כן מתן חוויה נחמדה,
כייף לפעמיים שאנשים צריכים משהו, ודווקא לך יש את המשהו הזה. (כמו שאני תמיד אומרת נתינה, נתינה זה דבר מדהים, וללא ספק זה היה נתינה). בקשר למה שרשמת בהודעה הקודמת קודמת "הרמת גבה" תראה חמוד שלי אין צורך יותר להעמיד פניי תמים, הרי כולם מבינים את מה שקורה באמת. וזה שאתה עושה את מה שאתה עושה לא הופך אותך ללהיות "קול" "מגניב" או "אחד מהחברה" ככה אתה נבלע בין כולם, מתנהג איך שאומרים לך, ולא "לא תרגיש סבבה פה" זאת הרגשה שנותנים. אני עומדת כאן ומסתכלת על הכול, ואני חושבת לעצמי מתי אנשיים יבינו את הפשטות, או יותר נכון מתי יחיו את הפשטות. מה אם נשיים עלינו עוד מסכות או עוד איפור על עצמנו יהיה לנו יותר טוב עם עצמנו? (בנינו כולם יודעים שלא, ועוד בנינו כולנו יודעים שזה אשליה שיצרנו לעמנו) ידוע שהעולם הוא כמו מרוץ אחר הזמן, תחררות, מלחמה, זמן= מושג שנוצר כדאי שיובן שאין זמן וצריך להספיק, אבל להספיק מה? את מה שיש כאן ועכשיו ואיתו לדעת להיות מאושרים, שלווים ורגועים. יש שני סוגי שיחרורו גאולה או כול דבר אחר האחד זה גאולה אישית והשנייה גאולה של כולם, לעולם לעולם לא נגיע לגאולה מבלי להגיע לגאולה העצמית. אולי שוב אני מדברת שטיות למקום הזה, אבל אני באמת חושבת שדווקא זה המקום להגיד בלי לפחד,(ואני לא תיכננתי כלום!הגורל הביא אותי לכאן ולמצב) ולאחר שהגעתי לכאן התחלתי להבין שכול מה שקורה פה בעצם זה מאין תחרות אין סופית, צריך לדבר נכון, לדבר בצורה מגניבה כזו ואז תגיעי למקום הראשון. ואני מנסה לצעק הייי אנשים מה נסגר? מה זאת ההתנהגות הזו? (וגם כשאנחנו מאוד רוצים משהו, אין סיבה בעולם להתנהג ככה אחד כלפי השני, הרי כול אחד יקבל את כול מה שהוא צריך) ואני עדיין צועקת למרות איפה שאני (ואני מתכוונת לכול מי שרואה אותי, ואני חושבת שאתם מבינים על מה אני מדברת לא? עולם המוזיקה,וכאלה) טוב בכול אופן,,,, אני עומדת כאן ואני מודעת לתחרות, ואני מודעת לכול מה שאני צריכה להגיד (ואני לא מתכוונת למגילות האלה) ואני אומרת שאין צורך בכול השטיות האלה, אנחנו עמוסים בתוך אשליות אם רק הינו רוצים לראות את האמת, ולא לחיות את השקר של האגו, התחרות וכול אלה, מיד הינו רואים את האמת. האמת פשוטה, רק צריך לחיות את האמת! שזה מחיזיר אותי לתחילת השיחה, מתן ולכול אלה פה האמת פשוטה מאוד, את כול הסיבונים האלה תעשה לעצמך במקלחת חמוד, אין לי רצון לפתח איתך שיחה שמחתחילה שקרית, מוגבלת, ומלאה בשטיות שלא קימות (ואני בטוחה שאתה מבין על מה אני מדברת) תשמעו אני ממש אוהבת להעעעעעעעעריך בכתיבה
ועוד מגילה יצאה לדרכה שיהיה יום טוב
יאללה ביי