היום בתפוז Live

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

מנצלש"ת

או.קיי, אני בד"כ לא מאמינה בדברים כאלה, אבל על רקע סופת הרעמים שיש בחוץ, לקרוא את זה ממש מפחיד אותי... אתם חושבים שמשהו באמת יקרה?

*neta*

New member
נה שום דבר לא יקרה...../images/Emo57.gif../images/Emo8.gif

אני יותר מודאגת מזה..

אני בשוק!../images/Emo12.gif

הארטישוק התוקפני! פחחח....תודה נטע, גרמת לי עכשיו לצחוק כמו שמזמן לא צחקתי
מזל שאני לא אוהבת ארטישוק

shanyz

New member
איכסססססססס

ארטישוק!! מסכנה האישה!!!! אני הייתי מתעלפת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
חחה..

X-na GIRL

New member
מיכלי זה מהמם!!!|פרה עם לשון בחוץ|

זה יישמר לעד בתיקיית זינה שלי!!!!

תודה מתוקות!!!

איזה בוקר יפה עשיתן לי עכשיו! כן, אני מודעת לעובדה שכבר לא בוקר...

נכון!! עכשיו אני רוצה לשאת תודות!

קודם כל, תודה רבה רבה לנטע שמצאה לי את הפילם האלה, שעליהם הדבקתי את התמונות!
דבר שני, תודה לאביב שבידרה אותי באותו יום. דבר שלישי, תודה לאישתי שסבלה במשך השעתיים וחצי שהכנתי את הוולפייפר הזה. ותודה לכל הפורום שחושב שזה מקסים, אתם חיים באשליות... חחחחח סתם

shanyz

New member
אנחנו לא חיים באשליות:)

דבר ראשון זה ממממששששששש יפה!!!!!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה, כל דבר שבו רואים את זינה/לוסי וגבריאל/רנה או ארס וזינה, זה יפה:) עם זה אין ויכוח!

אתר רשמי למייגן דסמונד!

מייגן דסמונד הקיווית, הלא היא דיסקורד המהוללת, היא פשוט מותק! היא בת 26 בערך, והיא נראית כמו ילדה בת 17
בכל אופן, באתר הזה יש תמונות שלה <שלא ניתנים לשמירה
> יש ביוגרפיה, יש ראיון איתה...שווה להציץ בתמונות! היא כזאת מותק!

למעלה