היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo1.gif

נועה כהן-רז באום, יוצרת, מבצעת ומספרת סיפורים תתארח ב-21:00 בפורום מספרי סיפורים. שרשרו לה כבר עכשיו שאלות בפורום! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=657&msgid=68898476
לתוכנית חדשה בערוץ 2 דרושים שרוטים! אם אתם מנפחים קונדומים, שרים מאיה בוסקילה בגרעפסים, מקפיצים ביצה על הראש או שיש לכם תחביב לא שגרתי במיוחד- מקומכם איתנו! אה, כן: כדאי שתהיו צעירים/ות בני 12-22 ורצוי מאזור המרכז. השאירו הודעה (ורצוי גם תמונה) ונחזור אליכם. mailto:[email protected]

מבחן ראייה מגניב

זה ישגע אתכם...! רק תעשו אותו - בלי לרמות!!!!!!!! תנסו את זה. זה ממש נחמד. אבל בלי לרמות. תספרו כמה פעמים מופיעה האות F בטקסט הבא: FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS הסתדרתם עם זה? תגלגלו למטה רק אחרי שתספרו! או.קיי.? כמה? שלוש? טעות, יש 6 - בשיא הרצינות! תקראו שוב! FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS הסיבה כתובה בהמשך..... המוח לא יכול לעבד את את המילה 'OF '. מדהים, לא? כל מי שספר את כל השש כבר בפעם הראשונה הוא גאון. שלוש זה נורמלי. ועכשיו, העבירו את זה לכל חבריכם.

I LOVE M5

New member
אז אני גאון? XD

דווקא לOF שמתי לב כי בדקתי טוב... ולא רימיתי

אזאני הסתומה היחידה?

בהתחלה בכלל קראתי 2 XD ועברתי על זה פעמים טוב טוב וגם כשאמרו שיש 6 חיפשתי ולא מצאתי ואז איך נבהלתי כשפתאום קלטתי את הOF

E r u

New member
אני איתך ../images/Emo122.gif

קראתי רק 2!
אבל אולי אפשרי להאשים את זה שרק הרגע התעוררתי [או שאני סתם מתחמק מזה שאני דפוק
]

וולקאם טו דה קלאב

שני אנשים "נורמליים" נו רציני זה היה מבהיל כי לקח לי כמה דקות לקלוט איפה הם רואים שם 6 המצב קשה..קשה..

female drummer

New member
יאיי אני גאון!

רק עכשיו קראתי את השלוש שורות האחרונות...חיחיחיחי

Pink Pig

New member
OMg im such a genious!

חוצמזה שזה כבר ידוע.. האיקיו שלי הוא של גאון.. חע חע תקנאו!!!!

nowhere kid

New member
מה הבעיה? ../images/Emo12.gif

פשוט עוברים על כל מילה ובודקים אם יש שם F

למעלה