הגיע הזמן ל..

• פותח הנושא m757
  • פורסם בתאריך

m757

New member
../images/Emo42.gif הגיע הזמן ל..

סקר סופ"ש
שם:
אלבום השבוע:
שיר השבוע של קורין:
שיר השבוע לא של קורין:
שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב:
מצב הרוח שלי עכשיו:
הרגע הטוב בשבוע:
הרגע הפחות טוב בשבוע:
סיכום השבוע במשפט אחד:
סיבה לחכות לשבוע הבא:
תוכניות לסופ"ש:
ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) :
תמונה:
באיזה הופעות של קורין הייתם? איך היה? אם הייתם יכולים להקדיש לקורין שיר, איזה שיר זה היה?
אוהבים סושי?! מהו המאכל המוזר ביותר שאכלתם אי פעם?

A m 0 s

New member
"קרוב כמו מחט... את תראי, את תראי..."

שם: Amos גיל: 15 מגורים: ישראל אלבום השבוע: אני חושב שהיו המון! שיר השבוע של קורין: אני חושב ש"את יפה" ו"משפחה" שיר השבוע לא של קורין: היו המון.. אבל אני חושב שבמיוחד קורין.. שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: אין לי מושג.. מצב הרוח שלי עכשיו: דיי טוב אני חושב, אפילו מצוין!! כן מצוין! מעולה! שמח
הרגע הטוב בשבוע: אני חושב ששלשום בבוקר, או עכשיו
הרגע הפחות טוב בשבוע: היו יותר מידי, אבל למחוק למחוק למחוק אותם
סיכום השבוע במשפט אחד: יהיה טוב! סיבה לחכות לשבוע הבא: כי יהיה טוב
תוכניות לסופ"ש: אין לי מושג! אני מתכנן לשמוח! ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "אלמלא הייתי קיים העולם הזה היה חסר!!" תמונה: משום מה לא בא לי
באיזה הופעות של קורין הייתם? לא הייתי
איך היה? --- אם הייתם יכולים להקדיש לקורין שיר, איזה שיר זה היה? מאיפה לי?!
אוהבים סושי?! לא!! מהו המאכל המוזר ביותר שאכלתם אי פעם? לא זוכר, אבל אני בטוח/יודע/חושב שזה היה ממש מוזר! שבת שלום וערב קסום לכולנו ולכולם

m757

New member
"רחוק כמו גלויה היא ענתה.." ../images/Emo60.gif

שם: מיכל גיל: 16 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: שפת אימי שיר השבוע של קורין: המיטה של לולה
שיר השבוע לא של קורין: איתמר רוטשילד - סיכוי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: שיר בכיף
מצב הרוח שלי עכשיו: נחמד הרגע הטוב בשבוע: חופשת פורים
הרגע הפחות טוב בשבוע: מבחן. סיכום השבוע במשפט אחד: היה שבוע חמוד ורגוע. סיבה לחכות לשבוע הבא: אין משהו מיוחד. תוכניות לסופ"ש: לנוח
באיזה הופעות של קורין הייתם? במופע המשותף עם ערן צור בצוללת הצהובה, בעין חמד, ובפשוט כל כך שהיה במעבדה ובאינגו מונטויה. איך היה? במופע עם ערן זאת הייתה הפעם הראשונה אז היה מרגש מאוד, בעין חמד היה מדהים, היא הופיעה איזה שעתיים, גם בפשוט כל כך היה מאוד כיף. אוהבים סושי?! לא. מהו המאכל המוזר ביותר שאכלתם אי פעם? לא יודעת, מה זה השאלות האלה?..

A m 0 s

New member
"כמה בלתי נסבלת הקלות של החיוך שלך..."

(-) אנחנו לא בפורום רונה, אני יודע, אנחנו בפורום קורינוש אלאלוש, אבל זה שיר מקסייייייייים

tomerldt

New member
...לא מבקש אבל תמיד מקבל!

שם: תומר גיל: 18 מגורים: ירושלים אלבום השבוע: אסף אמדורסקי - הראשון שיר השבוע של קורין: "עפרון ברק" שיר השבוע לא של קורין: "הוא האמין לה" - אסף אמדורסקי שיר לפתוח איתו את השבוע הקרוב: "ימים טובים" של יהודית רביץ מצב הרוח שלי עכשיו: מבולבל הרגע הטוב בשבוע: החזרה הביתה מהבסיס!!! הרגע הפחות טוב בשבוע: החזרות לבסיס מהבית... \= סיכום השבוע במשפט אחד: צבא. סיבה לחכות לשבוע הבא: הופעה של שלום חנוך, אולי. תוכניות לסופ"ש: לנוח. המון! ציטוט השבוע (מתוך שיר\ספר\טלויזיה\כל דבר אחר) : "לקבלת המפקדת המחלקה תימתח להקשב, 2 3 הקשב! 2 3 הקשב!" המשפט ששמעתי ללא כל ספק הכי הרבה פעמים לאחרונה... תמונה:אין כוח להעלות
באיזה הופעות של קורין הייתם? 1. הופעת הבכורה של האלבום "פשוט כל כך" ברדינג 3 2. הופעה באיניגו מונטויה איך היה? אווהו מושלם אם הייתם יכולים להקדיש לקורין שיר, איזה שיר זה היה? "יפיופה, בואי אלי, תני לי נשיקה על השפתיים..." סתם לא, אין לי רעיון כרגע כי אני עייף מדי...
אוהבים סושי?! לא איכס. לא אוכל דגים ודברים שאמורים להיות בים. מהו המאכל המוזר ביותר שאכלתם אי פעם? מוזר? אממ... גבינות של צרפתים. איכס.

למעלה