האם אי פעם.....

katykr

New member
../images/Emo42.gif האם אי פעם......./images/Emo42.gif

האם אי פעם עשיתם משהו בשביל חולון?

Moooran

New member
מה זת´ומרת?

למי? למה? את מתכוונת? לעיר כדבר מוחשי לסביבה בחולון? לתושבים? הסבירי עצמך :) באהבה מורן ישראל

Moooran

New member
כן, ויקח הרבה זמן לפרט...

אבל אם כבר אנחנו מדברים על עשייה, אני בהחלט חושב שהגיע הזמן שנקיים פגישת פורום רצינית, לא ביום שישי (כי יש שלא יכולים), לא בשברולט (במקום נייטרלי, כמו שלא נקיים בסאדאב :)). אני בטוח שיהיה כיף בפגישה ואז אולי תהיה לנו אפשרות לקבל החלטה שאנחנו פורום פעיל חברתית - הכוונה אנחנו גם פועלים מחוץ לאינטרנט, לדוגמא להרים פרוייקט התנדבות עירוני שבו אנו מגייסים את כל מי שאנחנו מכירים למשימה (שיכולה להיות לדוגמא, הפגנה מול החולות, ניקוי המבצר באזור, חידוש מבנים היסטורים) ובכך לגרום למספר דברים: לגרום להתעוררות בקרב חברי העיר, לגרום לאוכלוסייה לדעת שיש עוד אנשים שאכפת להם מהעיר, לגייס אנשים חדשים למסגרת הפעילות שלנו, להראות ולהוות דוגמא לשאר הארץ לכך שפורום יכול וצריך לעשות דברים מעבר לדיון ציבורי באינטרנט, ובעקבות כל אלו להביא אנשים נוספים לפורום ובכך להעשיר אותו. שרשרו דעותיכם, הציעו מקום מפגש, באהבה מורן ישראל

katykr

New member
מורן היקר,

הרעיון שלך נפלא, אך לדעתי יהיו אנשים שיעדיפו לדחות פגישות וכו´ עד החופש הגדול... כיוון שעכשיו התקופה הכי עמוסה בלימודים.

בטח ../images/Emo70.gif

זרקתי את הבל לפח ולא ברחוב העפתי שיכורים שישבו מתחת לבית שלי בעזרת בלוני מים הלכתי לשברולט
2 מחויביות אישיות ועוד כל מיני

katykr

New member
אז ככה.....

אני מתכוונת גם בשביל העיר וגם בשביל התושבים. האם אי פעם עשית משהו מיוחד בשביל העיר? למשל לאסוף קבוצה שתלך לנקות כל מיני אתרים בעיר וכו´? דברים שלא עושים בדרך כלל ...

זה אומנם יראה פעוט אבל חשוב ביותר

נתתי יד להשמדת המגיפה המכונה מרי המשוגעת

tofy

New member
גם אני!

אבל קודם צריך מפגש פורום לפני תחילת החופש.אחרי שכולם יתפנו נפגש ונחליט מה נעשה... אולי בכלל נעשה מרכז לנוער כזה זולה ענקית שאנחנו נדאג לה?

katykr

New member
ומאיפה התקציב?

ומפגש פורום יהיה בעייתי, לפחות עבורי ועבור כמה מחביי שיסבלו מהלחץ שאני אסבול ממנו עד סוף השנה.

tofy

New member
דבר ראשון יש דבר כזה-התרמות

כאילו...נחפש את עידו להומלס ונלמד אותו לנגן על גיטרה... כנ"ל אני.....וכל מי שעוד יודע קצת לנגן... ואנשים יתרמו לנו כסף.... וככה יהיה תקציב או...שפונים לעיריה! למה ההורים שלנו משלמים להם? כדי שהם יממנו אותנו-אחרי הכל זאת מטרה טובה לא?

katykr

New member
למה הכסף?

טופי הציעה לפתוח מרכז לנוער...... ובשביל זה צריך מימון.

למעלה