הופעה של דויד ברוזה בזריחה במצדה

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifהופעה של דויד ברוזה בזריחה במצדה../images/Emo99.gif

מתי יהיו עוד הופעות......???
תודה

SHANILIROY

New member
הופעות במצדה

הי שירשיר ,כמה כיף שקפצת לביקור ,מה שלומך ושלום הפורום המקסים שלך ? בקשר למצדה ,אז השנה כמו בשנה שעברה יהיו 2 הופעות באוגוסט ,בערב טו באב וביום למחרת הישארי קרובה ,בקרוב יהיו פרטים נוספים לגבי התארגנות שלנו עם הסעות וטיול קטן לפני קפיצה קטנה למוזה בערד לפני ,כיף גדול (אני כותבת וכבר יש לי חשק ) שולחת לך במסר את הטלפון שלי יום מקסים

ShirShir

New member
היי../images/Emo24.gifתודה רבה../images/Emo70.gif

אני בסדר גמור וכך גם הפורום שלי
תודה על ההתעניינות
תודה על הפרטים... אני מחכה בקוצר רוח!

SHANILIROY

New member
בשמחה ../images/Emo24.gif

אגב ,לא פעם נעזרתי בפורום שלכם
אז כך שאני מדברת מנסיון ,מומלץ !!!

SHANILIROY

New member
אני מאמינה שנלך לראשונה

במוצ"ש ,לדעתי זה יהיה יותר נוח ,או שאולי נזרום לשתיהן ? מה את אומרת ?
כמובן שהחברה פה יכתבו את דעתם ונחליט .

קובי186

New member
היי שני

היי שני, שמי קובי חבר ותיק בפורום וגרופי לא קטן של דויד שלנו... :) אשמח להצטרף ולקבל פרטים אודות ההסעה והטיול לקראת מופעה הזריחה במצדה אשמח אם תוכלי לייצור עימי קשר ואשמח לעזור. 0524669113 או במייל [email protected] תודה רבה. קובי.

SHANILIROY

New member
בכיף

נשמח לכל עזרה ,אשלח לך במסר טלפון שלי לקראת ההופעה יהיו יותר פרטים וכמובן מוזמן לכתוב יותר ,ולא רק קורא סמוי

michal ma

New member
האם יש כבר תאריכים מדוייקים להופעות?

ואיכן אפשר לרכוש כרטיסים? תודה :)

SHANILIROY

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

יש תאריכים בערב טו באב בלילה שבין שבת לראשון ה13/8ל14/8 והשניה ביום ראשון הלילה שבין ראשון לשני ,טו באב . עוד לא החלה מכירת כרטיסים ,את בהחלט מוזמנת להישאר כאן ולהתעדכן .. ספרי קצת על עצמך ובכלל על הקשר לאיש והגיטרה .

ShirShir

New member
יש לי שאלה נוספת בהקשר הזה.....

איפה מומלץ ללון לפני/אחרי ההופעה? בערד או בים המלח? מה יותר נגיש אל/מאתר ההופעה?

SHANILIROY

New member
היי

אנחנו נוהגים להגיע אחרי לערד ,לעצירה להתרענות במוזה המסורתי ,מנסיון יש כאן כמה חברה שלנים בבית מלון בערד ,בשנים קודמות היינו מארגנים הסעה ,אז כך שלא היינו נשארים לישון ,אני מציעה לבדוק עלויות ללינה בקרבת מקום ולהזמין מראש ,לפעמים גם ערד מלאה בתקופה זו .

michal ma

New member
רק עכשיו ראיתי את התשובה

תודה רבה על התשובה. ערב טו באב זה בין ראשון לשני (רק לידיעה). אני מקווה שתפרסמו בהמשך איפה ומתי אוכל לרכוש כרטיסים. אין הרבה לספר... אני מאוד אוהבת את המוזיקה של דויד ברוזה, כשהייתי צעירה יותר הייתי בכמה הופעות, גם במצדה. כבר כמה שנים שאני רוצה ללכת שוב ונראה לי שהשנה זה הזמן! :)

SHANILIROY

New member
נפרסם את כל הפרטים ברגע שתחל מכירת הכרטיסים

שמחה שאת פה

למעלה