הי בנות, זקוקה לעזרתכן...

../images/Emo42.gif הי בנות, זקוקה לעזרתכן...

החלטתי ללכת על הרעיון של מכירת תכשיטים העשויים מחרוזים מיוחדים (קריסטלים וכו´) כמקור פרנסה אפשרי. הבעייה מתחילה כשרוצים גם להרויח... לשם כך אני זקוקה לחנות בה אוכל לקנות חרוזים וחומרים נוספים ממש בזול
אולי מישהי מכירה חנות כזו באיזור הצפון (עפולה...) אם לא איזור ת"א גם טוב. אגב, קמתי הבוקר וגיליתי שגנבו לי את הטוסטוס החדש (במהלך הלילה), אני כל כך מצוברחת... אז כדי לקבל קצת מצב רוח טוב נכנסתי אליכן לפורום מיד לאחר שהבייבי
נרדם. העבודות היפות והפרגון ההדדי כאן עושים לי טוב. המון תודה...

bell2002

New member
גם אני גיליתי

לפני שבוע שגנבו לי את האופניים החדשות שלי עם שני כסאות לילדים (אחד מאחורה ואחד מלפנים). כל-כך התרגזתי - אין לי עכשיו איך לקחת את בנותיי הקטנות לגן. ברגל כמובן שאפשר - אבל מאוד חם! בניתי על האופניים האלה כל-כך. הגנבים השאירו לי רק את המנעול החתוך. אז אני משתתפת בביאוסך, ויכולה להגיד רק שזה עובר.

av_i_va

New member
אבל עד שזה עובר - זה מרגיזזזזז../images/Emo123.gif

זה כל כך מרגיז, מעליב, משפיל, הרגשה נוראית ממש חדירה לפרטיות. אני זוכרת את היום שגנבו לנו את האוטו. זה היה נורא. אבל הרבה יותר נורא היה היום בו גנבו לנו את החתול האהוב שלנו. למרות שעברו כבר 3 שנים אני עדיין מחפשת אותו.

bell2002

New member
../images/Emo24.gifחתול זה כבר ממש כמו בן משפחה

זה סקלה אחרת לגמרי, זה ממש אבל ואובדן. לגבי גניבות של מכוניות ואופניים ואפנועים וכו´ - זה באמת עובר הרי אי אפשר לתת לזה להשתלט על חיינו.

av_i_va

New member
בקשר לקריסטלים../images/Emo140.gif

זו עבודה לא קלה. יהיה עליך למצוא את כל היבואנים ויש כאלה רבים. (אבקש את עזרתו של עודד, הוא ודאי מכיר כמה) פשוט ללכת לכל אחד מהם, לבקש הצעת מחיר, לסכם על כמויות ותנאי תשלום לראות כיצד את יכולה ללחוץ על הסוחרים (הנחה גדולה תמורת תשלום במזומן) בעיקר הרבה הרבה הצלחה!!!

לילך1

New member
אוי זה ממש מרגיז !!!../images/Emo46.gif

ולא פייר !!!אבל לפחות את יכולה להתנחם בעובדה שיש ביטוח.....
וממש נעים לשמוע שהפורום גורם לך להרגיש טוב יותר
ונשמח מאד לראות עבודות שלך....ולהנות מהתכשיטים

למעלה