"היהפוך טרקי עורו??"- שאלון לחברי הפורום

../images/Emo42.gif"היהפוך טרקי עורו??"- שאלון לחברי הפורום

אתם פוגשים קבוצה חדשה של אנשים שלא היכרתם קודם. (בקורס בצבא, בשיעור באוני' וכו') האם תוכלו לזהות את הטרקים שביניהם?...
כמה זמן ייקח לכם לזהות את הטרקי/ת? (יום? שבוע? חודשיים?)
האם קרה שמישהו זיהה אתכם כטרקים?
קרה פעם שמישהו לא צפוי מבחינתכם התגלה כטרקי? ("מה, באמת? וואי עלייך לא הייתי מאמין...")
האם באמת אפשר לזהות טרקי, או שמא רק חנון...? יש הבדל ניכר לעין מיומנת בין טרקים לחובבי מד"ב אחרים? כשתענו תוכלו להיעזר במדגישומטיק.

בנוגע למישו שלא האמנתי שהוא טרקי .. אז נאור ציון .. בגלל שהוא כלכך נראה כמו התגלמות הערס הניצחי אז קשה לי לעקל את העובדה שחולה שרוף של מד"ב ,מס"ב ושל SW ויש לו וואחד עוסף של מוצרי אספנות מהתחום

עשו עליו פעם כתבה בTV וגם בסדרה הזאת שלו שכאילו צוחקת על סיינפלד .. לא ראית את הקרב חרבות אור שלו עם אימא שלו ?? זה לא פרופס .. זה מהאוסף האישי שלו ../images/Emo3.gif

sysiphus

New member
הוא חובב מלחמת הכוכבים

אתה בטוח שגם מסע בין כוכבים?

סיד

New member
אי אפשר לדעת

אלא אם כן אתה "מוציא את עצמך מהארון" בכל פעם שאתה פוגש אנשים חדשים, פשוט אי אפשר לדעת. יש אנשים שהכרתי קרוב לשנתיים ופתאום אתה מוצא את עצמך יושב ורואה איתם באפי או מס"ב. ההערה הזאת נכונה אבל רק לחובבים פרווה, הכבדים מזהים אחד את השני ישר, זה מדהים כמה מהר אפשר להגיע לשאלה, "אז היית באייקון השנה?". אפשר להריח חובב כבד מקילומטר.

Bajoran Priest

New member
כן

באמת יש את אלה הכבדים- לא בהכרח טרקים- אבל גיקים של מד"ב\פנטזיה, שקל יחסית לזהות. לפני זמן מה נתקלתי במישהו שאני לא מכיר, אבל פשוט היה בו "משהו". אמרתי לו "אתה נראה לי מוכר מאיזשהו מקום, אני לא מצליח להבין מאיפה". אז הוא אמר לי בנונשלנטיות "ביגור?" אז אמרתי "אהה.. לא, לא ביגור. אייקון, עולמות?" והסתכלנו זה על זה בהבנה.

למעלה