ב ו ק ר ט ו ב

redsnowhite

New member
../images/Emo42.gifב ו ק ר ט ו ב../images/Emo42.gif

בגלל החוסר פעילות בפורום, נשתמש בשרשור הזה עד שיתמלא(36 תגובות לפחות חח)
שיהיה בוקר מ צ ו י י ן

redsnowhite

New member
../images/Emo42.gifבוקר מצויין!../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

אני עוד 10 דקות יוצאת עם אמא ואחי למסעדה לארוחת בוקר לכבוד יום הולדתי שחל מחר
וזה במקום שנלך למסעדה מחר(אנחנו דוחים לשבוע הבא, אחי משתחרר מהצבא) ומחר אני הולכת עם חברות למסעדה
מחר ביצפר
אני לא מאמינה שזה כ"כ קרוב כבר, אמאל'הההה איך עוצרים ת'זמן?! אתמול חברות היו אצלי, ראינו סרט.. זאת אומרת, הן ראו.. אני נרדמתי חחחחחחחח
הייתי סחוטה מעייפות! הן לא שמו
אבל חחחח התעוררתי בסוף
אחח אחח.. בוקר מצויין שיהיהההה
"בואי נעזוב כי מחשיך עוד מעט ולשנינו השמש לא קמה..
וללכת, ללכת כמה שאפשר, יש מי שדואג לנו שמה"

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifתהנייייי../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif

חחחחח איזה סרט ראיתן? [ז"א הן..
]

redsnowhite

New member
../images/Emo6.gifתודה../images/Emo24.gif../images/Emo124.gif

את הסרט 'קלינר', חשבתי שזה מתח, התברר כקומדיה, ולפי הצחוקיאדה שלהן הבנתי שדווקא לא רעה בכלל, אבל אני יותר אוהבת מתח
חחחחח

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifבוקר אור! ../images/Emo42.gif

חם מידיי, אוף :| יומעולההה לכולם, ושכל מה שתרצו ייתגשם היום!

בוקרררר../images/Emo42.gif

הרגע קמתי ישנתי 10 שעות
אתמול חזרתי ב3 נירדמתי ישר כמו תינוקות.. וכול הלילה בוקר טלפונייםם דיי חפרו לי בראשש.. אתמול גיליתי עד כמה שבנים מנייאקייםם ותמידד תמיידד אני ידלק על המנייאקיםם
ואלה שבאמת יואהבו אותי אני ישנא אותם זה משהו אצלי פיפסתי איזה 5 בנים שהתאהבו בי באמת.. ואני?שברתי להם את הלב... אתמול הייתה לנו ]פגישה עם בנים חח עכשיו לאחד מהם היה צמיד כמו של האקס שלי אופיר אז חברה שלי עושה תביא לי את הצמיד אז הוא לא יכול זה של חבר שלי אליעז קיבלתי שבץ אז חברה שלי יש לו אח?כן אופיר יותר נכון הצמיד של אופיר זהו נטלי בשבץ מוחיי.. אז הכרחתי אותו להביא לי את הצמיד..חחחח:D כי עם אופיר ישמע איפה הצמיד הוא יקבל שבץ חח.. אבל בסוף לא קבילתי
ועכשיו הם הציקו לי ה3 בנים האלה אני כולה ילדה קטנה ומסכנה .. הבאתי לאחד מהם מכה כי הם לקחו לי את התיק כול שנייה ויש שם כמה דברים שהם לא צריכים לראות:D אז הוא לקח הרים אותי סובבב אותי איזה 7 סיבוביים קיבלתי סחררוחרת וחברות שלי לא יעזרו לי הם יעמדו ויצחקו והשני מרביץ לי שם בצחוק ואני כולי דיי דיי דייי
ואז המכה הגיעההההה הוואא עמדדד שם איתה לידד המגלצההההההה איפה שההייתי בהתחלה עם אחד האקסים שלי אז החבר שלי לקח אותה לשםםםםםםםם אבל הם לא התנשקו או משהו גם לא התחבקו כולה ישבוווווווו כמו שהוא עשה בהתחלה לחברה שלייייייי.. רק שהשני האקס שלי שהוא בחר של חברה שלי גם הוא לא עשה איתה כלום זה הדבר המוזר הוא ישב איתה ודיבר גםםםםם.. וברגע שהם ראו אותי למזלי הם ראו אותי עם הבנים האלה(מקווה) ואז הם ראו אותנו ייאלה הביתתה חח:D נסעו.. והם עמדו שם חיכו למשהו..וצעקו נטלי וזהו ידעתי שזה בוודאות הם המבט שלו המבט שהוא הסתכל עליי ואמר שאני ניכנסתי לו ללבב הוא הביט בי במבט הזה..וחייך גם כן ערס מזדייןן בתחתת כוס אימא שלו..אבל הוא לא יודעע עם מי הוא התסבכךך וואיי כמה שאני צריכה להתנקם בבנים:D והפלא שלי שבור עדיין רק שבוע הבא יתקנו לי אותוו.. אני לא יכולה לראות מי מתקשר אבל אני יודעת שחצי מחסום מתסבלטים עליי בלי סוףף בלי סוף כוס אמק ערססס אתמול החברה הכי טובה שלי התקשרה שקוראים לה ליאורה ממתי יש לי חברה כזאת אלוהים יודע ועוד קול של בן.. וגם דודי שהוא בכלל סיפור מוזר הכיר אותי בקולנוע בסרט אימה מי הולך לקנולנוע בכלל ועוד לסרט אימהה..ועוד אחד מבאר שבע שמצא את הפלא שלי בכלל בחיפוש וקוראים לו שני ושנה לקח לו להגיד איך קוראים לו קיצרר מחרטיים עליי וכולם קובעים להיפגש ולא באיםם ואז מתקשרים למה לא באת?!קפצוו לייי! אתמול הלכו לי שוב 100 שקל ביום על מה?קניון ביבזוזים ועכשיו אני עפה לקניון עם חברות ואני בטוחה שהמאה של היום ישאר רק 10 שקל עם לא זה גםן..

למעלה