היום ב-
אנשים

../images/Emo42.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo88.gif

ענת לנדאו המוציאה לאור של העיתון "קסם היצירה" העוסק ביצירה עם ילדים תתארח היום בשעה 18:00 בפורום גננות . שרשור השאלות אליה כבר נפתח ואתם מוזמנים לצרף אליו את שאלותיכם. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=370&msgid=76315406
בשעה 19:30, בנות להקת דיימנדZ יתארחו לייב ב-BlogTV ויענו לשאלות גולשים. שאלות לבנות שרשרו כבר עכשיו לשרשור השאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1116&msgid=76430621 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
בשעה 20:00 תתארח בפורום שורשים משפחתיים הגברת מטילדה תג'ר, אחת מבכירי המומחים בגנאלוגיה ספרדית בארץ ובעולם, הפעילה בפרוייקטי מחקר רבים מאוד בארץ ובחו"ל הקשורים ליהדות ספרד. אתם מוזמנים לשרשר שאלות בפורום כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=325&msgid=76301125
הערב: המתמודדים בגמר "העובד המצטיין" Live ב-BlogTV הם מתחו את האנשים הכי קרובים אליהם ועכשיו הם צריכים שאתם תצביעו עבורם כדי שהם יוכלו לזכות בפרס הגדול של העונה... בואו לצפות שוב במתיחות ולהתכונן להצבעה: http://www.tapuz.co.il/fisfusim ולשרשר להם שאלות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1449&msgid=76267744
סטודנטים לרפואה? מתכננים ללמוד רפואה? תחרות המאמרים של פורום לימודי רפואה יוצאת לדרך ואתם מוזמנים לפרסם את המאמר שלכם בפורום ואולי לזכות בפרס. לפרטים נוספים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1523&msgid=76311863

נצל"ששששש ש-א-ל-ו-ן ../images/Emo202.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים- עם שינויים קלים. שעת התחלה: שם: גיל: מאיפה: מתי התעוררת היום? מה אכלת היום? איפה היית בליל הסדר? אתה שומר על כשרות? אוהב מצות? איך עבר עליך החג? מה עשית? משעמם לך עכשיו? מה התחביבים שלך? למה אתה הכי מתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע? מי האחרון שאיחל לך חג שמח? והאחרון שאיחלת לו? למדת משהו בחופש הזה? אתה אוהב את חג הפסח? מה התיכנונים לזמן הקרוב? החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: עכשיו יש בן/בת זוג? הקשר הכי ארוך? הקשר הכי קצר? מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? חיבקת מישהו? נישקת מישהו? התקשרת למישהו? שלחת SMS? נסעת באוטובוס: נסעת עם אחד ההורים באוטו? כתבת? ראית טלוויזיה? התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? התקלחת? ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? בריכה/ים? שיער שחור/בלונדיני? שיער בלונדיני/ג'ינג'י? סטוצים- בעד/נגד? מרחק- מפריע/לא מפריע? רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שעת סיום:

עונה- סיפתח חחחח

שעת התחלה: 16:55 שם: בת-אל גיל: 19 בקרוב מאיפה: ת"א מתי התעוררת היום? קמתי ב 7 =[ מה אכלת היום? סלט יווני איפה היית בליל הסדר? אצל משפחה של חברה של אחי אתה שומר על כשרות? כן אוהב מצות? לא איך עבר עליך החג? כיף מאוד!! מה עשית? ביליתי בעיקר. משעמם לך עכשיו? כן מה התחביבים שלך? לרקוד, לצחוק להצחיק, לעשות בלאגן. למה אתה הכי מתגעגע? להרבההההה ולמי אתה הכי מתגעגע? למשפחה בארה"ב מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אחרי החג ידיד שלי בסוף מסיבה אחרי החג חח והאחרון שאיחלת לו? לאותו ידיד גם החזרתי =] למדת משהו בחופש הזה? לעשות מה בראש תמיד אתה אוהב את חג הפסח?כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? לעבוד ולבלות החפץ הכי יקר לך: אין נראה לי הבן אדם הכי יקר לך: משפחה אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: משפחה עכשיו יש בן/בת זוג? לא הקשר הכי ארוך? שנתיים הקשר הכי קצר? שבוע מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? נגמר לפני שבוע מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? היום התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום נסעת באוטובוס: היום נסעת עם אחד ההורים באוטו? לא זוכרת כתבת? מה? ראית טלוויזיה? אתמול התכתבת באיסי/מסן? עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? יום חמישי התקלחת? היום ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? היום זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? ק-י-ץ טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? ידידים אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? לא ולא רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? גם וגם רוק/מטאל? לא ערוץ 2/ערוץ 10? לא יודעת לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? בנות- ארוך בנים- קצר יס/הוט? יש לי הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? גבוהים בריכה/ים? בריכה שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י? ג'ינג'י סטוצים- בעד/נגד? נגד מרחק- מפריע/לא מפריע? לא מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? גברים שריריים שעת סיום: 17:03

מיטללל

New member
יאללה, עונה

שעת התחלה: 18.10 שם: מיטל. גיל: 21 אוטוטו. מאיפה: ת"א. מתי התעוררת היום? 12.30. מה אכלת היום? עדיין כלום. איפה היית בליל הסדר? אצל סבתא. אתה שומר על כשרות? השנה לא שמרתי. אוהב מצות? ממש לא. איך עבר עליך החג? בכיף. מה עשית? שום דבר מיוחד. הייתי עם משפחה וחברים בעיקר. משעמם לך עכשיו? לא במיוחד. מה התחביבים שלך? להיות עם חברים. לכתוב סיפורים. (ווי. אני צריכה למצוא תחביבים דחוף) למה אתה הכי מתגעגע? 1388. ולמי אתה הכי מתגעגע? למישהו. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכרת. והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל. למדת משהו בחופש הזה? לא במיוחד. אתה אוהב את חג הפסח? כן. מה התיכנונים לזמן הקרוב? לסוע לחופשה בת כמה ימים. (הודעה נפרדת עוד מעט( החפץ הכי יקר לך: מממממממ לא יודעת. הבן אדם הכי יקר לך: אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוויר. עכשיו יש בן/בת זוג? כן הקשר הכי ארוך? שנה ומשהו הקשר הכי קצר? לא יודעת מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? חודשיים בערך מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? מזמן חיבקת מישהו? אתמול נישקת מישהו? אתמול התקשרת למישהו? אתמול שלחת SMS? בצהריים נסעת באוטובוס: לא זוכרת נסעת עם אחד ההורים באוטו? ממממממ כתבת? בכתב אמיתי ? סתם. לפני כמה ימים. ראית טלוויזיה? אתמול. התכתבת באיסי/מסן? אתמול רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? מחר התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? בחג זה או זה: פסח/חנוכה? ממממממממממממממממממממממממ חנוכה. כי יש יומהולדת למישהו שאני מאוד אוהבת. חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? ידידים אמא/אבא? נו באמת חלבי/בשרי? במבה מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? פופ מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? 22 לישון/להתעורר? תלוי מתי קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה. שונאת sms. התכתבות במחשב/SMS? בצהרייםsms. שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו נמוכים/גבוהים? גבוהיים בריכה/ים? בריכה שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י? בלונדיני סטוצים- בעד/נגד? לא בבית ספרי. מרחק- מפריע/לא מפריע? תלוי. עדיף קרוב. רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שרירי, לא יותר מדי. שעת סיום: 18.14

pain is MY love

New member
חולה על הדברים האלה!!! ../images/Emo13.gif

שעת התחלה: 20:01 שם: מרינה גיל: 20 מאיפה: ראשון לציון מתי התעוררת היום?- 6 וחצי בבוקר מה אכלת היום?- בשר מגעיל בחדר אוכל ובטטה מתוקה איפה היית בליל הסדר?- בבית ואחר כך במסיבה אתה שומר על כשרות?- משתדלת אבל לא תמיד יוצר אוהב מצות?- לא במיוחד איך עבר עליך החג?- היה בבבבבבן זונה מה עשית?- הייתי באילת והייתי בכינרת, הייתי במסיבות ובקיצור עשיתי חיים משוגעים. משעמם לך עכשיו?- לא במיוחד מה התחביבים שלך?- מוסיקה, אינטרנט, טלויזיה והרבה הרבה מסיבות למה אתה הכי מתגעגע?- לתקופה שלפני הגיוס... ולמי אתה הכי מתגעגע?- לכדורגלן שלי..
מי האחרון שאיחל לך חג שמח?- נראה לי איזה אחד במסנג'ר והאחרון שאיחלת לו?- חברה שלי למדת משהו בחופש הזה?- כן, את חשיבות מקדם ההגנה! אתה אוהב את חג הפסח?- כן אבל בעיקר בגל החופש מה התיכנונים לזמן הקרוב?- להמשיך לשרת.. החפץ הכי יקר לך: פעם היה הפלאפון שלי אבל הוא נגנב.. הבן אדם הכי יקר לך:- אבאמא אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:- אלכוהול עכשיו יש בן/בת זוג?- לא הקשר הכי ארוך?- בערך חודש הקשר הכי קצר?- משהו כמו 6 ימים מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל?- היה לי סוג של קשר לפני כמה חודשים אבל הוא גמר די מהר... מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?- יום חמישי עם חברות שלי על שפת הכינרת דיבנרו על זה שלאף אחת מאיתנו אין חבר ואיך זה יכול לקרות... חיבקת מישהו?- היום בבוקר אמרתי שלום לחבר'ה בשלישות נישקת מישהו?- נשיקה נשיקה?... יום שישי במסיבה עם מכר מהעבר... התקשרת למישהו?- לפני שעה התקשרתי לאמא שלי לשאול מה יש לאכול ועדיין האוכל לא מוכן! שלחת SMS?- בסביבות השעה 6 בערב רציתי שידיד שלי יבוא לבקר אותי.. נסעת באוטובוס:- לפני 20 דקות בדרך מהבסיס נסעת עם אחד ההורים באוטו?- יום חמישי אבא שלי הקפיץ אותי לתחנת אוטובוס כתבת?- עכשיו אני כותבת לא?... ראית טלוויזיה?- אתמול בערב ראיתי "נשות הכדורגלנים" התכתבת באיסי/מסן?- ברגעים אלו ממש רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?- לפני היומולדת שלי (חודש) רציתי לעשות קעקוע רביעי אבל החלטתי לא להפוך את עצמי לבלוק ציור בינתיים.. התקלחת?- היום בבוקר ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן?- יום שישי במסיבה... המכר מהעבר.. זה או זה: פסח/חנוכה?- חנוכה כי אין מצות! חורף/קיץ?- קיץ בגלל הים והשיזוף טלוויזיה/מחשב?- מחשב חברות/ידידים?- חברות אמא/אבא?- שניהם חלבי/בשרי?- חלבי מצחיק/מפחיד?- מפחיד מתמטיקה/אנגלית?- אנגלית רוק/פופ?- רוק מזרחית/היפ הופ?- היפ הופ רוק/מטאל?- רוק ערוץ 2/ערוץ 10?- ערוץ 2 לישון/להתעורר?- לישוווווווווווון קפה/שוקו?- קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל?- רגיל SMS/שיחה רגילה?- SMS התכתבות במחשב/SMS?- מחשב שיער קצר/ארוך?- ארוך יס/הוט?- יס יס יס! אייסיקיו/מסנג'ר?- מסנג'ר נמוכים/גבוהים?- רק גבוהים בריכה/ים?- ים שיער שחור/בלונדיני?- בלונדיניות נהנות יותר! שיער בלונדיני/ג'ינג'י?- כבר אמרתי את דעתי.. סטוצים- בעד/נגד?- בעד מרחק- מפריע/לא מפריע?- מפריע מאוד רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי?- שרירי!!! שעת סיום: 20:13

Piren

New member
נו טוב

שעת התחלה: 20:20 שם: אורי גיל: 22 מאיפה: ב"ש\אורנית מתי התעוררת היום? 16:00 מה אכלת היום? פסטה עם גבינת נפולאון איפה היית בליל הסדר? אצל הדודים אתה שומר על כשרות? פחחחחחחחחחחחח אוהב מצות? רק בתור מצברייט איך עבר עליך החג? היה כיף מה עשית? הסתובבתי משעמם לך עכשיו? לא ממש מה התחביבים שלך? לא חושב שנשארו לי למה אתה הכי מתגעגע? לכלום ולמי אתה הכי מתגעגע? לאף אחד מי האחרון שאיחל לך חג שמח? אין לי שמץ, אני נוטה להתנתק כשאני שומע את המילה חג והאחרון שאיחלת לו? ^ למדת משהו בחופש הזה? שהאוטו שלי אוכל דלק מסיבה לא מובנה אתה אוהב את חג הפסח? לא מה התיכנונים לזמן הקרוב? אין החפץ הכי יקר לך: המחשב? הבן אדם הכי יקר לך: טל אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אוויר עכשיו יש בן/בת זוג? כן הקשר הכי ארוך? הנוכחי, שנה וחודש הקשר הכי קצר? שבוע נראה לי מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? 30 במרץ 2005 מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לא זוכר חיבקת מישהו? שלשום נישקת מישהו? שלשום התקשרת למישהו? לפני כמה שעות שלחת SMS? כנ"ל נסעת באוטובוס: שבת בלילה נסעת עם אחד ההורים באוטו? לפני שבועיים כתבת? לפני 20 דקות ראית טלוויזיה? שלשום התכתבת באיסי/מסן? כרגע רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אתם לא רוצים לדעת התקלחת? לפני כמה שעות ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? שלשום זה או זה: פסח/חנוכה? אף אחד מהם חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? חברות אמא/אבא? אמא חלבי/בשרי? בשרי וחלבי ביחד מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה באנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? מוות רוק/מטאל? מטאל ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ יס סטארס לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? שוקו שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? יס אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר למרבה הפלא נמוכים/גבוהים? נמוכות בריכה/ים? בריכה, הספיק לי ים שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י? בלונדיני סטוצים- בעד/נגד? בעד עם אנשים שמכירים מרחק- מפריע/לא מפריע? לא מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? רזה שעת סיום: 20:27

הממ....

שעת התחלה:20:57 שם:רועי גיל:24 מאיפה:עפולה מתי התעוררת היום?8:00 מה אכלת היום?טוסט פיצה וקצת אורז איפה היית בליל הסדר?סבתא אתה שומר על כשרות?כן אוהב מצות?כן איך עבר עליך החג?הממ בסדר מה עשית?ביד.. משעמם לך עכשיו?תאמת שלא.. מה התחביבים שלך?הממ.. שאלה מפגרת.. למה אתה הכי מתגעגע?למיטה שלי.. ולמי אתה הכי מתגעגע?לחבר טוב שלי מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכר.. והאחרון שאיחלת לו?גם לא.. למדת משהו בחופש הזה?קצת ביומיים הראשונים אתה אוהב את חג הפסח?הממ קצת.. מה התיכנונים לזמן הקרוב?לנסות ללמוד חחח החפץ הכי יקר לך:אין כזה אני חושב.. הבן אדם הכי יקר לך:הממ.. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:אוכל.. יש מישהוא שמתקיים בעלדיו..?? עכשיו יש בן/בת זוג?לא הקשר הכי ארוך?הממ 3 .. אולי אולי 4 חודש.. הקשר הכי קצר?יומיים מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל?לפני יומיים.. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש?חצי שנה.. חיבקת מישהו?יומיים.. נישקת מישהו?הממ כמה ימים.. התקשרת למישהו?כמה שעות טובות.. שלחת SMS?בצהריים.. נסעת באוטובוס:הממ שבועיים נסעת עם אחד ההורים באוטו?היום בבוקר כתבת?היום בצהריים ראית טלוויזיה?אוף אין לי כח לשאלון הזההההההההההההההההה התכתבת באיסי/מסן? רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? התקלחת? ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? זה או זה: פסח/חנוכה? חורף/קיץ? טלוויזיה/מחשב? חברות/ידידים? אמא/אבא? חלבי/בשרי? מצחיק/מפחיד? מתמטיקה/אנגלית? רוק/פופ? מזרחית/היפ הופ? רוק/מטאל? ערוץ 2/ערוץ 10? לישון/להתעורר? קפה/שוקו? שוקולד לבן/שוקולד רגיל? SMS/שיחה רגילה? התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך? יס/הוט? אייסיקיו/מסנג'ר? נמוכים/גבוהים? בריכה/ים? שיער שחור/בלונדיני? שיער בלונדיני/ג'ינג'י? סטוצים- בעד/נגד? מרחק- מפריע/לא מפריע? רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שעת סיום:

ת מ י מ ה

New member
22:05

שם:לורן גיל:20 (19.6.85 -למי שלא ידע..) מאיפה:ראשון מתי התעוררת היום?8:00 מה אכלת היום?2 אפרסקים,מרק,טוסט,סלט איפה היית בליל הסדר?דודים אתה שומר על כשרות?בפסח?כן (השנה חטאתי) בכלליות -לא. אוהב מצות?כןן איך עבר עליך החג?עבר טוב מה עשית?טיילתי משעמם לך עכשיו?לא מה התחביבים שלך?ממ.. שחייה, קריאה למה אתה הכי מתגעגע?ממ להמון דברים ולמי אתה הכי מתגעגע?הרבה אנשים מי האחרון שאיחל לך חג שמח?לא זוכרת והאחרון שאיחלת לו?לא זוכרת למדת משהו בחופש הזה?חברויות זה דבר טוב אתה אוהב את חג הפסח?כןן מה התיכנונים לזמן הקרוב?בגרות במתמטיקה החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך:המשפחה שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי:משפחה, ספר טוב, בריכה ואוויר עכשיו יש בן/בת זוג?לא הקשר הכי ארוך? 4 חודשים הקשר הכי קצר?שבוע מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל?לפני שבוע מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? שבוע שעבר חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? ממ התקשרת למישהו?אתמול שלחת SMS? לפני שעה נסעת באוטובוס:ביום שישי בבוקר נסעת עם אחד ההורים באוטו?ביום שבת כתבת?? ראית טלוויזיה?עכשיו התכתבת באיסי/מסן?עכשיו רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת?מממ המון פעמים התקלחת?מקודם ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? יום שישי זה או זה: פסח/חנוכה? גם וגם חורף/קיץ?חורף טלוויזיה/מחשב? גם וגם חברות/ידידים?ידידים אמא/אבא?גם וגם חלבי/בשרי?שניהם מצחיק/מפחיד?מצחיק מתמטיקה/אנגלית?אנגלית רוק/פופ?רוק מזרחית/היפ הופ?רוק רוק/מטאל?רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 22 לישון/להתעורר?להתעורר קפה/שוקו? גם וגם שוקולד לבן/שוקולד רגיל?ביחד SMS/שיחה רגילה?גם וגם התכתבות במחשב/SMS? שיער קצר/ארוך?ארוך יס/הוט?יס אייסיקיו/מסנג'ר?גם וגם נמוכים/גבוהים?גבוהים בריכה/ים? גם וגם שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י?שניהם סטוצים- בעד/נגד?נגד!!!!!!!!!!!! מרחק- מפריע/לא מפריע?לא מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שבסס שעת סיום:22:12

זכוכיות

New member
פסח כבר עבר אבל...

שעת התחלה: 08:07 שם: דנה. גיל: במאי 21. מאיפה: ת"א\ בת ים. מתי התעוררת היום? 6:30 מה אכלת היום? בינתיים, כלום. איפה היית בליל הסדר? קצת אצל סבתא, קצת אצל ההורים של החבר. אתה שומר על כשרות? לא. אוהב מצות? לא. איך עבר עליך החג? בסבבה. מה עשית? ניצלתי את הרגילה של החבר עד תום... משעמם לך עכשיו? לא ממש, מוקדם להשתעמם. מה התחביבים שלך? קריאה, בעיקר. אני חייבת למצוא לי עוד... למה אתה הכי מתגעגע? ולמי אתה הכי מתגעגע? לחבר, אפילו שהוא יצא רק לפני חצי שעה... מי האחרון שאיחל לך חג שמח? נראה לי שזה היה איזשהו נהג מונית.. והאחרון שאיחלת לו? לא זוכרת. למדת משהו בחופש הזה? כן, אבל זה לא לכאן :) אתה אוהב את חג הפסח? הוא לגמריי שווה את השבועיים מנוחה ובטלה... מה התיכנונים לזמן הקרוב? החפץ הכי יקר לך: הבן אדם הכי יקר לך: שי. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: סמוק
עכשיו יש בן/בת זוג? כן. הקשר הכי ארוך? 3.5 שנים, מזמן מזמן. הקשר הכי קצר? שבוע..? לפני שנה בערך, אבל אני לא ממש מחשיבה אותו. מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? הקשר הנוכחי התחיל לפני כ4 חודשים. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? אתמול. חיבקת מישהו? הבוקר. נישקת מישהו? הבוקר. התקשרת למישהו? אתמול בצהרים... שלחת SMS? אתמול בבוקר. נסעת באוטובוס: יום שישי שעבר. נסעת עם אחד ההורים באוטו? מזמן לא, כמה חודשים. כתבת? :) ראית טלוויזיה? טלויזיה אני לא רואה, אבל יש דברים נבחרים בDVD, זה נחשב? אם כן אז אתמול ראיתי חצי עונה של איזו סדרת אנימה... התכתבת באיסי/מסן? אתמול בערב. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? אתמול בערב. התקלחת? אתמול בערב. ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני שבועיים בערך- ביקרתי את "דובדבנית 21" שלמדה איתי בתיכון ולא ראיתי מאז :) (כלומר שנתיים וחצי) זה או זה: פסח/חנוכה? פסח. חורף/קיץ? חורף. טלוויזיה/מחשב? מחשב. חברות/ידידים? גם וגם... למרות שרוב הסובבים אותי הם ידידים. אמא/אבא? איזו מן שאלה זאת? חלבי/בשרי? חלבי, אני צמחונית. מצחיק/מפחיד? מצחיק. מתמטיקה/אנגלית? אנגלית, אני מניחה. רוק/פופ? רוק. מזרחית/היפ הופ?
רוק/מטאל? גם וגם.. ערוץ 2/ערוץ 10? מה ההבדל? לישון/להתעורר? לישון. קפה/שוקו? שוקו. שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן. SMS/שיחה רגילה? תלוי עם מי, בגדול SMS. התכתבות במחשב/SMS? במחשב, הרבה יותר נוח וזול לא?:) שיער קצר/ארוך? תלוי על מי. עלי ארוך... יס/הוט? בבית יש הוט, אבל אני לא ממש מודעת לדקויות ולהבדלים... אייסיקיו/מסנג'ר? אייסיקיו. נמוכים/גבוהים? לא קריטי לי, כל דבר שהוא לא קיצוני הוא בסדר גמור. בריכה/ים? לא שוחה, רק בוהה. ים. שיער שחור/בלונדיני? תלוי על מי :) שיער בלונדיני/ג'ינג'י? כנ"ל. סטוצים- בעד/נגד? למי שאוהב- בכיף. אני לא מחבבת. מרחק- מפריע/לא מפריע? מאוד מאוד מפריע, עד בלתי אפשרי. רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? ראש פתוח...

נועם m

New member
אהמ../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

מוחה בתוקף על העלבונות שהוטחו בגינג'ים בשאלון הזה! כ-ו-ל-כ-ם אין לכם מושג על מה אתם מדברים! שיער ג'ינג'י זה ה-דבר, ג'ינג'יות לוקחות את הבלונדיניות בהליכה (ובעוד כמה דברים
)

liontamer

New member
למה לא באמת...

שעת התחלה: 21:16 שם: רועי גיל: 21 מאיפה:עכשיו מאילת... מתי התעוררת היום? 02:32 מה אכלת היום? סלט וקורנפלקס איפה היית בליל הסדר? מלון אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? כן איך עבר עליך החג? אחד ההכי טובים שהיו מה עשית? עבודה וכל המשפחה באה לאילת משעמם לך עכשיו? לא מה התחביבים שלך? אופנועים ובל למה אתה הכי מתגעגע? סמי, הטרקטורון שלי ולמי אתה הכי מתגעגע? אליקו ודנה מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכר והאחרון שאיחלת לו? לא זוכר למדת משהו בחופש הזה? כל הזמן לומדים אתה אוהב את חג הפסח? כן מה התיכנונים לזמן הקרוב? עבודה עבודה עבודה החפץ הכי יקר לך: ז'אן, האופנוע שלי הבן אדם הכי יקר לך: אחי הגדול אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: ים עכשיו יש בן/בת זוג? אין הקשר הכי ארוך? שנה וחצי בערך הקשר הכי קצר? שבוע מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? הרבה מאד זמן מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? שבוע חיבקת מישהו? היום נישקת מישהו? שבועיים התקשרת למישהו? היום שלחת SMS? היום נסעת באוטובוס: אתמול נסעת עם אחד ההורים באוטו? שבועיים כתבת? השבוע ראית טלוויזיה? היום התכתבת באיסי/מסן? היום רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? יום שישי התקלחת? חודש בערך... ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני שבוע זה או זה: פסח/חנוכה? פסח חורף/קיץ? קיץ לים חורף להשתולל בבוץ טלוויזיה/מחשב? מחשב ופלייסטיישן חברות/ידידים? ידידות אמא/אבא? שניהם חלבי/בשרי? בשרי מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? עדיף שקט על שניהם רוק/מטאל? שניהם ערוץ 2/ערוץ 10? MTV2 לישון/להתעורר? להתעורר קפה/שוקו? שוקו דומיניישן שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? אייסי שיער קצר/ארוך? קרחת יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? אייסי נמוכים/גבוהים? גבוהים בריכה/ים? ים שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י? ג'ינג'י סטוצים- בעד/נגד? נגד מרחק- מפריע/לא מפריע? מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שרירי שעת סיום: 21:24

בשלולית

New member
גם אני!

שעת התחלה: 14:26 שם: הדס גיל: 18 ו8 חודשים מאיפה: מושב כפר הנגיד מתי התעוררת היום? ב10 וחצי מה אכלת היום? מעדן בבוקר ועוף עם תפו"א בתנור איפה היית בליל הסדר? בבית אתה שומר על כשרות? לא אוהב מצות? כן איך עבר עליך החג? עם הרבה כאבי בטן מה עשית? לא משהו מיוחד. הכי מיוחד היה שהפלגתי על איזו יאכטה לכבוד היומולדת של אמא. משעמם לך עכשיו? כן מה התחביבים שלך? אין משהו מיוחד. פעם אהבתי לעשות ספורט. עכשיו אחרי שהעבודה השתלטה עליי אני לא עושה כלום. למה אתה הכי מתגעגע? לבילויים עם החבר'ה מהשכבה. ולמי אתה הכי מתגעגע? לידיד שלי מי האחרון שאיחל לך חג שמח? מאיפה אני זוכרת? והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? לא ממש... אתה אוהב את חג הפסח? לא משהו מיוחד מה התיכנונים לזמן הקרוב? להתגייס! החפץ הכי יקר לך: וואו. הממ, הפלאפון? הבן אדם הכי יקר לך: אח שלי אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: נייר טואלט? חח עכשיו יש בן/בת זוג? לא הקשר הכי ארוך? 9 וחצי חודשים הקשר הכי קצר? חודשיים מתי הקשר האחרון נגמר/התחיל? נגמר - לפני חודשיים. התחיל - לפני 4 חודשים. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? לפני שבוע בדיוק. עם שתי חברות שלי. חיבקת מישהו? לפני כמה דקות את האח המדהים שלי. נישקת מישהו? נשיקה נשיקה.. לפני חודשיים- פיי איך הזמן טס. התקשרת למישהו? לפני שעה.. שלחת SMS? אתמול נסעת באוטובוס: וואו. לא זוכרת.. נסעת עם אחד ההורים באוטו? אתמול כתבת? אתמול. רשימה לגיוס. ראית טלוויזיה? לפני שעתיים. התכתבת באיסי/מסן? עכשיו. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? לנסוע לאילת :( התקלחת? אתמול ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? לפני חודשיים זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה חורף/קיץ? חורף טלוויזיה/מחשב? מחשב חברות/ידידים? ידידים אמא/אבא? אבא חלבי/בשרי? חלבי מצחיק/מפחיד? מפחיד מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? ערוץ 2 לישון/להתעורר? לישון קפה/שוקו? קפה שוקולד לבן/שוקולד רגיל? לבן SMS/שיחה רגילה? שיחה רגילה התכתבות במחשב/SMS? מחשב שיער קצר/ארוך? ארוך יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? מסנג'ר נמוכים/גבוהים? גבוהים בריכה/ים? בשביל לטבול - בריכה. בשביל האוירה - ים. שיער שחור/בלונדיני? שחור שיער בלונדיני/ג'ינג'י? בלונדיני סטוצים- בעד/נגד? בעד מרחק- מפריע/לא מפריע? מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? מלא במקומות הנכונים. שעת סיום:14:41

TheWhiteTigris

New member
טוב נו, אם אפילו אורי עשה...

אז גם אני אנדב תוכן.
שעת התחלה: 01:06 שם: רביב גיל: 23 בקרוב (משנן את השינוי של הגיל...) מאיפה: יבנה מתי התעוררת היום? 9:00 (אחרי שהלכתי לישון ב 3 וחצי בלילה בגלל העבודה המזויינת שהגשתי...) מה אכלת היום? אמ... סנדביץ' עם גבנ"צ בבוקר, ספגטי לצהריים... וואו כשחושבים על זה באמת לא אכלתי כמעט כלום... איפה היית בליל הסדר? אצל הדודה והדוד. אתה שומר על כשרות? כן. אוהב מצות? מטוגנות עם גבינה צהובה או מלוחה. איך עבר עליך החג? בעיקר ראיתי סרטים. עשיתי שבוע של מרתון מטורף במהלכו ראיתי יותר מ 20 סרטים, כולל שתי לילות שבהם דילגתי על שינה. מה עשית? חשבתי שהרגע כתבתי את זה... משעמם לך עכשיו? לא. אני מנצל את שאריות הזמן לבדוק עיניינים באינטרנט. מה התחביבים שלך? כדורגל, כדורסל, חברים, ים (אבל בקטע הזה אני עצלן) לבלות (מועדונים! לא מסעדות כמו חבר'ה קשישים!) ואת השאר המעוניינת יכולה לברר איתי בפרטי
למה אתה הכי מתגעגע? לתקופה שהייתי ילד, וחשבתי שציוני ביה"ס וחברים זה הטופ של הדאגות. ולמי אתה הכי מתגעגע? חברים הכי טובים שלי, שנמצאים בהודו. מי האחרון שאיחל לך חג שמח? לא זוכר... והאחרון שאיחלת לו? כנ"ל למדת משהו בחופש הזה? ניסיתי,בחיי. אבל כאמור - עבודה מזויינת (טוב האמת שזאת הייתה אחת אחרת, עוד יותר קשה להבנה). אתה אוהב את חג הפסח? כן. חופש ארוך. מה התיכנונים לזמן הקרוב? ללמוד כדי לשרוד ת'סימסטר, ולהמשיך כרגיל כמו סימסטר קודם. בקיץ לעומת זאת.. לא יודע. לטוס לחו"ל, אולי לרדת לעבוד באילת... עד הקיץ ה' גדול. החפץ הכי יקר לך: מעדיף לא לרשום פה. (אבל אורי, אחד שראה אותי, יודע מה הוא
הבן אדם הכי יקר לך: המשפחה כולה. אתה לא מצליח לדמיין את עצמך מתקיים בלי: אמאבא. עכשיו יש בן/בת זוג? לא. מתי בפעם האחרונה.... דיברת עם מישהו שיחת נפש? כמה חודשים. חיבקת מישהו? כל פעם שאני רואה חברים (ומיכוון שכבר התחברתי עם אנשים באונ' חלקית אז גם שם יש. נישקת מישהו? אבקש לתקן זאת למישהי
התקשרת למישהו? נראה לי אתמול. שלחת SMS? היום. עם ידידה שהכרתי מהתקופה באילת. נסעת באוטובוס: לפני 6 שעות. נסעת עם אחד ההורים באוטו? שבוע שעבר. כתבת? לימודים - היום. מחשב - עכשיו. פנאי - עבר זמן... ראית טלוויזיה? עד לפני שעתיים. יומטוב אבל לא טוב כמו של שנה שעברה... התכתבת באיסי/מסן? שניהם פתוחים אבל אני מתמקד כרגע בשאלון. רצית לעשות משהו נורא נורא וויתרת? ויתרתי על משהו היום, לא משנה מה הנסיבות... התקלחת? חצי שנה
ראית מישהו שלא ראית הרבה זמן? מחר. זה או זה: פסח/חנוכה? חנוכה. אין מה לעשות, שום דבר לא משתווה לסופגניות. חורף/קיץ? קיץ ללא עוררין. טלוויזיה/מחשב? מחשב. פעם טלוויזיה הייתה שווה משהו, היום חוץ ממכבי אין מה לראות. חברות/ידידים? ידידים. בנות הולכות ובאות, אבל החברים הטובים נשארים תמיד. אמא/אבא? שניהם. חלבי/בשרי? חלבי. כי אז צריך לחכות רק חצי שעה לבשר
מצחיק/מפחיד? מצחיק מתמטיקה/אנגלית? מתמטיקה. ואל תתנו לניק לשי להטעות אתכם - אני שונא אנגלית רוק/פופ? רוק מזרחית/היפ הופ? היפ הופ. רוק/מטאל? רוק ערוץ 2/ערוץ 10? 10, בגלל שידורי הספורט. לישון/להתעורר? תלוי. אם ישנתי מספיק זמן והגוף שלי לא עייף - להתעורר. חבל לבזבז זמן. קפה/שוקו? שוקו. שונא את הריח של הקפה (נס קפה עם טון סוכר עוד איכשהו) שוקולד לבן/שוקולד רגיל? רגיל SMS/שיחה רגילה? SMS התכתבות במחשב/SMS? מחשב. הפלא' שלי כבר מקולקל.. שיער קצר/ארוך? קצר יס/הוט? הוט אייסיקיו/מסנג'ר? איי סי בריכה/ים? ים. שיער שחור/בלונדיני? בלונד שיער בלונדיני/ג'ינג'י? בלונד סטוצים- בעד/נגד? בעד מרחק- מפריע/לא מפריע? מפריע רזה/מלא/מלא במקומות נכונים/שמן/שרירי? שרירי שעת סיום: 01:21 בנות המעוניינות להתרשמות מפורטת יותר בפרטי
(אה, רגע, לא זאת הייתה הפואנטה של זה?
)

למעלה