היום בתפוז Live

../images/Emo42.gifהיום בתפוז Live

מגוון פעילויות יש לנו היום בשבילכם, כדי להעביר את היום הגשום
:
הדיאטנית המקסימה טובה קראוזה מהתוכנית "חיים וטעים" וממגזין "לאשה" חוזרת לתפוז לענות לשאלות הגולשים. היום ב-10:00 בבוקר בפורום הנקה תוכלו להתייעץ איתה ולשאול שאלות. רצוי להכין שאלות מראש כיוון שזמנה מוגבל והפופולאריות גוברת והולכת...
היום ב-16:00 יש לנו הכבוד לארח בפורום וינגייט חיים וספורט את השחיינית קרן לייבוביץ', זוכת 3 מדליות זהב באולימפיאדת סידני לנכים. אתם מוזמנים כבר עכשיו להכנס לפורום ולשרשר שאלות לקרן!
מרוץ חבל הבשור, הידוע בכינויו "בור בארי" יערך ביום שבת הקרובה. בארוע הגדול מסלולים עממיים ותחרותיים והכל באווירה נפלאה ובנוף מקסים. היום ב-21:00 יתארחו מנהלי התחרות בפורום אופניים, ארז מנור בראשם והם יענו על שאלות הרוכבים המתעניינים והמגיעים.

perrinat

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo21.gifפגישת פורום../images/Emo103.gif

אוקיי, אז מתחילים בתכנון הפגישה שלנו... תגידו לי מה דעתכם, מה אתם מציעים, האם כן/לא/שחור/לבן וכו'.... המקום - עזריאלי, נראה לי הכי נגיש, רכבת/אוטובוס מרכז הארץ.... יום - יום שלישי או רביעי הבא - חופשת פסח שעה - שעות אחרי הצהריים הפעילות - וכאן אתם צריכים להגיד לי מה אתם רוצים שנעשה: סתם לשבת לדבר להכיר אחד את השני..... לאכול? לשיר? לנגן...... אז תתחילו לחשוב על הדברים, תשאלו אמא/אבא סבא סבתא...

../images/Emo99.gif

?
מקום: אממממ בטח כולם ירצו עזריאלי.. אבל למישהו בא קניון שבעת ה=
?
יום : ניראלי חופשת פסח הכי טוב כי אין סיכוי שמאמא שלי תרשה לי לנסוע לאנשהו בחופש פורים
הפעילות: אמממממממממממ לשברת לדבר לאכול להסתובב אמממ מלא דברים חחח אה וגם לשיר
חחחח רינתיייייי הרגת אותייי עם: "תשאלו אמא/אבא סבא סבתא... "

michalas

New member
יייהיי../images/Emo70.gif פגישההה../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

מקום: עזריאלי, אין מצב שאמא תרשה לי מקום אחר..וזה גם המקום הכי נגיש.
יום: חופשת פסח. עמוס לי מדי בפורים...הולך להיות פורים סוער ביותר|!
פעילות: הכי סבבה זה לשבת באיזה מקום ולהכיר אחד את השני ואפשר גם להסתובב קצת וזה...אל תדאגו, נמצא כבר מה לעשות.

למעלה