ההצפה- סינגל האיחוד של TT ורובי

freshptr

New member
אין כמו TAKE THAT ביחד עם רובי

אין, בלעדיו זה פשוט לא אותו הדבר (עם הסתייגות ל-rule the world, ולעוד כמה) וזה באמת שיר מהמם!

Tehi5

New member
שיר יפה!

אבל מה זה? לא שומעים שם את גארי, לא פייר...

orlyshka1

New member
מצטערת להפריע אבל...

ככה מתחילים לכתוב בפורום? איפה הנעים מאד? איפה המי אתה? לא בכל יום יש לנו גבר בפורום!... נעים מאד, אני אורלי, ובי בטח כבר נתקלת אם אתה קורא פה...

freshptr

New member
הי אורלי - נעים מאוד פיטר

האמת היא שכבר הצגתי את עצמי בעבר בפורום ואף כתבתי פה בעבר אני פשוט בד"כ לא משתתף פעיל , אבל אני כן קורא בהנעה רבה את העדכונים כאן וכמובן גם העדכונים שלך אבל אשמח להציג את עצמי שוב...

הי פיטר ../images/Emo9.gif

אני מורי (בטח יצא לך לראות פה איזה הודעה שתיים שבעים שלי). אז ספר לנו . מתי ואיפה ואיך הכרת את הלהקה?!?

freshptr

New member
בשמחה מורי

האמת יצא לי להכיר אותם לצערי לאחר שהם התפרקו - אי שם ב-1997 , נדמה לי - יצא לי לשמוע ספיישל של עופר נחשון (אתן זוכרות???) ברשת ג' בכל מקרה היה שם איזה אוסף של שירים מאז ובין היתר שם נחשפתי לראשונה - השמיעו את "back for good" ואת "it only takes a minute" התאהבתי מאז, במוסיקה שלהם - לדעתי הם באמת עושים מוסיקה מצויינת בלי שום קשר לכך שהם "בוי-בנד" ואני מאוד אהבתי את הסגנון שלהם דאז את האלבומים החדשים אהבתי הרבה פחות, אבל הם גם מצויינים - במיוחד "rule the world" שעשוי בסגנון של אז וגם "beautiful world" שיר חזק מאוד לדעתי FLOOD שיר מדהים - גם כן ב"טעם של פעם" סליחה על החפירה

א. אל תתנצל אין צורך ב.תחפור כמה שאתה רוצה

אנחנו אוהבים חפירות
ג.rule the world מעולה מעולה! והוא גם השיר הכי אהוב בפורום אז ... וד. flood או איזה אנחת שיר מושלם

וולקאם וולקאם../images/Emo24.gif

נעים להכיר, אני הילה
אתה מוזמן להמשיך ולספר על עצמך, אתה ממממש לא חופר
מהו האלבום הכי אהוב עליך? קליפ? חבר הלהקה שאתה הכי אוהב? ממה שסיפרת עד כה נשמע שאנחנו הולכים להסתדר מצויין

freshptr

New member
תודה - ברוכות הנמצאות

אני אישית הכי אוהב את האבלום "everything changes" - כל שיר להיט - מבחינתי היה אפשר להוציא את כל האלבום לסינגלים
קליפ אהוב - זה כבר יותר קשה, הקליפים נועדו יותר לקהל הנשי, אבל אני 2 מהיותר יפים שלהם זה Why Can't I Wake Up With You" ו-"Babe" חבר להקה - גארי ורובי

וולקאם פיטר../images/Emo24.gif

נעים מאוד אני שירי
אני שמחה שיש לנו גם בנים בפורום שלא נבהלו מאיתנו עדיין

ronaldiniho3

New member
איזה שיר ענק!!!

כמו שאמרו פה, אין אבל אין על טייק דאת ביחד עם רובי!

למעלה