הבאתי לכם אותה בשיכלול

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהבאתי לכם אותה בשיכלול../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

הרעיון הוא כזה-
שירשור תמונות שלכם!
אבל רגע רגע זה לא שירשור תמונות שלכם רגיל..... בשירשור הזה אתם גם שמים תמונה שלכם וגם רושמים מה חשבתם באותו רגע!
אהה! הופה הופה! קלטתם תקטע?! אין אין... גדול אני.....
או שלא..
יאללה להתחיל!

../images/Emo41.gifאני מתחילה ? ../images/Emo2.gif

אוקיי .. אני ישים תמונה שאני זוכרת על מה חשבתי שאותו הרגע אפילו שהיא טיפה מבחילה ..
אוקיי אז ככה :
זה היה ביום הולדת של אחותי ועד שסוף סוף הייתה הזדמנות להצטלם אז לא הייתי מפספסת .. מה לא ככה ?
אז הלכתי לאבא שלי שהיה עסוק בכל מיני ועד שעשיתי פוזה נחמדה (כזו אני אוהבת לעשות פוזות למצלמות
) אבא שלי היה עסוק בכל מיני דברים ואני מדברת איתו שיצלם כבר ברגע שהיה נמאס לי אמרתי לו בעצבים "
נו כבר אתה מצלם?" ואז הוא צילם אותי .. ובגלל זה יצאתי ככה
ראיתם מזה ... נוסטלגיה

גם פה אני זוכרת ..

שצילמו אותי בתמונות האלו חשבתי .. אממ צילם אותי מישהו שמצלם ילדים לאתרים סתם בכיף כזה אז ברגע שהוא צילם אותי הדבר הראשון שחשבתי מה הוא יכתוב מעל התמונה זה הכל

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifתמונות יפות אבל לא הבנת!../images/Emo123.gif

את אמורה לעשות את זה מצחיק כזה כאילו כזה... כמו שעושים על תמונות של המורדים!!!

טוב ..

אני רואה שהשרשור הזה לא זז .. אז החלטתי לפעול במקום ערן (סולח
? ) בקיצור .. בכל האוסף תמונות שיש לי של ערן .. החלטתי לפעול ולהשים תמונה של ערן שאני כמעט בטוחה שהוא חשב על זה באותו הרגע .. אז היר יו גו
וערן תהרוג אותי אם טעיתי אבל אני בטוחה שחשבת שם "וווואי .. איך בא לי להיות עכשיו בשמיים , " או " איך בא לי לעוף " או משהו בסגנון
ניסיתי ..

אה - הא ..

לא הבנתי את הכוונה
הייתי בטוחה שמה שחשבתי באמת באותו הרגע אז מההתחלה .. תמונות שלי כבר אין לי .. אבל יש את ערן ! פוו זה הולך להיות שרשור ארוך ! מוכנים? 1 --- >> ישש הצלחתי , אני באטמן

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo46.gif../images/Emo2.gif

מה זה הזוועה הזאאאאאאת?! אם את שמה עוד תמונות אל תשימי מעזריאלי! כי אני שונא את איך שניראיתי שם! בעעעעע

לבקשת הציבור

אני לא מצחיקה , לא משעשת , אין לי רעיונות מקוריים אני מספיקה , פורשת צ'או

../images/Emo60.gifעכשיו תורי../images/Emo9.gif

ערן - תמיד אני רציני בתמונות עכשיותראו איזה חיוך אני ירביץ
רוני- חחח חחח חחח אני פשוט מתפחלצת

c®az¥ gi®l

New member
../images/Emo103.gifעכשיו אני-קרנת בכורה בפורום

*תופים* זה היה במלון ברודוס,ביום של העזיבה.אז אבא שלי מצלם ואני כזה חושבת: וואי רק שלא יצלם עקום..ושלא נאחר באוטובוס..ואז כבר צעקתי עליו:נו!!צלם כבר!!

למעלה