היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo42.gif

מחר,יום שישי, בשעה 14:30 ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר איתי ברגר, נוירולוג ילדים בכיר, אשר עוסק רבות באבחון ובטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז וכן במחלות וליקויים נוירולוגיים של עוברים ופגים. שרשור השאלות אליו כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
נאבקים על הזכות לקבלת תרופות מצילות חיים- חותמים ומשפיעים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=466&msgid=67274340
התחרות המדליקה של פורום ימי הולדת ומתנות יוצאת לדרך! לפרטים על התחרות, אופן ההשתתפות והפרסים השווים הקליקו כאן.

karnit2005

New member
../images/Emo53.gif

התחלתי ללמוד יוגה לא מזמן אני סובלת מאסתמה האים יש תרגלים שלא כדי לעשות ואים יש תרגלים שטובים לאסתמה

יוגי בר

New member
קוצר נשימה

היי קרנית אז ככה: 1. יוגה ואסטמה זה אחלה שהתחלת ללמוד יוגה. אין,אין כמו יוגה לסייע לך במצב שלך. יוגה מלמדת אותך לנשום נכון. ולנשום נכון זו התרופה הכי טובה לא רק לאסטמה אלא בכלל לחיים בריאים. 2. נשימה התחילי את הלימוד בזהירות. למדי לאט לאט איך לנשום ולנצל את מלוא הקיבולת של הריאות. זהירות! אל תנסי להתאמץ ולהגיע כמה יותר רחוק. קודם כל נשימה בטנית ואחר כך נשימת יוגי מלאה.לכשתשלטי בנשימת יוגי מלאה תתחילי בנשימות המיוחדות. קפלבהטי ונשימת נחיריים מתחלפת. ראי, ביוגה מסתכלים על אסטמה כמחלה פסיכוסומטית וככזו היא ניתנת לפתרון בדרך החיים היוגית. 3. אוכל הקפידי על אוכל נכון ובריא המתאים לגופך. אוכל הקל לעיכול ואוכל שלא "מאלץ" את הגוף לייצר ליחה. 4. באם את מאזור פ"ת ישנו בפ"ת מרכז ספציפי(שלא מלמד יוגה) מרכז רפואי נשימתי- כך הוא נקרא. לטיפול ספציפי לאסטמה. בקיצור: את בדרך הנכונה. סבלנות. התמדה ורצון והדברים יסתדרו לאט לאט על דרך המלך. בברכה ואהבה יוגי בר

anatina

New member
אני הייתי אסטמטית

וזה כמעט עבר לגמרי בעקבות היוגה. בעניין הנשימות הבטניות של יוגי בר יש על זה דעות חלוקות אבל לא נכנס לדיון הזה עכשיו... בכל מקרה תעשי מה שמרגיש לך נכון, ואם יש הוראות בנוגע לנשימה שגורמות לך להרגיש שאת נחנקת, תעשי מה שטוב לך וחכי שהכל יגיע בקצב שלו בלי ללחוץ.

למעלה