היום בתפוז Live

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

i c y

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo182.gifאייקונים!../images/Emo183.gif../images/Emo42.gif

רן- מה עם
או
? השתמש בהם! תמר- מה עם
? לא אימצת אותו פעם?
כל חסרי האייקונים- אמצו לכם אייקון!

the king 25983

New member
רק בהתחלה זה מעצבן אבל אח"כ../images/Emo103.gif

אתה כבר מתחיל להתמכר לזה ואתה משתמש בזה כל הזמן בכל הפורומים.

חח כן להתמכר... ../images/Emo168.gif

יוצא לפעמים אפילו בפורום צופים דרום לשים גיטרה...

i c y

New member
סוגיה שמטרידה אותי כבר זמן רב:../images/Emo42.gif

למה יש פורום צופים ופורום צופים דרום

פשוט מאוד!!../images/Emo110.gif

כי יש הנהגות בכל הארץ, וככה שזה רק הנהגת דרום אפשר להפגש בטיולים, לעשות מפגשי פורום, סתם ללכת לעומר, או לישון 3 ימים במצפה... ככה שזה כיף כי את מכירה את מי שאת מתכתבת איתו...

כן החיפושית שלי...../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

הקטע שאני לא יודעת איך עושים את הקו הזה, ואני עצלנית לפתוח כל פעם את הדבר ההוא... :/

the king 25983

New member
זה פשוט מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

בעיקרון הקו הזה הוא הסלאש שלך שנמצא במקום שונה במקלדות שונות. את לוחצת על shift, הלחצן שמתחת לenter וביחד עם shift את לוחצת על הסלאש, / לפחות אצלי יש אחד בצד ימין איפה שכל המספרים, ליד num lock, הכפתור שמדליק את המנורה ויש אחד בסביבה של האנטר, או מתחתיו ליד השיפט(כמו אצלי) או מעליו. אם עוד לא הבנת אז תגידי ואני אשים תמונות של מקלדות ותביני בטוח.

למעלה