הנושא החם: חרדים

Bezalel P

New member
../images/Emo42.gif הנושא החם: חרדים ../images/Emo197.gif

הנושא החם בבלוגיה הוא חרדים. ירושלים בוערת. פעם זה בגלל חניון שנפתח בשבת, פעם זה בגלל חשד להזנחת ילדים. החרדים ברחובות ובכותרות. ראיתם? שמעתם? מה אתם חושבים על מה שוקרה בבירה? בקיצור, כתבתם רשומה שקשורה לנושא החם? הוסיפו לה את התגית המופיעה בכותרת, על מנת שהיא תופיע בקוביה המתאימה בעמוד השער של הבלוגיה. מדי פעם, כשהנושא החם יתקרר, נחליף אותו לנושא חם חדש. שימו לב: נא לא להשתמש בתגית הזו ברשומות שאינן קשורות לנושא החם! נראה לכם שהנושא הנבחר לא חם מספיק? יש לכם הצעות לנושא אפילו יותר לוהט מזה? שרשרו לנו בתגובות!

החופש הגדול יותר מעניין!

מצטערת בצלאל, אבל די נמאס לשמוע על פורעי החוק בירושלים. טרוריסטים בשטריימלים. מיידים אבנים, שורפים פחים. אולי אם הם היו צריכים לעבוד היה להם פחות זמן להפגנות על שטויות! עדיף לדבר על החופש הגדול

מה לעשות,

פשוט כבר נמאס לי לראות איך שהם נלחמים רק על מה שקשור למגזר שלהם ולא אכפת להם מעם ישראל וממדינת ישראל

דנטל, זה לא שאני רוצה דוקא להשתתף בנושא החם,

אלא שאני חושבת שהם לא צריכים להיות נושא חם. יש מתפרעים שצריך להוקיע מתוך החברה, כי הם מזיקים לחברה. לכן לדעתי הם לא צריכים לשמש כנושא החם. המצב קשה

מנשה23

New member
יש ש "אנטי-חרדים" (אנטישמיות) מאד מחמם

לא קשה למצא אותם פה

אני לא מסכימה.

איו לי שנאת חרדים, וגם אני מאד כועסת על השחתות הרכוש ופציעת שוטרים רק בגלל שנעצרה אישה חולה, שבלי לשלוט במעשיה הרעיבה את בנה כמעט למוות. כולנו ראינו את התמונות, גם של הילד המורעב, וגם של הפשקוילים שהוציאו נגד עובדות סוציאליות ואחיות שעושות עבודתן נאמנה. מנשה, זה לא קשור לאנטי חרדים, זה קשור לאנטי ברבריות והתנהגות לא פרופורציונלית. למה החרדים לא מפגינים נגד הטרור? או נגד הגדר? או בעד החזרת השבויים והנעדרים? אילו לא נושאים ששווה לשרוף בשבילם פח?

מנשה23

New member
יפה שאת לא שונא חרדים, אבל...

תקראי את הפוסטים של החבר'ה פה בתפוז ואז תראי כמה שנאת חרדים, איזה רעל, "תחנקו אותם, תכנסו בהם, הם יותר גרועים מהחמס, לא תורמים למדינה" "אין להם אלהים" כתב מישהו כאילו שלחלונים יש??! חחחחח עוד דבר, כל מי שכותב איזה שטות נגד חרדים מיד מקודם הפוסט שלו, כמו שאומרים חז"ל "כל המיצר לישראל נעשה ראש" אבל אני כתבתי מאמרים עם רמה גבוהה, ואני מאמין שישנם עוד כותבים וכותבות ברמה גבוהה, מעולם זה לא קודם. רק אמרו לי (במסר) "הפוסט באמת יפה, זה נשלח לעורכים". אבל זה לא חדש, חז"ל גילו לנו "גדולה שנאה ששונאים עמי ארצות את התלמידי חכמים יותר משנאת הגויים ליהודים". ובעיקר זה אצל החוזרים בשאלה פה, כי "שנה ופירש קשה מכולם". ישנם פה המון שהם אוהדים, הנה תראי את האהדה בבלוג שלי, אבל אין להם כח פה. לגבי הנושא עצמו של האמא ראי ויכוח רציני בבלוג שלי.

מנשה23

New member
עוד דבר קטן, מה פירוש ראינו תמונה??

וכי התמונה היא מבררת מי צודק בויכוח. הרי אין חולק שמצבו קשה, הויכוח נטוש שהמשפחה טוענת שזה בגלל טיפול כימותרפי שביה"ח נתן בטעות, וביה"ח טוען שזה באשמת האם, (יכול להיות ששניהם לא בסדר). ומה זה לצלם ילד בעירום מלא בתוך משרד של רופאים ובשחור לבן (כדי להשוות לשואה) רק בשביל שבית החולים רוצה כסת"ח אז מתעלל בילד!!! אכזריות להתעלל בילד חסר ישע רק בשביל הרייטינג של בית החולים. לא מענניין את הבית חולים מהילד רק כסת"ח ויחסי ציבור.

מנשה23

New member
זו תמונה אמיתית של הילד

אני מקוה להשים עוד תמונות בבלוג שלי

צילום בשחור-לבן אינו קשור רק לתקופת השואה

ראה את פוסט התמונות האחרונות של סיוי שצילמה תמונות סטודיו מדהימות של אישה בשחור לבן להראות לך כמה צילומי שחור לבן אני צילמתי במהלך הקריירה הצילומית שלי ללא כל קשר לשואה? להראות לך כמה צילומי שחור לבן בוחרים לצלם ולשים באלבומי חתונה? האם גם שם משווים לשואה? לא כל דבר משווים לשואה!

איזה טיפולים ואיזה נעלים...

הדסה מסרו שהילד מעולם לא טופל אצלם, והתמונה צבעונית, לא שחור-לבן. לגבי תפוז- אין להם שום דבר נגד הדת. הבלוג שלי עוסק באוכל, אך בשבועות פירמתי פוסט עם הסברים על החג, וזה נבחר לבחירת העורך. תפוז מפרסמים פוסט טוב, מעניין, רלוונטי לזמן, או מיוחד, מרגש, וכו', בלי שום הבדלי דת גזע ומין. אתה מוזמן לפנות לעורכים (בצלאל?) במסרים ולשאול אותם למה את הפוסטים שלך לא מפרסמים. אני בטוחה שתקבל תשובה עניינית שלא קשורה לכך שהפוסטים שלך עוסקים ביהדות. עדיין לא קיבלתי ממך תשובה למה הכעס הגדול על מעצר האישה, ולמה ההפגנות כל כך אלימות? אי אפשר להפגין בצורה מכובדת, עם שלטים? ולמה מפגינים רק על מה שנוגע ספציפית לחרדים ולא על בעיות אחרות שיש לישראל? (כמו החינוך, האלימות, הקטל בדרכים וכו')

מנשה23

New member
הויכוח על הדסה והאשה -ראי בבלוג שלי

שם לדעתי מיצתי את הויכוח יחד עם חברי. שאלות קשות למשטרת ישראל ותמונת ניתוק צינור הזנה לגבי "תפוז" שאלתי גם שאלתי והתשובות ממש לא נראות לי. פעם נאמר לי שזה יפה וזה עובר לעורכים, אבל ידעתי שזה לא יתקבל, ואני גם ראיתי איזה בחורה חרדיה איטלגנית שכותבת מאד יפה, מעניין למה אף פעם היא לא קודמה. הפוסט על שבועות שלך קודם למרות ההקדמה על שבועות ובגלל שיש שם מתכונים. החרדים האלה (אני לא חלק מהם כי אני כדעת מרן הגר"ע יוסף שליט"א נגד הפגנות) לפחות איכפת להם אחד מהשני, אבל החילונים גם אם יעצרו את אחותו והוא יידע שזה מעצר שווא אף אחד לא יפגין ויהיה מוכן להעצר בשביל מישהו אחר. כשילדת מישהי מהשכנים הסתכלה עליך? אבל אצלנו בשכונה הקטנה שלי לפחות 3 אירגונים שעוזרים בכסף בשמירה על הילדים ועוד ליולדות, חוץ מהעזרה הפשוטה ומובנת מאליה של השכנים. כולנו גוף אחד, משפחה אחת. והחרדים איכפת להם ועוזרים גם לחילונים. בכל בתי החולים בירושלים מסתובבות מתנדבות חרדיות לחלק אוכל לכ-ו-ל-ם. הייתי השבוע בגמ"ח שערי חסד בשכונת "זיכרון משה" בירושלים (כן, שכונה של הנטורי קרטא) והרוב היו חילונים וחילוניות שקיבלו הלוואה. מי מתנדב לזק"א, מד"א, עזר מציון, יד אליעזר, ועוד מאות אירגונים שעוזרים לחרדים וחילוניים כאחד???

מנשה23

New member
אברהם שיטרית כתב בפייסבוק, נהניתי !

לאור המהומות בירושלים. אני לא מביע את דעתי אודות האם ובנה ,זה אומר כך וזה ....אך אהבתי את המשפט המביע מסירות נפש! :"אין לנו נשק, טנקים, שוטרים ובתי מעצר - אבל אנחנו מוסרים את הצוואר שלנו למען הצלת משפחה בישראל. אנו נלחמים למען הצלת אם יהודייה המגדלת בחום ובאהבה חמישה ילדים" זה מה שנאמר "אחיים לצרה". ואליך אבא יקר, בורא עולם 'איזה ילדים טובים יש לך' !!!. ואילכם אחיותי ואחיי 'האהובים' "שבת שלוםםםם ומבורך" :)

goldy

New member
הנושא החם: סתימת פיות! ../images/Emo190.gif../images/Emo216.gif

פעם חשבתי שיש לי מיפלט מחולי השליטה ההיסטריים; בדמות רשומות פרטיות שניכתבו ע"י אנשים שלא נאנסים לאהוד את יקיר התישקורת. עכשיו גם את זה אין לי: "כולם שפה אחת ודברים אחדים" זאת מציאות שתיכפה עלינו, גם אים הנגיף יאלץ להרוג את המארח ולמות יחד איתו, העיקר שעכשיו הוא "מביע את האופי שלו". לא: רשומה מיוחדת לכך בבלוג הבית לא תכפה על העיניין. אתם יכולים לתת לנו להיתעצבן במשך יומיים, עוד שבוע עד שהנושא ישכח, ואז להסביר לעצמכם איך אתם מרוויחים מיזה שאתם נאלצים ליקנות כל אתר בלוגים שהוא, רק כדי שדעה שאתם לא יודעים אים אתם יכולים לישלוט בה לא תפורסם ללא ידיעתכם, כי מה פיתאום מישהוא שניכנס לכם לשדה הראיה מביע רעיון חכם מישלכם.

למעלה