הגיע העת להודות.אני חדש

tkuihehr

New member
../images/Emo42.gifהגיע העת להודות.אני חדש../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

היי, שלום, אני חדש, מסתובב פה כבר כמה שבועות ורק קורא, אך ישבתי וחשבתי ולבסוף החלטתי להצטרף עליכם באהדת גלגלצ. אני מאזין קבוע לגלגלצ כבר ארבעה ימים ויצא לי לשמוע 15 פעם את האהבות המתוקות. האמת, אני אלון, מאזין די קבוע לגלגלצ, מזהה שירים עוד לפני שהם התחילו, מזהה מנחים לפי מילת הפתיחה שלהם, קולט תוכניות לפי השעה ויודע להבדיל בינהן, יודע מה יהיו הדיווחים עוד לפני שהם מדווחים [כי הם חוזרים על עצמם], עד כדי כך אני מכור... אני פה מהיום הראשון, עוד בקומונה, עוד מהשרשור חדשים הראשון [והיחיד] שהיה, שם אמרתי שאחכה קצת ואכתוב הודעת אני חדש חדשה כי אף אחד לא ישים לב אלי בין כל החדשים בשרשור חדשים. מאז נמתח קצת זמן, ומדי פעם הזכרתי את זה, כמו כאן למשל, במיני שאלון הזה. אם יש שאלות כלליות אז חפשו בשאלון הזה [שאפשר לחדש] שהיה בקומונה, אולי תמצאו, ואם לא אתם מוזמנים לשאול כאן... תודה, עד כאן. חמודים
הנה ליאורה ורקפת, עכשיו גם אני רשמית כאן
[מי באמת ייכנס לקישורים האלה? רק אנשים מתקופת הקומונה אולי, כאלו שיבינו את הבדיחה "שניצל עם סוכר", שזה אומר 4 אנשים, משהו כזה...] -ורציתי לחכות ל2:47 ,אבל אני עייף, לילה טוב...

tkuihehr

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

הנה, חיכיתי ל2:47, לאלו, החדשים יותר ששואלים את עצמם מה ההודעה הזו, וחושבים לעצמם "מה הוא קשור? הוא לא ותיק כאן?", אז אני מצטער, אבל זה היה קטע חביב שהיה צריך לסגור סופסוף.
...

ShukyD

New member
אז מזל שזה מאחורינו ../images/Emo13.gif

ותראה מה עשית הלכתי לקומונה והתחלתי לקרוא את התשובות של כל מיני ואז קראתי את של נומי ו.. ו.. ו.. עכשיו אני עוד יותר מתגעגע

yhaa hi

New member
ברוך הבא../images/Emo2.gif

יאא שניצל עם סוכר
אבל אני לא אשכח לך את זה
גרמת לי להרגיש ככה:

limors2

Active member
שניצל עם סוכר../images/Emo6.gif

ברוך הבא!
אבל שכחת את פשר הכינוי שלך!

tkuihehr

New member
נכון נכון נכון נכון

הכינוי הוא סתם גיבוב של אותיות, ואם אני אגלה לכם את המשמעות כולכם תתאכזבו שזה הכל, אז חבל... השם שלי- אלון יקיר, אם תכתבו אותו במקלדת שבטעות אתם כותבים באנגלית במקום בעברית ייצא לכם TKUIHEHR, וזה הכל, רואים
? סתם ציפיתם...

limors2

Active member
כמה מאכזב../images/Emo6.gif

יש לי ססמאות כאלה
רק בלי השם שלי, דברים יותר מעניינים

ShukyD

New member
כי אתה פשוט לא מבין

כמה אנחנו חושבים עליך כל הזמן

limors2

Active member
כל הזמן אני חושב(ת) על אלון,

על אאאאלון!!! ומנסה להתגבר!

redgirl2

New member
../images/Emo6.gif אממ ברוך הבא\נמצא תבחר =)

אלוןןןןן באמת חשבתי לעצמי לאן נעלמת בימים האחרונים.. ואז נזכרתי שהיום יש (אולי אולי כבר היה!?) מבחן אמצע!! אז אממ לא הספקתי לאחל בהצלחה..איך היה?!!? וכן עכשיו זה רשמי חח =) יום טוב!

tkuihehr

New member
תודה לכולם

זה מה שרציתי, תודה, אתם נחמדים , נראה לי שאני אשאר...

למעלה