרק עובר וכבר מתפוצץ הראש המחשבות רוצות לפורש שיכבו כבר את האור בבת אחת המציאות מחר זה יעבור מחר זה יעבור זה סתם עוד יום שאין לו סוף מתבלבל בין רע לטוב צרות באות בלי הזמנה ומשנות את התמונה זה סתם עוד יום כזה ארוך אבל עכשיו הכל ברור אז לעצמי אני אומר שזה סתם עוד יום שרק עובר וכבר מתפוצץ הראש... זה סתם עוד יום שישכח הכל תקוע ונמרח החום לאט אותי שובר וזה סתם עוד יום שרק עובר.

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית ../images/Emo57.gif

תחזית שבועית . 16/03/2008 - 23/03/2008 דגים השבוע תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. תיאלצו להתמודד ולהחליט החלטות קשות בעבודה. היו מוכנים לכך שבמקום העבודה יופעל עליכם לחץ לא קטן. נסו לקבל זאת ולהתמודד בצורה חיובית. החל מיום שלשי עשויות לצמוח בעיות בקשר עסקי או כספי. אם אפשר עדיף לחכות יומיים שלושה לפני שמגיעים להחלטה. גם משעות הבוקר והלאה יהיה זה זמן פחות נעים באופן כללי. קיים צורך רגשי לברוח. יש איזה חוסר מנוחה שעליכם להתמודד עימו. היו זהירים בדרכים. קיים סיכוי גדול יותר לבעיה כלשהי הקשורה ברכבים. מסר: בשתי מילים אני יכול לסכם את כל מה שלמדתי בחיי עד כה: החיים נמשכים (רוברט פרוסט) טלה השבוע לא מומלץ ליזום התחלות חשובות בנושא הבית, דחו כל מה שחשוב לימים הבאים. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. החל מיום שלשי ילדים עשויים להביא הרבה יותר נחת מהרגיל. משעות הבוקר והלאה יהיה זה זמן פחות טוב, אתם נוטים להדחיק את הרגשות שלכם וזה עלול לגרום לכם לבעיות. נסו להיות מודעים לכך. עניני בריאות עלולים להאפיל על הכול, שימרו על תזונה ועל איזון כללי. מסר: הניצחון הוא נחלת המתמידים (נפוליאון) שור השבוע אתם קולטים אנשים אחרים על ידי חוש שישי. תדעו איך לפעול ומה לעשות בקשר עם אחרים אם לא תתנו לשכל להפריע. דווקא עכשוו זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. בנוסף לכך ההיבט הנוצר בין הירח לשמש מחזק את ההשפעות החיוביות, במיוחד בשעות הערב. קשר רגשי עם חברים מאוד חשוב לכם השבוע וניתן לנצלו להעמקת קשר קיים. החל מיום שלשי ייתכן שתאלצו להתמודד עם מישהו קרוב. גם משעות הבוקר והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, יש להיזהר מריב או קשיים אשר עשויים לנבוע מכך שאתם נמצאים במצב של הגנתיות יתר. זה יקשה על מי שנתון לחסותכם. ייתכן שמישהו מהאנשים הצעירים בסביבתכם מדאיג או מכעיס אתכם. מסר: הסוד בכלכלה הוא לחשוב כמו כולם, אבל לפניהם (א.ב.וורטינגטון) תאומים השבוע היו זהירים בכל הנוגע להשקעות פיננסיות. אתם עלולים להפסיד סכום כסף בגלל עקרון כלשהו. אתם רגישים יותר לחפצים שלכם וקיימת הנטייה להישמר מאחרים. אבל ההיבט הנוצר בין הירח לשמש משפר את המצב הכללי, במיוחד בשעות הערב. ימים אלו חשובים לקריירה שלכם, מצבים שתיצרו כעת יקבעו את תוצאותיהם של תהליכים חשובים בתחום. החל מיום שלשי דווקא זה לא הזמן לסגור את עצמכם, אנשים חדשים עשויים להפתיע ולעזור. משעות הבוקר והלאה זמן פחות נעים צפוי לכם, נסו להעביר אותו בקלילות. היזהרו מלהיות רכושנים כלפי אנשים הקרובים אליכם רגשית. קיימת כרגע נטייה כזאת והיא עלולה ליצור מתחים וריבים. התעסקות בענייני הבית יגיעו לכלל פתרון במחיר של התמודדות, ויכוח והרבה מאמצים. מסר: כאשר דלת אחת המובילה לאושר נחסמת, תמיד נפתחת אחרת לעיתים אנו כה עסוקים בבהייה בדלת הסגורה שאיננו רואים את הדלת האחרת שנפתחה - (הלן קלר( סרטן השבוע עדיף לא להוציא כספים. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאתכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. זמן לא קל בכל הנוגע לכספים הימנעו מלהתפתות לרכוש דבר מה, זמן לא לקניות ובזבוזים מיותרים. החל מיום שלשי ממשיך להיות זמן לא קל במישור הפיננסי. הוצאותיכם עלולות להיות גבוהות מהרגיל. גם משעות הבוקר והלאה זמן מוצלח פחות צפוי לכם באופן כללי. השכן לא נראה לכם? התקשורת שלכם עם אחרים נוטה להיות בעייתית, לא בטוח שאתם מבינים היטב את מה שאומרים לכם. מסר: צירופי מקרים ,הם דרכו של אלוהים להישאר אנונימי (הסופרת דוריס לסינג) אריה השבוע סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. זמן עם מתחים הקשורים לדאגות ומועקות אותם טרם פתרתם. אתם עלולים להרגיש עייפות או עדיין לסבול מבעיה המתקשרת לימים האחרונים.החל מיום שלשי יתכן שעייפות מצטברת לא נלקחת בחשבון, אך אתם עלולים ליפול למשכב אם לא תשמרו על עצמכם בימים אלו. גם משעות הבוקר והלאה זמן נחמד פחות מצפה לכם, יהיו הרבה התדיינויות או משאי ומתן פוטנציאליים. זמן רגיש במיוחד צפוי לכם בתחומי הזוגיות. יחסים עלולים לעלות על שרטון ועליכם להיזהר. מסר: תן לאדם דג, והאכלת אותו ליום אחד בלבד, למד אדם לדוג והאכלת אותו כל חייו (קונפוציוס)

NUNA10

New member
../images/Emo57.gif אסטרולוגיה שבועית - המשך ../images/Emo57.gif

תחזית שבועית . 16/03/2008 - 23/03/2008 בתולה השבוע חברים יעזרו וייתנו תמיכה למאמצים שלכם וגם אתם נותנים יותר תמיכה ועזרה לאחרים. אנשים יפרגנו ויחמיאו לכם על הופעתכם. זה זמן טוב לבדיקה של המטרות שלכם בחיים. נסו לראות מאיפה הדחפים והרצונות שלכם נובעים והאם הדברים עדיין רלוונטיים. ההיבט הנוצר בין הירח לשמש מחזק את ההשפעות החיוביות, במיוחד בשעות הערב. לפנויים עשוי להיווצר קשר באופן לא צפוי. החל מיום שלשי התחום הרומנטי מפתיע ואופטימי. אתם רגשיים יותר ומסוגלים להעמיק את הקשרים שלכם. משעות הבוקר והלאה יהיה לכם זמן מהנה פחות, יהיה לכם קל יותר לריב עם אנשים ולכן עליכם להישמר. מומלץ לא להיכנע למצבים של רכושניות עודפת. עלולה להתפתח בעיה במערכת יחסים קרובה. קל לכם לריב היום וכדאי לנסות ולא להתפרץ. מסר: הדרך הטובה ביותר להגשים את החלומות שלך היא ..להתעורר (פול ולרי) מאזניים השבוע זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה. תידרשו ותיתבעו לתת את מיטבכם ולא בהכרח תקבלו משוב על מאמציכם. העבודה תהיה רבה והלחץ עליכם גדול. יכול להיות שתאלצו להתמודד עם חשיפה לא נוחה של דברים אישיים בפני אנשים זרים. בניגוד, ההיבט הנוצר בין הירח לשמש משפר את המצב הכללי, במיוחד בשעות הערב. זמן טוב לעשות את השיחה החשובה שרציתם ליזום במקום העבודה. החל מיום שלשי הפן החברתי ייצוגי שלכם יהיה במיטבו. משעות הבוקר והלאה זמן פחות נחמד צפוי לכם, סף הרגישות גבוה והדבר יכול לתת את ביטויו גם בפן הבריאותי. תיתכן התמודדות עם קושי בתחום הבריאותי. מסר: גם מסע של אלף קילומטר מתחיל בצעד אחד קטן (מאו טסה טונג) עקרב השבוע אתם בימים חשובים בנושא קידומכם. זמן טוב לחתום על חוזים ולטפל בנושאים משפטיים. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. התפתחויות יהיו בקצב מהיר עם צורך בהחלטות מהירות. בנוסף, ההיבט הנוצר בין הירח לשמש מחזק את ההשפעות החיוביות, במיוחד השבוע החל מיום שלשי אנשים יחושו בצורך שלכם להתקרב רגשית ויאהבו את זה. משעות הבוקר והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. עדיף לא להוציא כספים כרגע. היכולת שלכם לקחת החלטות בנושא זה אינה במיטבה. זמן לא קל בכל הנוגע לכספים הימנעו מלהתפתות לרכוש דבר מה, לא יום לקניות ובזבוזים מיותרים. מסר: לדמיון ערך רב יותר מידע. הידע מוגבל אבל הדמיון חובק עולם (אלברט אינשטיין) קשת השבוע הימנעו מלבקש דברים שאתם יכולים אולי לסדר בכוחות עצמכם. זהו זמן טוב לעיסוק במיסטיקה ולשחרר לחצים ומתחים בעזרת לימוד עצמי. יהיה לכם קל יותר לריב עם אנשים ולכן עליכם להישמר. מומלץ לא להיכנע למצבים של רכושניות עודפת. ההיבט הנוצר בין הירח לשמש משפר את המצב הכללי, במיוחד בשעות הערב. הודעות שיגיעו היום אשר קשורות למשפחה יהיו משמחות. החל מיום שלשי יחסים יכולים להציק ולהוביל להרגשה של מחנק. נסו לא להיסחף לשליליות, זה יעבור. גם משעות הבוקר והלאה זמן מהנה פחות לפניכם עם השפעות לא קלות. סכסוכים עם אחרים ומאבקי כוח. מסר: אי אפשר ללמד אדם דבר, ניתן רק לעזור לו לגלות זאת מתוך עצמו (גלילאו גלילי) גדי השבוע ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים.החל מיום שלשי זמן עם החלטות לא פשוטות בתחום הקריירה. גם משעות הבוקר והלאה זמן מהנה פחות צפוי לכם, יחס הסביבה אליכם לא מעודד ולא מפרגן לכם מספיק. אתם יותר קנאים ועשויים להתנהג בילדותיות. נסו להיות בוגרים יותר ולהבין שהרגישות שלכם מוקצנת. מסר: הפילוסופים רק מפרשים את העולם. החוכמה היא לשנות אותו (קרל מרכס) דלי השבוע ללומדים צפוי זמן טוב. בחינה שצריך להתמודד אתה תהיה קלה מהמשוער. יחד עם כל זה היו עם היד על הדופק. לא מומלץ להיתפש לעודף אופטימיות העלול לגרוע משיפוטכם. תרגישו שמחים ונלהבים לקראת מצבים חדשים, נסיעות, לימודים והרגשת בטחון עצמי בהתמודדויות. זמן טוב לחשיבה פילוסופית יותר או דתית יותר. יש לכם יכולת טובה כרגע להבין דברים מופשטים. החל מיום שלשי מומלץ להיזהר ולא להיכנס לעימותים עם חברים לעבודה. אתם הרבה יותר ביקורתיים וזה יכול לגרום לחיכוכים עם אחרים או לתת להם להרגיש דחויים. אתם עלולים לחוש בעייפות, כבדות ואף מצוקה פיזית. מסר: ככל שאתה מטפס גבוה יותר על הענף אתה מסתכן בנפילה כואבת יותר, אבל למעלה מצויים כל הפירות )יוגי ראמאן)

למעלה