היום בתפוז אנשים

../images/Emo42.gif היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 יתארחו חברי "נקמת הטרקטור" באולפן "קול הים האדום"- רדיו אילת. אתם יכולים להשאיר להם שאלות בפורום, ולצפות בשידור החי דרך אתר הרדיו.
ב-19:00 יתארח גל פרידמן ב- blogtv . האיש שהביא לנו כבוד גדול ומדליית זהב יענה לשאלותיכם באירוח משותף של תפוז אנשים ואתר "ספורט 5".
מישל, כוכבת "פרוייקט Y2" שיצאה מהוילה וחזרה אליה, תענה לשאלותיכם live מהוילה הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי בסדרה.
יום לפני ההצבעה בכנסת - בואו להביע את דעתכם בסקר של המדינה - האם אתם תומכים בתוכנית ההתנתקות?

נצל"ש: CUBE ZERO

יצא טריילר חדש לסרט השלישי בסדרת CUBE. פשוט תיכנסו לקישור ותבחרו באיזה נגן להשתמש. החדשות הרעות: זה יוצא בפברואר... החדשות הטובות: זה יצא ישר ל- DVD. הסרט כבר הוצג בפסטיבל בלוס אנג'לס וזכה לביקורות טובות. נקווה שהוא באמת יספק את הסחורה שלא כמו קודמו שאת שמו אני אפילו לא מעיז לומר.

avshalomariel

New member
holy shit! ../images/Emo2.gif

אני חולה על הסדרה הזאת!!! וכמובן שכמו כל הסרטים עכשיו (מגרש השדים: ההתחלה, רינג 0) זה יספר על איך נוצרה הקוביה, מה שאני משתוקק לדעת כבר שלוש שנים!

נ"ש

אנשיים אני צריכה דחוף כול מיני שירים משהו קולות מפחידים!! מקווה שתעזרו כי זה ממש דחוף לי!

זונע

New member
אני ראיתי רק את הראשון

וזה הסרט הכי הזוי בעולם... לא ישנתי כמה לילות טובים בגללו:)

Drums

New member
EVERY NIGHTMARE HAS A BEGINING

משום מה זה יכול להיות מתאים גם ל"סיוט ברחוב אלם-ההתחלה"... אני מת שיהיה סרט כזה..

למעלה