הנושא החם: דודו טופז

Bezalel P

New member
הבוקר שמעתי ברדיו

מישהו שמאשים את הסכרת שממנה סבל בשינויים קיצוניים במצב רוחו. אני לא חושב שאנחנו רופאים שיכולים לאבחן אותו, אבל כן נשמעות טענות מסוימות כי הרושם החיצוני מהתנהלותו והתנהגותו היה כזה שאולי ראוי היה להפנות אותו לטיפול והשגחה רפואית על פני שהייה בתא המעצר. אדם יכול להיות במצב נפשי קשה גם מבלי להיות מאובחן במחלה ספציפית, הלא כן?

בהחלט כן

ואחרי הניסיון הראשון שלו להרוג את עצמו על פי חוקי המדינה היו אמורים להשגיח עליו הרבה יותר אני מדברת על דבר אחר - על זה שאומרים שהוא היה חולה נפש ולכן בצע את הפשע שבצע, זה מה שחורה לי. הוא לא היה חולה נפש, ואין שום קשר בין מחלת נפש כזו או אחרת לבין שליחת אנשים להכות אדם אחר

לא מאושר

טופז לא עשה לי כלום אישית. אבל האיש שלח אנשים שפיצצו במכות חפים מפשע. שברו לאמא את הפנים לעיני הבן שלה. לקורבנות שלו יקח הרבה שנים להתאושש. הוא פעל מתוך רצון לנקום, לא מאי שפיות. עשו לו בדיקות פסיכיאטריות ואם באמת היו לו בעיות נפשיות - הוא לא היה במעצר.

אכן יש עבריינים גדולים בהרבה

אבל העניין בטופז היה בלתי נמנע ונבע מהיותו מפורסם. במשך רוב הקריירה הוא נהנה מהפרסום - זה הביא לו תהילה וכסף, אבל הפרסום הוא חרב פיפיות, וכאשר מישהו מפורסם מסתבך - הפרסום פועל נגדו.

goldy

New member
מי זה "הציבור"?

אלו שמזדרזים ליקנות מייד את הדבר הרישון שמוכרים להם?

suki da yo

New member
../images/Emo45.gif ואני אוסיף גם

שלדעתי הוא לא רק עשה את מה שעשה, ואין לזה שום תירוץ ושום סליחה, הוא גם התאבד כדי לברוח מהתוצאות של מעשיו (שזה לא רק העונש, אלא גם ההשפלה הפומבית) בלי לחשוב על אף אחד פרט לעצמו. לא המשפחה שלו, לא החברים שלו. לא חולה נפש- נרקיסיסט ועד הרגע האחרון.

כסף לא מביא אושר

העובדה שהיה לו כסף ולמרות זאת ביצע את מה שביצע - לא אומרת שהוא היה לא שפוי. להמשיך להופיע היה חשוב לו יותר מכל הכסף שלו. מה שהוא עשה כמובן לא תרם להחזרתו לבמה, וזה מחזק את הסברה שהוא רצה לנקום.

Bezalel P

New member
אני לא חושב שהעניין הוא לעשות עליו רייטינג

אלא שזאת באמת פרשה שיש הרבה מה להגיד עליה.

כן בטח, ממש לא בגלל מספר כניסות....

זו פרשה שמעכשיו היא תכפיל ותשלש את עצמה וכל עכבר ביבים יצוץ ויהיה לו משהו לומר אם לטוב או אם לרע הפרשה עצמה לא מיצתה ועוד ארוכה הדרך אם בכלל תמצה אבל בבלוגיה שמניעי רבים מהכותבים בבלוגים היא להביא כמה שיותר קוראים זה לעוט כמו נשרים על נבלה אני לא נכנסת לחיוו ולמעשיו הנוראים שלו כאדם למרות שיש לי הרבה מה לומר בזה אבל הבן אדם מת כרגע, נשבר התאבד ומת! ויש כאן כאלה שהולכים לדרוך על גוויות ולעושת שופוני יאנס אני אישית לא מתכוונת להכנס לאף בלוג שיכתוב על הנושא הזה. את המידע שארצה לקרוא, אקח מהתקשורת תודה!

shkedud

New member
חייבת לומר לך, פרונת, שהידיעה אתמול על מותו

די ביחבשה לי את הקישקעס, ולפני זמן מה, לאחר שהתערבלתי עם הדברים, כתבתי על כך בבלוג שלי. לא כדי לקבל רייטינג, אלא כדי לבטא מחשבות עליו ועלינו. שבת שלום

goldy

New member
אם נדרשה הוכחה ש"תשקורת" זו הגדרה נכונה

הרי שהתקבלה היום: לא מרשים לך לדעת על כתבות תמיכה ו-או עיתונים תומכים. לא מרשים לחברים של דודו להתראיין אלא רק אחרי שמת. לא מרשים לך לדעת על שיתופי פעולה אלא רק רציחות. לא מרשים לך להחכים אלא רק בידור שמעביר זמן. כל זמן המשפט חיכיתי לראיון עם ציפי שביט שידועה כחברה טובה מאוד של דודו. לא הרשו לי לדעת שהיא קיימת. חבל שאני לא ראש הממשלה, חבל שהשב"כ לא נתון לפקודתי.

למעלה