המסע מבראשית-מנסיון

../images/Emo42.gifהמסע מבראשית-מנסיון../images/Emo88.gif

טוב,אז ברגעים אלו ממש אני יושבת ומתעדכנת בכל עידכון אפשרי כי הרגע חזרתי מהמסע מבראשית במילה אחת?מדהים! ולא שווה להפסיד אותו,כמו שכמעט קרה לי.. דברים שאסור לשכוח בבית: מעיל(!!!) חם(שינינו את המסלול למסלול דרום עד י-ם ובכל זאת היה קיפאון איימים),בגדים להחלפה(כן כן וזה וזה שישה ימים אבל תביאו גם ספר)..נעליים להחלפה לא ממש נזקקו למרות הרשימה,אבל אם אתם באים ממסלול צפון אז לא יודעת
.אסור גם לשכוח פנס,זה נחוץ ולא ניתן לסמוך על אנשים שיביאו לכם אותו כל פעם שתצטרכו. בכל אופן,רציתי לפרט לכם על כל יום-אבל לא נותרו לי ממש מילים. חשבתי שזה ישנה אותי ועד אתמול(יד ושם,תפילה בכותל בשיא החגיגיות) לא הרגשתי מה קורה אצלי. אתמול סוף סוף שמתי לב שאני מבינה את עצמי יותר ומכירה את עצמי יותר. כן,טיפ'לה השתנתי.. המסע הזה הוא חוויה אחת מגבשת גדולה ונפלאה-מומלץ ואסור להפסיד... אם יש לכם איזשהן שאלות אתם מוזמנים לשאול אותי

הומ,זה מן פרויקט חדש יחסית של משרד

החינוך.כמה כיתות י"א בארץ עולות בהגרלה(אמרו שבקרוב זה יהיה פשוט בתוכנית הלימודים)למסע של שישה ימים מהצפון לי-ם(או מהדרום,תלוי במזג האוויר..)שבו הם לומדים על עצמם,על הקהילה,על החברה ועל הדת. זה וואחד למידה על עצמנו,וזה מומלץ למי שמתאפשר לו..זה נועד להחדיר בנו ציונות ולחנך אותנו לאהבת ישראל,למרות שיש כאלה שלא לוקחים את זה אליהם...

תלכו לעזאזל;[

לנו בקושי יש טיול של יומיים
זה נשמע פשוט אדיר. שמחה שנהנית:]

The Shoe

New member
מגיבה^^

תגיב ותהיה מגניב! שמחה שנהנית!! זה הכי חשוב! ותפרסמי את החפירה לדעתי גם פה

זה כל כך לא פייר!../images/Emo29.gif הבצפר שלנו נבחר לקבל כזה טיול-והשישיסטים הארורים קיבלו אותו!אין זה פייר!השכבה שלי תמיד נדפקת!

../images/Emo3.gifאני באמת לא מבינה

ביום שיצאתי לבראשית ראיתי לפחות 2 שרשמו שגם הם יוצאים לטיול..אפילו אמרו לי להגיד איך היה!
פתאום אף אחד לא יוצא לשם?
!

למעלה