היום בתפוז אנשים

../images/Emo42.gif היום בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

הערב ב-18:00 יתארחו חברי "נקמת הטרקטור" באולפן "קול הים האדום"- רדיו אילת. אתם יכולים להשאיר להם שאלות בפורום, ולצפות בשידור החי דרך אתר הרדיו.
ב-19:00 יתארח גל פרידמן ב- blogtv . האיש שהביא לנו כבוד גדול ומדליית זהב יענה לשאלותיכם באירוח משותף של תפוז אנשים ואתר "ספורט 5".
מישל, כוכבת "פרוייקט Y2" שיצאה מהוילה וחזרה אליה, תענה לשאלותיכם live מהוילה הערב ב-22:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי בסדרה.
יום לפני ההצבעה בכנסת - בואו להביע את דעתכם בסקר של המדינה - האם אתם תומכים בתוכנית ההתנתקות?

greeneye

New member
לכל מי שהולך מחר לצילומים!

ד"ש חם-חם-חם לקיציס ופרידמן מהפורום (אפשר גם לדב נבון. אבל פחות חם...
) ואני מבקשת- לספר לנו ה-כ-ל. עשו טובה למי שלא הולך. גם ספויילרים. ולמי שיש את הטלפון שלי מוזמן גם לצלצל ולספר לי אישית (בנוסח הבא- שיו את לא יודעת!!!!!!!" אהמ. המבינה תבין).

Kido2222

New member
../images/Emo41.gif פורום!!! שידור מארהב! :) ../images/Emo41.gif

מה נשמע פורום?! :) אז מה... אתם הולכים לכם ככה לצילומים של ארץ נהדרת?! אין לכם מושג מה הייתי נותן בשביל להיות עכשיו שם! בקיצור... תמסרו דש מכל הפורום... אני, דרך אגב אהיה פה כנראה הרבה... יש לי גישה למחשב... ככה שאני פה... :) אני רוצה לשמוע כל מה שהיה בצילומים! אתם פשוט חייבים לרשום הכל... :) קיצר... אני אשוב מאוחר יותר כנראה... אז נדבר... ביי בנתיים...

greeneye

New member
דב יאע!

(נו זה כמו אביעד.) תעשה המון כיף בארה"ב וגמני מתה ללכת לצילומים...
יאא הב פאן בנאדם!

Yuvalenko

New member
לעשות טובה למי שלא הולך???...

אוקי, אין בעיה. כל מי שלא הולך שיתייצב אצלי בבית אחרי הצילומים ואני אעשה לו טובה..
מה?!?! את אמרת!

Yuvalenko

New member
תגידו לי - הסמיילי הזה ../images/Emo150.gif ...

רק לי הוא מזכיר שחקן ראשי בסרט פורנו טורקי בתקציב דל ביותר?...

פIלי

New member
את האמת

לי הוא מזכיר קצת שחקנית ראשית בסרט פורנו טורכי דל תקציב ביותר..

לוּבּה

New member
אבל את באמת לא יודעת../images/Emo3.gif

ובלי קשר- [COLOR=bl<a]u[/COLOR][COLOR=bl<a]e>זה כותב באדום?[/COLOR]

Yuvalenko

New member
דווקא חשבתי שבגלל אנשים כמוה המציאו

את המשפט: "לא משתמשים בכדורים בתור גירים על לוח, בולעים אותם"

למעלה