היום ב-
אנשים

מה קרה היום??????????

אף אחד לא נכנס לפורום הזה.
יאללה אנשיים מה נסגר איתכם היום? קדימה אני קוראת לכולם לחזור לפורום, משעמם לי
טוב נתראה בשמחות ערב מדהים
יאללה ביי
נ.ב. אני עוד אחשוב שאתם לא באים בגללי
סתם סתם

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo79.gif

ד"ר איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון יענה לשאלות הגולשות היום בשעה 17:00 בפורום פוריות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=180&msgid=72242711
תחרות החודש של פורום תמונות מצחיקות יוצאת לדרך! והחודש- תחרות תמונות מצחיקות בנושא
אהבה
. בואו לבחור את תמונת הפתיחה הבאה של הפורום: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=329&msgid=72317227
רוצים לזכות בכרטיסים להופעה מיוחדת של קוללולוש? הקליקו כאן לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp?id=43128

הוד11

New member
זה רשמי לאללה !!!!!../images/Emo57.gif

פורום טיפקס בתפוז הוא הפורום הרשמי של טיפקס!!!! אנחנו רשמיים!!!!

sunshiner

New member
../images/Emo189.gif../images/Emo203.gif אוי שכחתי לספר לכם!

לפני בדיוק שבוע, בשיעור דמוקרטיה בביה"ס, המורה החליטה להעביר לנו שיעור על שני שירים, ואחד מהם היה "בתוך נייר עיתון". ואני, שהרבה פעמים יוצא שיש לי בדיסקמן דיסק mp3 שכזה עם רוב הדברים של טיפקס (לא לדאוג, הכול מדיסקים מקוריים שהעברתי למחשב ואז צרבתי), חיכיתי לרגע הנכון שהיא שאלה אם למישהו יש את זה בבית, ואז קפצתי ואמרתי שיש לי את זה פה, אנשים נורא התפלאו גם שיש לי את זה וגם שזאת המוזיקה שאני שומע. קיצר הביאו טייפ שלהפתעתי קרא את הדיסק, שמענו אותו והמורה החזירה לי אותו אחרי איזה שעתיים כשהיא עשתה איתו סיבוב הופעות בכיתות אחרות. חוויה נחמדה לא?

הוד11

New member
כן

גם אני שאשים שואלים אותי מה אתה שומע מופתעים לגלות שאני שומע טיפקס. באמ פי שלוש שלי לפני שאיבדתי אותו היה 40 שירים של טיפקס (מקוריים כמובן) והיום במחשב יש לי איזה שמונים

כן מתן חוויה נחמדה,

כייף לפעמיים שאנשים צריכים משהו, ודווקא לך יש את המשהו הזה. (כמו שאני תמיד אומרת נתינה, נתינה זה דבר מדהים, וללא ספק זה היה נתינה). בקשר למה שרשמת בהודעה הקודמת קודמת "הרמת גבה" תראה חמוד שלי אין צורך יותר להעמיד פניי תמים, הרי כולם מבינים את מה שקורה באמת. וזה שאתה עושה את מה שאתה עושה לא הופך אותך ללהיות "קול" "מגניב" או "אחד מהחברה" ככה אתה נבלע בין כולם, מתנהג איך שאומרים לך, ולא "לא תרגיש סבבה פה" זאת הרגשה שנותנים. אני עומדת כאן ומסתכלת על הכול, ואני חושבת לעצמי מתי אנשיים יבינו את הפשטות, או יותר נכון מתי יחיו את הפשטות. מה אם נשיים עלינו עוד מסכות או עוד איפור על עצמנו יהיה לנו יותר טוב עם עצמנו? (בנינו כולם יודעים שלא, ועוד בנינו כולנו יודעים שזה אשליה שיצרנו לעמנו) ידוע שהעולם הוא כמו מרוץ אחר הזמן, תחררות, מלחמה, זמן= מושג שנוצר כדאי שיובן שאין זמן וצריך להספיק, אבל להספיק מה? את מה שיש כאן ועכשיו ואיתו לדעת להיות מאושרים, שלווים ורגועים. יש שני סוגי שיחרורו גאולה או כול דבר אחר האחד זה גאולה אישית והשנייה גאולה של כולם, לעולם לעולם לא נגיע לגאולה מבלי להגיע לגאולה העצמית. אולי שוב אני מדברת שטיות למקום הזה, אבל אני באמת חושבת שדווקא זה המקום להגיד בלי לפחד,(ואני לא תיכננתי כלום!הגורל הביא אותי לכאן ולמצב) ולאחר שהגעתי לכאן התחלתי להבין שכול מה שקורה פה בעצם זה מאין תחרות אין סופית, צריך לדבר נכון, לדבר בצורה מגניבה כזו ואז תגיעי למקום הראשון. ואני מנסה לצעק הייי אנשים מה נסגר? מה זאת ההתנהגות הזו? (וגם כשאנחנו מאוד רוצים משהו, אין סיבה בעולם להתנהג ככה אחד כלפי השני, הרי כול אחד יקבל את כול מה שהוא צריך) ואני עדיין צועקת למרות איפה שאני (ואני מתכוונת לכול מי שרואה אותי, ואני חושבת שאתם מבינים על מה אני מדברת לא? עולם המוזיקה,וכאלה) טוב בכול אופן,,,, אני עומדת כאן ואני מודעת לתחרות, ואני מודעת לכול מה שאני צריכה להגיד (ואני לא מתכוונת למגילות האלה) ואני אומרת שאין צורך בכול השטיות האלה, אנחנו עמוסים בתוך אשליות אם רק הינו רוצים לראות את האמת, ולא לחיות את השקר של האגו, התחרות וכול אלה, מיד הינו רואים את האמת. האמת פשוטה, רק צריך לחיות את האמת! שזה מחיזיר אותי לתחילת השיחה, מתן ולכול אלה פה האמת פשוטה מאוד, את כול הסיבונים האלה תעשה לעצמך במקלחת חמוד, אין לי רצון לפתח איתך שיחה שמחתחילה שקרית, מוגבלת, ומלאה בשטיות שלא קימות (ואני בטוחה שאתה מבין על מה אני מדברת) תשמעו אני ממש אוהבת להעעעעעעעעריך בכתיבה
ועוד מגילה יצאה לדרכה שיהיה יום טוב
יאללה ביי

1מאיוש

New member
חחחח... נחמד לך

לי זה קרה אותו סיפור רק עם "יושבים בבית קפה" אבל זה היה לפני 6 שנים בערך ....

sunshiner

New member
פששש מגניב

למרות שיושבים בבית-קפה היה על-פי החישובים שלי לפני חמש שנים

הוד11

New member
היא צודקת

חבר'ה כנסו על בסיס יומי אתם רוצים שיהיה פה כמו לפני שנה? צריכים לפתח את הפורום להציף אותו בהודעות

למעלה