היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo42.gif

מחר,יום שישי, בשעה 14:30 ייעץ בפורום הפרעות קשב ADHD ד"ר איתי ברגר, נוירולוג ילדים בכיר, אשר עוסק רבות באבחון ובטיפול בילדים הסובלים מהפרעת קשב וריכוז וכן במחלות וליקויים נוירולוגיים של עוברים ופגים. שרשור השאלות אליו כבר נפתח, ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם.
נאבקים על הזכות לקבלת תרופות מצילות חיים- חותמים ומשפיעים! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=466&msgid=67274340
התחרות המדליקה של פורום ימי הולדת ומתנות יוצאת לדרך! לפרטים על התחרות, אופן ההשתתפות והפרסים השווים הקליקו כאן.

נצל"ש- יהיה זיכרו ברוך....

שנים על גבי שנים הוא היה חברי הטוב הכל רשמתי בו והכנסי בו.. אהבתי אותו נוראא עד אתמול דרכתי עליוו והרגתי אותו!!! הפרידה קשה... אבל עוד כמה זמן הוא חוזר לחיים שיתקנו לי אותו... אוףף למה למה למה הייתי צריכה להוביל אותו אל מותו!!!!!!!! למההההה הפלאפון הדפוק הזה היה חייב למות! למה.... הפלאפון היקר שלי מת... אכן תראומה בישבילי... לא נוראאא יקנוו חדש.... (עד אז מרשמלו תיצטרך לקום לבד כל בוקר..)

shircherry

New member
=P

עוד פעם לקום לבד בבוקר? בעעעעעעעעעע איך אני אחיה עם עצמי?! אני עוד אשן ימים על גבי ימים רק כי הפלאפון הזה נרצח... *אהמ טופי.. טרמפולינה אהמ*

מה לעשות..זה לא אשמתי..בעצם זה כן

אשמתי. לא נוראא את יכולה לישרוד.. עוד איזה שבוע... שבועיים שלוש אפילו שנה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ותוכלי להרוג אותי אחרי זה באחד המפגשים של הפורום!!!! ואני אותך... כן כן טרמפולינה מודה באשמה רצחתי אותו!!!! יותר נכון קפצתי עליו... חחחחחחחחחחחחחחחחח תישרדי מרשמלו...

just jenny

New member
חחחח נבהלתי!

חשבתי שמישהוא באמת נפטר!
ולא נורא תקני חדש:] הלוואי וזה היה קורה לי

לא היית רוצה שזה יקרה לך תאמיני לי.

זה לא טוב לבריאות... ועוד עם זה קשור שאת צריכה להעיר את מרשמלו כל בוקר...

sap sapir

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif

לא נורא יקנו לך חדש זה יותר שווה
בהתחלה חשבתי שמישהו מת ואז חשבתי שדרכת על ג'וק או משהו חחחח...איך דרכת עליו?

הסבר איך קפתי עליו! לא לבעלי לב חלש

טוב אז ככה אתמול שהלכתי להביא את לידור שדרך אגב אתמול נולד לו אח קטן אז ככה לא ידעתי באיזה גן הוא כלומר ידעתי אבל שחכתי באיזה גן הוא אז היתקשראתי לאמא שלי וכדי להצליח להיתקשר לאמא שלי שהיא תישמע אותי והכל.. צריך לימצוא מקום כדי שזה יקרה כי עם לא השיחה מיתנתקת... אז מצאתי מקום היתקשרתי וכל חמש שניות השיחה נותקה(כלומר כל פעם שהיתקשרתי) בסוף חשבתי שעם אני ישים את הפלא על הריצפה ויקפוץ עליו זה יסדר אותו (יותר נכון זה הרס אותו עוד יותר) אז זה לא הצליח כל כך אז אחר כך אמרתי אה אוקיי זה לא הצליח אז קיצר המשכתי ליזרוק וליקפוץ על הפלאפון המיסכן בסוף ניכנסתי לאחד הגנים ומצאתי את לידור.. סוף טוב הכל טוב... טוב עם יקנו לי חדש אני מקווה שהוא שווה משו!!! ולא אחרי שקופצים עליו ומנפצים אותו הוא נישבר חחחחחחחחחחחחחחחחח

bar jones

New member
../images/Emo24.gifאבל זו ברכה...

גם ככה הפלאפון הזה היה חולה סופני במשך שבועות *אמממ* קיצור, יהי זכרו ברוך וברוך שפטרנו.

חביות. חחחחחחחחח

טוב השיחה האחרונה שלי איתו (חוץ מלאמא שלי) הייתה איתך מורצ'ו!!!!!!! ההודעה האחרונה ששלחתי בו הייתה למרשמלו נידמה לי.. השיחה הכי מלאה שעשיתי איתו לפני שהוא נימחץ אל מותו... הייתה ל..... או מורצ'ו או מרשמלו או עדי... לא זוכרת..

lollipop1

New member
חחחחחח מזכיר לי ש...

הפלאפון הקודם שלי.. אויי שנאתי אותו! אז הייתי זורקת אותו למרחקים... קופצת עליו... מכניסה למים, דופקת על סלעים... עד שהוא שווק חיים! ואז אבא קנה לי דור שלישי :) אז... בקרוב אצלך!!!!

למעלה