הדיסק החדש של בריטני!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifהדיסק החדש של בריטני!../images/Emo79.gif

כאן! ((למטה יש רשימה!)) תישמעו את השירים הם פשוט מהמממממים! כמו תמיד!
במיוחד TOXIC! אני מאוההההב בו!

נא182

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gifבריטני סאקס!../images/Emo129.gif

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאתם לא מבינים במוזיקה!../images/Emo128.gif

בריטני היא הבן אדם הכי מדהים בעוווולללם ויש לה את השירים הכי יפים בעוללם!

Flash Button

New member
לא מבינים במוזיקה?

בריטני הזאת היא הזמרת הכי גרועה ששמעתי איי פעם..היא מתנועעת כעלובה, שרה עם פלייבק, אין לה אפילו להקה שתעשה לה את המוזיקה..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאוי ווי! אין לה להקה!

אז...........?! מה הקשר של המישפט הזה בכלל?! מתנועעת כעלובה?! חה! ושוב...... חה! שרה עם פלייבק?! כל הופעה שלה זה לייב! אל תגיד דברים שאתה לא יודע.... ואביב גפן וכל חבריו החשישניקים לא יותר טובים.... למען האמת הם ה-ר-ב-ה יותר גרועים! בואו כולנו ניתאבד יחדיו! הידד!

אביב גפן (והתעויוט!) ה-ר-ב-ה יותר

טובים ונורמלים מבריטני שפיכס הזאת. עדיף את "כולנו נתאבד יחדיו! הידד!", מאשר את-"I`m a slave for you", אשר בו היא טוענת להיותה שפחת-מין, וה-"born to make you happy", שבו היא פשוט השוביניזם בהתגלמותו, חסרת דעה-עצמית, ומפליאה בשיר אהבה מלוקק, שכל קשר בינו לבין אמירה אמיתית, מתבטא אולי? אולי בעובדה שבשניהם יש אותיות! אביב גפן, למרות שהוא שמאלן מלוכלך-יש לו שירים מדהימים..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאז זהו שלא.......

הוא שמאלן מלוכלך ששר שירים על הצבא בלי שהוא שירת בו בכלל! השירים שלו דוחים אותי! חוץ מאולי אחד או שתיים..... ולא בגלל המילים!
אממממממ..... בריטני בסלייב ניסתה לצאת מתדמית הילדה הטובה שלה.... אם היית רואה את המאחורי קלעים של הקליפ הזה או של כל קליפ אחר שלה היית רואה כמה היא חמודה ומדהימה ולא מתנשאת וכמה שהיא מצחיקה!
בקליפים שלה הבמאי נותן לה הוראות מה לעשות... והיא כוכבת פופ! לכוכבת פופ לא אמורה ליהיות דיעה עצמית.....

בדבר אחד אתה צודק..

אביב גפן הוא שמאלן מלוכלך שמכפיש את הצבא בלי לשרת בו בכלל. הדעות הפוליטיות שלו מצחינות. אני לא סובלת את השירים עם האימרה הפוליטית שלו-ורק בגלל המילים. אבל כעיקרון-יתר השירים שלו, על החיים, כ"כ נכונים וכ"כ מדהימים, מילים, לחן, ביצוע כאחד. והם גם מעוררי-הזדהות.. ואני אישית מתעבת את בריטני שפיכס, בתור זמרת. לדעתי האישית, היא הגרועה שבזמרות, ולא מקורית ביותר. לא מתחברת לסגנון, ובייחוד לא למילים..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאיזה מילים?../images/Emo12.gif

כאילו עם מי היא כבר שרה.......
אבל לאביב גפן יש קול כמו צפרדע דרוסה והוא בעצמו אמר את זה ככה שנאי לא מתחבר אליו בשום צורה שהיא ואני חושב שהוא הגרררררררוע שבזמרים! ואיפילו יותר מזה!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifלא לא לא......

את לא מבינה שהשירים שלה לא משקפים את מי שהיא? היא פשוט שרה אותם! היא ממש לא זונה כמו שמתארים אותה בקליפים והיא מדהימה מכל הבחינות! ומה רע בזה שהיא מכירה אהבה?

אני לא שופטת אותה בתור אדם..

אני לא מכירה אותה-והיא גם ממש לא מעניינת אותי. וגם לא ממש איכפת לי שאנשים לא אוהבים את אביב.. העיקר שלי יש כמעט את האוסף השלם שלו!

Flash Button

New member
נגיד שאני לא יודע

והיא שרה בלייב. אין לה להקה!!! שזה הדבר המינימלי שזמר צריך כדי להשמע נורמלי יחסית. ונעזוב בצד את זה שהיא שרה גרוע..

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifשרה גרוע?!

ולמה זמר צריך להקה?! כל פעם יש לה להקה אחרת... ויש לה רקדנים קבועים והכל טוב ויפה!

CHOLITOboy

New member
../images/Emo42.gifאין מה להתווכח!../images/Emo98.gif

אבל בריטני מושלמת. נקודה.

אוףףף אולי תריבו עוד קצת?!?!?!

יש פה כאלה שאוהבים את בריטני וכאלה שאוהבים את אביב גפן...אולי תפסיקו לריב על כל דבר???

למעלה