היי אני חדשדשה
Y yuval100 New member 8/2/04 #6 הי אני חדשה!../images/Emo187.gif../images/Emo103.gif אני באה מפורום דוליז ששם יש חוקים מהזה קפדניים אז רציתי לדעת אם גם פה יש.... יש טוב אני מקווה מאוד להשתלב פה! רק תגידו לי על מה אתם מדברים פה?
הי אני חדשה!../images/Emo187.gif../images/Emo103.gif אני באה מפורום דוליז ששם יש חוקים מהזה קפדניים אז רציתי לדעת אם גם פה יש.... יש טוב אני מקווה מאוד להשתלב פה! רק תגידו לי על מה אתם מדברים פה?
G GaleHarold New member 9/2/04 #11 שלום שלום שלום ../images/Emo24.gif אני דוריאן ניידין- דורי בקיצור.. גיליתי את הפורום החביב הזה והחלטתי להצטרף! אז שלום לכולם!!! אני חברה בעיקר בפורום הכי גאים שיש ובפורום בנים בלבד (לא- אני לא בן).. ואני אשמח להכיר אתכם!
שלום שלום שלום ../images/Emo24.gif אני דוריאן ניידין- דורי בקיצור.. גיליתי את הפורום החביב הזה והחלטתי להצטרף! אז שלום לכולם!!! אני חברה בעיקר בפורום הכי גאים שיש ובפורום בנים בלבד (לא- אני לא בן).. ואני אשמח להכיר אתכם!
ב בופרית לנצח New member 11/2/04 #22 שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif הייי כולם אני חולה על התוכנית הזו ולא מפסידה אף פרק!!! בקיץ קיצר- קוראים לי קרן אני בת 12 ממודיעין!! (מה אומרים לי???????)
שלום שלום../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif הייי כולם אני חולה על התוכנית הזו ולא מפסידה אף פרק!!! בקיץ קיצר- קוראים לי קרן אני בת 12 ממודיעין!! (מה אומרים לי???????)
ה השם הזה תפוס New member 5/2/04 #2 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
N NoWords New member 8/2/04 #7 ../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifברוכה הבאה! זה פורום סברינה המכשפה הצעירה מה שאומר שמדברים פה על הסידרה אין פה חוקים כ א ל ה קפדניים אבל לא מומלץ לפתוח הרבה שרשורים או הודעות לא קשורות לנושא הפורום אלא אם כן זה ברוכה הבאה ! את מוזמנת להישאר
../images/Emo25.gif../images/Emo9.gifברוכה הבאה! זה פורום סברינה המכשפה הצעירה מה שאומר שמדברים פה על הסידרה אין פה חוקים כ א ל ה קפדניים אבל לא מומלץ לפתוח הרבה שרשורים או הודעות לא קשורות לנושא הפורום אלא אם כן זה ברוכה הבאה ! את מוזמנת להישאר
K KitiKiti New member 11/2/04 #23 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif(פרטים גל לי קוראים קרן! ואני בת 13 טרייה!(בדיוק לפני שבוע-יום רביעי שעבר,חח...) וגם אני אוהבת את סברינה!!(דהה...)
../images/Emo24.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif(פרטים גל לי קוראים קרן! ואני בת 13 טרייה!(בדיוק לפני שבוע-יום רביעי שעבר,חח...) וגם אני אוהבת את סברינה!!(דהה...)
מ מ ר ש מ ל ד ה New member 11/2/04 #24 הייי זו את מפורום אקזיט../images/Emo70.gif(חחחחחח) אני חושבת שאת מכירה אותי אני ביקי , בת 14 וכמובן וולקם
הייי זו את מפורום אקזיט../images/Emo70.gif(חחחחחח) אני חושבת שאת מכירה אותי אני ביקי , בת 14 וכמובן וולקם
ה השם הזה תפוס New member 11/2/04 #27 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אני טל, בת 14 תמשיכי לכתוב בפורום!
T The coffee house New member 12/2/04 #29 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo104.gif אני נועה בת 14
A a m i t u s h 2 6 New member 9/2/04 #15 ../images/Emo41.gif ספירוש.... טוב נו ברוכה הבאה לשתיכן לפורום, וספיר-את לא חייבת להיות הכל פורום שאני בו-קצת פרטיות קחי לתשומת ליבך...... ו.... תמשיכי לכתוב!
../images/Emo41.gif ספירוש.... טוב נו ברוכה הבאה לשתיכן לפורום, וספיר-את לא חייבת להיות הכל פורום שאני בו-קצת פרטיות קחי לתשומת ליבך...... ו.... תמשיכי לכתוב!
ה השם הזה תפוס New member 9/2/04 #16 ../images/Emo42.gifברוכה הבאה גם את! ../images/Emo3.gif../images/Emo24.gif