בקר
טוב
לכווווווולם

zivsb

New member
../images/Emo42.gifבקר../images/Emo39.gif טוב../images/Emo141.gifלכווווווולם

בוקר טוב zivsb ../images/Emo96.gif

אני רואה שנפלת מהמיטה על הבוקר תבדוק את חדשות העיר וגל שבע :)

../images/Emo42.gif בוקר טוב ושבת שלום ../images/Emo48.gif

מישהו יודע אם אתמול היתה עוד פשיטה על מוקד סמים? פשוט אתמול בלילה, סביב שעת חצות, שמעתי סירנות של לפחות 3 ניידות דוהרות בשכונה שלי (ואני גרה קומה 9 אז מעניין מה שמעו בקומות הנמוכות) ואחרי רבע שעה ראיתי את המסנוורים בכחול אדום מול חלון הסלון שלי במקום שאח שלי ציין בפניי לא פעם אחת שזה תחנת סמים. איזה מפחיד לגור ממש ממול לתחנת סמים. לפני כמה שבועות הגיעו אליי הביתה שניים בלבוש אזרחי והראו תעודות שוטרים ושאלו אם יש לי מפתחות לגג. מאחר ולא היה לי וראיתי שאחד מהם מנסה להציץ מדלת הכניסה לכיוון חלון הסלון הצעתי לו להיכנס ולהתקרב לחלון אז ההוא באמת נכנס לסלון והביט לכיוון אותה תחנת סמים. רק שלא יחליטו יום אחד להקים אצלי בבית עמדת מעקב.

אתמול בחצות וקצת

נתקבלה הודעה על שריפת בית בשכונת הרכבת צמוד לגני אביב אולי זה מה שראית בלילה

מתנחלת 5

New member
אמא בריבוע - את גרה בגני אביב?

כי גם אני גרה שם בבתים של 4 קומות עם גינה.. חוץ מסירנות המשטרה,, היום היה כל הבוקר שירה בערבית ועוד ברמקולים כל כך חזק שצרם את האוזניים.. ובלילות יריות בלי סוף, כמו בסרט פעולה! וכתוספת בכל היזדמנות זיקוקין ו-יריות יחד.. וזה אומר שהם חוגגים!! מה אגיד ומה אומר- המערב הפרוע פריירים לעומתם.. ומה עוד שאני עברתי ברמת-גן לשם. איזה טימטום- טעות חיי.. כל זה כי רציתי בית חדש עם גינה פרטית.. התלהבות מהחדש.. מזלי היחיד (לבנתיים) שאני לא על הכביש, כלומר לא מולם.. סליחה, מרוב התלהבות שהנה מצאתי שכנה (פחות או יותר) ולא ברכתי את הגולשים בפורום.. אז שלום לכולם ושמחה לגלות את הפורום הנחמד..

ה דרומי

New member
ממה שהבנתי מהזוגה שלי

שחלק עברו לכאן גם ובין היתר בגלל שכאן היה אפשר להשיג משכנתא בתנאים טובים. ונוסף לגינה קטנה עם ארבע קומות מעל. יש מצד אחד שורת גני ילדים ועכשיו גם מהצד השני בנו עוד גן ילדים וזה על חשבון ריאה ירוקה שהיתה כאן ממש ליד הבית אז נשארה המשכנתא והלך השקט."וגם הריאה הירוקה." ועוד ממול גם יש מסילת רכבת. ואני מוסיף אחלה מקום מצאתם לכם.
.

zivsb

New member
שבת שלום מתנחלת וברוכה הבאה

השכונה שלך גני אביב טובה יותר מהרבה שכונות ברמת גן יש לנו מנהיגות מעוותת שמאפשרת התנחלות בשטחים צבוריים לא גובה ארנונה מהבניה הבילתי חוקית ומאפשרת הפקרות בעיר יחד נשנה יחד נעשה ותראי שיהייה טוב

מתנחלת 5

New member
שבת שלום ומבורך - שמחה לפגוש

רבים מכם שגרים בגני אביב. אני עצמי דיי מרוצה מהשכונה, מלבד הדברים שהזכרתי.. למען האמת מה שמפריע לי זה הסטיגמה על לוד ביכלל - כאשר גני אביב נמצאת בתוך לוד! המשפחה והחברים מציעים לי לעזוב,, ואילו אני לא חושבת לרגע לעזוב! מקווה שכולם ביחד יכולים לשמור על השכונה ולשנות (אולי) את הסטיגמה הקיימת... מקווה שאומנם יהייה טוב!

מתנחלת 5

New member
למתנדבת במשטרה.. שאלה קטנה..

מה אפשר לעשות כאשר ילדים משחקים בכדור יום יום ובכל שעות היום צמוד לרכב שלי (חדש) הם כבר שברו לשתי מכוניות שמשות ולמרות זאת ממשיכים בזה. כמה שאני מבקשת מהם להתרחק לא עוזר. אשמח לקבל תגובה..

תבואי....

תבואי לנקודת משטרה הקרובה ותגידי להם את זה. תגידי להם באיזה שעה בערך זה קורה ותבקשי מיהם שבשעה הזאת המשטרה תבוא לבדוק את העניין. אם המשטרה תתפוס אותם, הם לא ישחקו יותר בכדור. מקווה שעזרתי

כן, גם אני בגני אביב

אני ב-9 קומות, בקומה 9 וכן, אני ממש על הכביש. זיקוקין אנחנו רואים בערך כל יומיים והבנות שלי מאושרות מהעניין. לגבי היריות, זה די מפחיד כי פעם, כשגרתי עם ההורים בשכונה מול מחנה צריפין קרה ששכנים שלנו חטפו כדור מהמטווח ישר לתוך הבית ורק במזל אף אחד לא נפגע. אז עם יריות כל ערב בגלל שמחות זה בהחלט סיכון לגור ישר ממול בתי הערבים החוגגים. אני עברתי מתל אביב, אזור אלנבי ואני דווקא די מרוצה מהשינוי. גם ההורים שלי גרים בדירת גן בשכונה ואחותי באותו בנין בקומה מעליהם. אחי גם קנה עכשיו דירת גן בשכונה. סבתא שלי גם מתגוררת בדירת גן בשכונה ובאותו רחוב, בבנין ממול מתגוררת בת דודה של אמא שלי, בדירת גן. אם וכאשר נוכל לקנות דירה אנחנו כנראה נקנה דירת גג ב-9 קומות כמו שגרים עכשיו בשכירות או דירת גן.

ה דרומי

New member
תגידו יש מצב שמשהו\י .יצלם מפגעים

וישים כאן בפורום ?.הרי כבר כתבו את זה כאן. אין טעם שאני יצלם כי אני רק אורח בעיר "לוד" ולא תושב. שבת שקטה לכולנו.

אני מוכנה לקחת על עצמי את הפרוייקט

רק יש בעיה קטנה, טכנית. יש לי מצלמת סטילס שכל פעם שאני אצלם זה יקח קצת זמן (36 תמונות) ואחר כך צריך גם לפתח שזה הוצאה נוספת אם כי אותן תמונות שאני יעלה לאתר אני יכולה גם לשלוח לעירייה ולעיתונות אז ככה שיצא מזה משהו בסוף. אבל ברגע שאשים יד על מצלמה דיגיטלית טובה לא תהיה לי שום בעיה.

zivsb

New member
זה נחמד ונדיב מיצידך

בעירייה אין כתובת ואין למי להעביר יש דובר והוא לא יכול לעזור אבל למה אני הוציא את האויר תנסי!

למעלה