היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

ד"ר איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון יענה לשאלות הגולשות היום בשעה 17:00 בפורום פוריות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=180&msgid=72242711
תחרות החודש של פורום תמונות מצחיקות יוצאת לדרך! והחודש- תחרות תמונות מצחיקות בנושא
אהבה
. בואו לבחור את תמונת הפתיחה הבאה של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=329&msgid=72317227
רוצים לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של קוללולוש? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=43128

../images/Emo207.gif חדשה פה

הי, קוראים לי עדי ואני בת 13 , (הכינוי אגב אמור להיות "הדיג'יגורלית אבל אי אפשר לשים את הצ'ופצ'יק הזה- ') וראיתי את שתי העונות הראשונות של דיג'ימון (ערוץ 1) ולא ידעתי שיש פה פורום שעדיין פעיל, ואני מאוד שמחה לדעת שיש. אז הדמויות האהובות עליי הן סורה ומאט. והפרקים זה הנבואה-עונה 1, והפרק שיש למאט הופעה וכולם באים לראות, ואז הדיג'ימונים באים והורסים הכל ומאט מציל כמובן את סורה- הפרק שבו סורה מבטיחה לטאי להכין לו קופסאת עוגיות- עונה 2 והפרק שבו (הם היו שלושה פרקים רצופים) הם נוסעים לכל העולם לאסוף את כל הדיג'יגורלים וטי.קיי ודיוויס פוגשים את קתרין.. אשמח לדעתם אם יש כאן כאלה שכותבים / כתבו פאן פיקים על דיג'ימון.. ובקשה קטנה: היו לי מלא תמונות ופרמטו לי את המחשב, יש למישהו את התמונה הזו של כל הדמויות מהעונות 1-2 ביחד, כשמאחורה יש רקע ורוד-אדום כזה... ורואים את כל הזוגות? בתודה, עדי וסורי על המגילה.

Oukami Kun

New member
ברוכה הבאה ^^

בשביל פאנפיקים את מוזמנת לחטט שמאמרים, יש שם כמה וכמה פניני זהב ששווה לקרוא. בנוסף, בימים אלו מתפרסם פאנפיק של מילי (רייסטלין מאגר), והוא כרגע בפרק שבע או שמונה, את מוזמנת להסתכל בעמודים האחרונים של הפורום ולראות אם את מוצאת את הפרקים הראשונים.

קורורו

New member
ברוכה הבאה ^^

נראה לי שיש לי את התמונה שביקשת... אוקי - די ענית לי על השאלות ^^' אגב, העונה הרביעית משודרת כל יום ב-14:50 בפו.. סליחה, ג'טיקס.
עונה טובה! D:

ממש תודה!!!

זו זאת!! תודה.. ואין לי פוקס קידס.. כאילו יש לי HOT, אבל אנלוגי , אז יש שם רק ערוצים בסיסים כמו: 2,10,1, ערוץ הילדים,ספורט, הערוצים של התינוקות וכו'..

star_female

New member
ברוכה הבאה ^_^

לא נהוג לנצל"ש בפורום הזה, אבל אם זה שרשור של תפוז אז מילא. תהני בפורום ^^

סליחה לא ידעתי,

ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה סתם ולכן נצלשתי של תפוז, ולא הודעה של מישהו מחברי הפורום

Digi Lista

New member
ואנחנו גם מעודדים מגילות../images/Emo13.gif

וזה אומר שאין מה להתנצל על מגילות-כמה שתכתבי יותר ככה יותר טוב
ברוכה הבאה,מקווה שתיהני,תשתלבי(אם צריך משהו אני לשירותך),תרגישי ב
ותתרגלי לזה שהפורום הזה לא עובד לפי החוקים הרגילים

זה בסדר, אל תילחצי.

יש לך רשות ממני לנצל"ש, ואם המנהלת עושה לך בעיות, תפני אליי. ליסטה! את מבריחה את החדשים!

קורורו

New member
../images/Emo6.gif

בכל פורום אחר נובחים "לנצל"ש לנצל"ש לנצל"ש" ואצלנו זה הפוך... הזוי...

מבין את הבעיה שלך עם הניק...

אני אמור להיות רייסטלין מאג'ר
אני כותב פאנפיקים, והאחרון נמצא כאן (הפרקים מתפרסמים בפורום). וכמובן, ברוכה הבאה לפורום שלנו. נשמח אם תשארי

Digi Lista

New member
למעשה גם הפורום היה צריך להיות עם '

אבל הוא לא(כתוב דיגימון ולא דיג'ימון) ומהקמתו אמרו לי על העניין,נו שאלה יהיו הצרות שלנו... ומיליהו-
היית ונשארת
אני מקווה שלא הברחתי אותך או גרמתי לאי נוחות,אני לא אומרת לפתוח על כול דבר כתום אבל בהחלט יותר כיף לראות שרשורים חדשים ולא מנוצלים וכול עוד זה לא גורם הצפה או לא קשור לתגובה לדיון ספציפי(כי אז אני אצטרך לשרשר...) אפשר בשמחה לפתוח כתומים...

Yuske

New member
היי ברוכה הבאה^_^

זה באמת הזוי שרק כאן אומרים לא לנצל"שים יש בזה משהו טוב שכזה... למרות שלהגיד "נצל"ש" זה כיף^_^ צ, ל ו-ש ברצפ*_________*)

למעלה