תפוז קומפקטי
New member
../images/Emo42.gifהמסע מבראשית-מנסיון../images/Emo88.gif
טוב,אז ברגעים אלו ממש אני יושבת ומתעדכנת בכל עידכון אפשרי כי הרגע חזרתי מהמסע מבראשית במילה אחת?מדהים! ולא שווה להפסיד אותו,כמו שכמעט קרה לי.. דברים שאסור לשכוח בבית: מעיל(!!!) חם(שינינו את המסלול למסלול דרום עד י-ם ובכל זאת היה קיפאון איימים),בגדים להחלפה(כן כן וזה וזה שישה ימים אבל תביאו גם ספר)..נעליים להחלפה לא ממש נזקקו למרות הרשימה,אבל אם אתם באים ממסלול צפון אז לא יודעת
.אסור גם לשכוח פנס,זה נחוץ ולא ניתן לסמוך על אנשים שיביאו לכם אותו כל פעם שתצטרכו. בכל אופן,רציתי לפרט לכם על כל יום-אבל לא נותרו לי ממש מילים. חשבתי שזה ישנה אותי ועד אתמול(יד ושם,תפילה בכותל בשיא החגיגיות) לא הרגשתי מה קורה אצלי. אתמול סוף סוף שמתי לב שאני מבינה את עצמי יותר ומכירה את עצמי יותר. כן,טיפ'לה השתנתי.. המסע הזה הוא חוויה אחת מגבשת גדולה ונפלאה-מומלץ ואסור להפסיד... אם יש לכם איזשהן שאלות אתם מוזמנים לשאול אותי
טוב,אז ברגעים אלו ממש אני יושבת ומתעדכנת בכל עידכון אפשרי כי הרגע חזרתי מהמסע מבראשית במילה אחת?מדהים! ולא שווה להפסיד אותו,כמו שכמעט קרה לי.. דברים שאסור לשכוח בבית: מעיל(!!!) חם(שינינו את המסלול למסלול דרום עד י-ם ובכל זאת היה קיפאון איימים),בגדים להחלפה(כן כן וזה וזה שישה ימים אבל תביאו גם ספר)..נעליים להחלפה לא ממש נזקקו למרות הרשימה,אבל אם אתם באים ממסלול צפון אז לא יודעת