היי כולם! ובוקר טוב!

Her my oh nee

New member
../images/Emo42.gifהיי כולם! ובוקר טוב! ../images/Emo42.gif ../images/Emo20.gif

היי! קוראים לי סמדר, בת 14, ואולי חלקכם מכירים אותי בפורומים בתור Hermione HP.. (ואולי לא..
...) בכל מקרה, אני אוספת אוספים מאז שאני זוכרת את עצמי (החל מסתם אבנים "נוצצות" בגן, ועטיפות וסרטים של מתנות, וכלה בבולים, אבני חן, ומדבקות כיום) בעקרון, הייתי אוספת כל דבר שהיה אפשר. האוספים הכי רציניים שלי כיום הוא:
בולים
אבנים ואבני חן (כל מני קריסטלים ואבנים "חצי יקרות")
נרות (אני לא קונה כל נר שיש - קצת פה ושם.. יש לי כמות שההורים שלי מכנים "חנות נרות"...
) ושאר אוספי משנה (שלרוב שוכנים בתחתית המגירה)
מחקים
כל מני דברים שקשורים לה"פ (לא ממש קשור לאספנות - אבל לומשנה)
סרטים (של מתנות)
עטיפות של מתנות (שסבלו הרבה "גניבות" מהאחים שלי ששכחו לעטוף מתנה)
מדבקות ו.....זהו! לא מספיק? אני מקווה שאני אמצא פה בפורום אנשים עם תחומי עניין זהים לשלי.....

פורמלין

New member
מרבה אוספים מרבה דאגה ../images/Emo6.gif

אני מכיר לפחות אדם אחד שאוסף כל אחד מהדברים שציינת (חוץ מעטיפות של מתנות) אם יציעו לך לעבור לגור באי בודד ולקחת איתך רק אוסף אחד, במה היית בוחרת? אני אגיד לך מה אני הייתי לוקח - את האבנים והקריסטלים, תחום שמאוד מעניין גם אותי

actress

New member
יש לי כמעט מה שיש לך ועטיפות של...

מתנות היו לי דווקא די הרבה כי הייתי אספנית ואח"כ השתמשתי בהם כל פעם שקיבלתי כאלה אספתי ומרוב שאגרתי וצברתי החלטתי להשתמש בהם, מחקים יש לי עוד מכיתה ד´ כאן וגם עפרונות העפרון הכי ותיק אצלי הוא מכיתה ב´ קטן קטן משני הצדדים יש לו שפיץ, מדבקות יש לי פולללללללללללל מלא מלא מלאאאאאאא אני אוהבת לקנות מדבקות וגם אם אני קונה זה רק לאוסף ולא משתמשת בהם לפעמים פעם ב... אני משתמשת.

מעניין

גם אני אוסף ה"פ וזה דווקא כן יכול להחשב אוסף (אבל אני לא קונה מרצ´נדייז)... מה יש לך אוסף?

Hermione HP

New member
באוסף ה"פ? ../images/Emo20.gif

הוא לא רציני ממש.. חוץ מזה שגם אני לא קונה כלום..הכל קונים לי..(יום הולדת וכו´. אנשים חושבים שאם ייקנו לי מרצ´נדייז אני אקפוץ משמחה... בהתחלה די סלדתי ממרצ´נדייז.. אבל לומדים לחיות איתם...
) עטיפות של צפרדעי שוקולד (וקלפים), עטיפה של ביצת שוקולד של ה"פ, ברטי בוטס, עט ה"פ (שאין כמוהו בארץ - לשמחתי), אלבום תמונות של ה"פ (גם לא מהארץ), ה"פוגים" של ה"פ (כמה מהם), קלפי משחק, קלסר של ה"פ, מחברת עם ספירלה של ה"פ, כל מני דברים שמתפרסמים על ה"פ בעיתונים, כוס של ה"פ, נייר מכתבים + מעטפות, מדבקות, קעקועים, (הייתה לי גם ערכה להכנת עוגיות הדוויג... די טעימות, דוקא..) וכמובן, פוסטר ע-נ-ק של הארי פוטר (לא של הסרט) על דלת החדר...! (אין כמוהו בארץ - למיטב ידיעתי) ו.. זהו.. אני חושבת.. יש גם את אלבום המדבקות והמדבקות אבל זה לא ממש נחשב...

Me¥tal

New member
יש לי בחדר

בריסטול ענקי של ה"פ, שהדבקתי עליו המון תמונות קטנות שגזרתי ועבדתי עליו במשך כמה שעות.. הוא מצורף.

Hermione HP

New member
מקסים!!!!! ../images/Emo20.gif

וואו! *משחזרת את ההודעה שלא נשלחה ונמחקה בגלל תפוזטיפש!* יש לך חדר ורוד..? גם אני אוהבת ורוד!! והבריטסול הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש...! לי יש גם צעיף של גריפינדור בבית, כמו אלה שהיו בסרט.... (התחפשתי להרמיוני בפורים..
...)

Me¥tal

New member
חחח. לא ורוד.

סגול. ואני תלויה בספרים באופן פתאטי... אין לך מושג עד כמה.

Hermione HP

New member
לא תאמיני עד כמה *אני*...!../images/Emo20.gif

למדתי בעל פה את הדפים הראשונים של הספר הראשון.....
(הגעתי בערך לשלושה עמודים, אני חושבת... ותאמיני לי, זה הרבה!) וקראתי כל כך הרבה פעמים כל ספר - שהייתי צריכה הפסקה של שנה מהספרים כדי שאני אוכל לחזור לקרוא בהם (כי פתאום הייתי יכולה לדקלם משפטים וקטעים שלמים מכל הספרים בכל זמן)...(אבל מצאתי פתרון טוב יותר - התחלתי לקרוא את הספרים באנגלית) אני פוטריסטית "אדוקה".....^_^ מבין הראשונים שהיו בארץ, כנראה.. (התחלתי לקרוא לפני שהוא נעשה להיט, ועוד קצת לפני שהספר השני הגיע לחנויות) אני מכורה לכמה מאות פאנפיקים שונים וגומאת כל פרק בצמא.... כל תמונה על אחד מהסרטים היא סיבה לחגיגה בשבילי, וכל פיסת מידע (אמינה- לא שמועה) על הספרים הבאים היא ממש כמו אור בקצה המנהרה...(שזה בעצם, הרכבת שבאה לעשות ממך פיצה*) * = לא ממש זוכרת את המשפט... אפשר להיות יותר מכור לה"פ מזה?

Me¥tal

New member
אממ.. אני:

קראתי את הספר הראשון מעל 70 פעמים, ואולי אפילו מעל 100.. את שאר הספרים קראתי עשרות פעמים, וגם אני יודעת משפטים, קטעים, וציטוטים שלמים. אני גם קוראת המון פאנפיקים, מכורה לתמונות מסרטים. התחלתי ללמוד רוסית, (ואני צברית, אמא ואבא הם מרוסיה), במיוחד כדי שאני אוכל לקרוא את הארי פוטר גם ברוסית. עד עכשיו קראתי אותו גם באנגלית, ואני כועסת על התרגום העברי שהורס את כל הבדיחות.
וזהו בערך. נראה לי שאנחנו תיקו.

ע צופיה

New member
גם אני!../images/Emo86.gif

שלום,אמא שלי מצאה לי את הפורום הזה, ולכן אני חדשה פה, וחוץ מה אני לא בחרתי את השם הזה אמא שלי, אני קראתי את הספר הרביעי 112 פעמים אני לא צוחקת איתך, ספרתי! יש לי את הספר בבית. עכשיו נמאס לי, אז אני מחכה שאני אגדל ואלמד אנגלית ואז אוכל לקרוא את הסר באנגלית. אני כועסת על הסרט כי לא היו להם שם סוכריות בטעם נזלת. זה לא יפה לעשות קלפים על סרט כמו הארי פוטר שכולם התלהבו ממנו, מילא כדורגל לא אכפת לי, אבל הארי פוטר? בחים לא. בי, ניצן.

תקשיבו את האירונה....

אינ חושב שהארי פוטר הוא בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע.......גדול אבל כולם אומרים שאני נראה כמו הארי פוטר וזה נכון.. וזה מעצבן...........

למעלה