היום אני עושה חידון!

../images/Emo42.gifהיום אני עושה חידון! ../images/Emo3.gif

1. לאן סברינה, קווין ושאר החברות שלה נסעו? 2. מה הארווי עשה במלון בידיוק כשסברינה הגיעה? 3. מה קרה לכל האנשים בחוף? 4. באיזו דרך ענה קווין לשאלה של סברינה בקשר ליחסים שלהם? 5. מי גלשה על גלשן ונחשבה כ-"הבחורה המשוגעת"? בהצלחה לכולם

micer

New member
אמממ

1) קפיקן ביץ' (אוט משהו כזה) 2) נרשם החוצה. 3) הם הפכו לאנשים משנות ה60. 4) 5)רוקסי.

I n n u e n d o

New member
חוחו

1. לאיזה חוץ לא ממש קלטתי את השם 2. בדיוק עזב את המלון 3. הפכו להיות בשנות ה60 4. שר לה 5. רוקסי

../images/Emo42.gifשתיכן צודקות חוץ מתשובה 1:

שזה פלורידה
ו-micer (סורי, אני סנילית
) יכול להיות שהתשובה שלך נכונה, כי אני זכרתי רק פלורידה אבל הם באמת הלכו למקום מסויים.. אז יכול להיות

../images/Emo42.gifכן אבל זה בפלורידה.. ../images/Emo3.gif

ומה שרשמת זאת התשובה המדוייקת.. זכרתי שהיה משהו בסגנון חח

starguiding

New member
חח אני יודעת שזה בפלורידה...

כל הרעיון של חופשות אביב זה איכשהוא תמיד להיות בפלורידה!

KitiKiti

New member
תשובות

1. לאן סברינה, קווין ושאר החברות שלה נסעו?-פלורידה 2. מה הארווי עשה במלון בידיוק כשסברינה הגיעה?נסע חזרה 3. מה קרה לכל האנשים בחוף?הילדה וזלדה כישפו אותם 4. באיזו דרך ענה קווין לשאלה של סברינה בקשר ליחסים שלהם?? 5. מי גלשה על גלשן ונחשבה כ-"הבחורה המשוגעת"?לא זוכר איך קוראים לה,החברה של סברינה...

../images/Emo42.gifכמעט הכל נכון ../images/Emo26.gif

3 - לא מדוייק, זה נכון שהם כישפו אותם אבל לא כתבת מה הם עשו להם.. הם הפכו את כל האנשים בחוף לאנשים משנות ה-60.. ("בילוי טוב והגון!"
) 4 - הוא ענה לה בצורת שיר. 5 - כן, החברה שלה.. רוקסי

באיחור אופנתי../images/Emo98.gif../images/Emo104.gif

1. לקמפימן ביץ' משו כזה... 2. נרשם החוצה יענו צ'ק אאוט 3. הפכו לאנשים מהסיקסטי'ז 4. בשיר (אגב רואים שסברינה לא שרה זה לא הקול האמיתי שלה...) 5. רוקסי

bewiched

New member
אוקי אז

1,:לקופקייד אני חושבת 2:בדיוק נרשם לצאת מהמלון 3:הפכו לאנשי שנות ה60 4:לרוב התחמק אבל בשיר 5:רוקסי

למעלה