מתי הן הופיעו פה? מה? טאטו היו פה לפני שנתיים? איפה הן הופיעו?
A adber New member 31/5/03 #2 בקשר להופעה יש למישהו מושג אם ההופעה של טאטו בארץ הוא בעברית או ברוסית? בקיצור, שווה לבוא אם אני לא דוברת רוסית?
בקשר להופעה יש למישהו מושג אם ההופעה של טאטו בארץ הוא בעברית או ברוסית? בקיצור, שווה לבוא אם אני לא דוברת רוסית?
M Mrs James New member 31/5/03 #6 מישהו פה היה בהופעה ....? "מרוסיה באהבה"??? שהייתה בפארק הירקון ב-15 במאי??????
D dj nirvana New member 31/5/03 #3 גם אני לא דוברת רוסית ואני הולכת... אני אפילו חושבת שהשירים שלהן ברוסית יותר יפים
M Mrs James New member 1/6/03 #7 שרון-TATUGIRL את לא היית?????????? כי ראיתי את זה בטלויזיה והראו אחת שמה זה דומה לך...פשוט בוללללל
D DileMMaGi®L New member 2/6/03 #22 אני ראיתי בTV לא הרשו לי ללכת וראיתי ת'זאתי עם גופיה תכלת שישבה על הכתפיים של מישהו הזונה של הבצפר שלי שונאאאאאאת אותה
אני ראיתי בTV לא הרשו לי ללכת וראיתי ת'זאתי עם גופיה תכלת שישבה על הכתפיים של מישהו הזונה של הבצפר שלי שונאאאאאאת אותה
D DileMMaGi®L New member 6/6/03 #25 מה פיתאום בכלל לא דומה לשרון לא ראית היה לה שיער אדום מאחור הזונה צבעה עם הספריי של פורים והיא בלונדינית באמת ועכשיו היא עוד יותר זונה הסתפרה כמו בן ובצד לא צבעה אז רואים ת'שיער האמיתי שלה בלונדיני בעעעעעעע איזה זונה היא
מה פיתאום בכלל לא דומה לשרון לא ראית היה לה שיער אדום מאחור הזונה צבעה עם הספריי של פורים והיא בלונדינית באמת ועכשיו היא עוד יותר זונה הסתפרה כמו בן ובצד לא צבעה אז רואים ת'שיער האמיתי שלה בלונדיני בעעעעעעע איזה זונה היא
ל לJה New member 1/6/03 #8 מה זה אומר שהן הולכות .... לדבר רוסית כל ההופעה?!!?!?!?!?!? 8{אני לא יבין כלום
M Mrs James New member 1/6/03 #9 מי אמר את זה? יוליה לא יודעת אנגלית...אז היא כן תדבר רוסית! אבל לנה מדברת אנגלית חלק! אז היא תדבר אנגלית!
מי אמר את זה? יוליה לא יודעת אנגלית...אז היא כן תדבר רוסית! אבל לנה מדברת אנגלית חלק! אז היא תדבר אנגלית!
M Mrs James New member 1/6/03 #12 מאיפה לי לדעת? אבל למה היא צריכה אנגלית...? מלמדים אותה מה שהיא צריכה לשיר וזהו...
A adber New member 1/6/03 #14 זה לא ממש נכון אם היא מופיעה בסיבוב הופעות בינלאומי אז כדאי שהיא תדע אנגלית. חוץ מזה, מה עם כל הראיונות לתקשורת? רק לנה צריכה לדבר?
זה לא ממש נכון אם היא מופיעה בסיבוב הופעות בינלאומי אז כדאי שהיא תדע אנגלית. חוץ מזה, מה עם כל הראיונות לתקשורת? רק לנה צריכה לדבר?