הנושא החם: לאה גולדברג

Bezalel P

New member
../images/Emo42.gif הנושא החם: לאה גולדברג

בימים אלה אנחנו מציינים 40 שנה לפטירתה של כלת פרס ישראל לספרות, המשוררת, הסופרת, המתרגמת והמבקרת - לאה גולדברג. מחר יוקדש המצעד השבועי של תפוז ורשת ג' לשיריה המולחנים, ולכבודה גם הנושא החם בבלוגיה שונה בהתאם והוא עכשיו: לאה גולדברג. אתם מוזמנים לנצל את ההזדמנות כדי לכתוב רשומות על יצירותיה שזכורות לכם במיוחד, על היצירה העברית בכלל, וכמובן על כל מחשבה אחרת שיש לכם בנושא. כתבתם רשומה שקשורה לנושא החם? הוסיפו לה את התגית המופיעה בכותרת, על מנת שהיא תופיע בקוביה המתאימה בעמוד השער של הבלוגיה. מדי פעם, כשהנושא החם יתקרר, נחליף אותו לנושא חם חדש. שימו לב: נא לא להשתמש בתגית הזו ברשומות שאינן קשורות לנושא החם! נראה לכם שהנושא הנבחר לא חם מספיק?
יש לכם הצעות לנושא אפילו יותר לוהט מזה? שרשרו לנו בתגובות!

wranger

New member
לאה גולדברג? איזו חוצפה!../images/Emo123.gif

אני אגיד לכם למה הנושא החם הוא לאה גולדברג! כי היא הייתה הסבתא של השכן של הירקן שאצלו נעמה פלד קונה מלפפונים! בושה וחרפה, לאן הגענו, שתפוז מקדם תכנים שקשורים ללאה גולדברג. אם זה לא ליקוק למשוררת, אז אני לא יודע מה כן! ולא אכפת לי שתחסמו אותי!!!1

dedi1602

New member
אם להניח לרגע את הצחוק בצד

הנושא החם באמת זה כל השביתות ברשויות שאנו כלקוחות סופגים (מישהו קיבל חשבון לחודש דצמבר?) תאונות הדרכים (עד עתה 9 הרוגים !!!!!) שרה שיצאה מבית האח הגדול.... (וזה באמת בצחוק) והצעה לנושא חם - איך תמיד אותם אנשים מופיעים בעמוד הראשי? עוד פעם מליץ, חוטובלי, רועי צזנה, כל אלה שהתלוננו שאין איכות פתאום מקודמים לתקופה קצרה ואז נעלמים שוב על מנת להתעורר שוב למריבות קטנוניות? מה דעתכם/דעתכן?

seymore butts

New member
יום גדול לרועי צזנה

הוא הוזכר בנשימה אחת עם דודי מליץ ואדי חוטובלי. אני מקווה שהוא לא ייכנס מזה לאגו טריפ שיוציא לו את המוטיבציה להשלים את הדוקטורט.

suki da yo

New member
תגיד לי רגע

אתה באמת מתכוון שרועי צזנה לא ראוי לקידום? בוא'נה, הבנאדם כותב מצויין, משעשע, על מדע. איזו תלונות על איכות יכולות להיות לך עליו?

dedi1602

New member
זו לא טענתי

טענתי היא שיש כאן מעין אנשים מועדפים יותר ואנשים מועדפים ואנשים שלא משנה מה לא יקבלו עדיפות. לדוגמא חוטובלי ומליץ. לא משנה מה הם ירשמו הם יקודמו לעמוד הראשון. תושב חוץ שהתלונן רבות על חוסר הקידום שלו ועל חומר איכותי ועל כך שמקדמים רק את האח הגדול קודם מספר פעמים לעמוד הראשי ויותר לא שומעים אותו מתלונן. התלונה היא לא על הבלוג עצמו אלא על כך שיש לו קידום תמידי. וכן מר רועי צזנה הנכבד כותב יפה, כותב מיוחד (אולי אני לא ראיתי משהו כזה אבל זה טעם אישי), והוא בעצמו רושם שמרגע שהוא קודם הוא קיבל מעל 50 אלף כניסות בחודש. אז אולי הוא כותב איכות אבל האם הוא היחידי? האם אין עוד אנשים שכותבים איכות? האם כול תפוז הם 10 אנשים שבאופן קבוע מקבלים קידום? האם באמת אין כאן מספיק אנשים מוכשרים? אני מכיר מספיק אנשים שהחומרים שלהם מספיק טובים לעמוד ראשי אך לא זוכים לקידום כי הם או שלא יודעים לקדם או שפשוט מה שנקרא סומכים על המזל ואולי מישהו יקרא וימליץ. ואלי זה לא מעניין אותם מספיק העניין של הקידום (אני מכיר לפחות אדם אחד כזה) והוא לא עושה זאת מתוך עבודה או רצון להכרה . הוא עושה זאת כתחביב, במקום לפרוק דברים. וזה לא אני כי אני לא כותב בלוג.

../images/Emo18.gif

מעולם לא התלוננתי על חוסר קידום שלי. התלוננתי שאותם טיפוסים מקודמים כל הזמן.

Ronit FL

New member
../images/Emo18.gifרועי צזנה כותב בבלייזר

וזה בלבד נותן לו מקום של כבוד בגן עדן ואז מזכירים אותו בנשימה אחת עם חוטובלי???? אם זה לא זילות הצזנה, אז מה כן???

seymore butts

New member
לדעתי זו זילות החוטובלי

איך את משווה בלוג גס רוח על נושא נשגב כמו האח הגדול ל"פרופסור" כמו צזנה שכותב על ענייני מדע משעממים של חנונים ?

dedi1602

New member
מצידי שיכתוב במעריב לנוער

זה לא משנה היכן הוא כותב נראה לי שמפספסים את הנקודה. הנדוקה היא שתמיד אותם אנשים מקודמים ואין גיוון בתכנים תמיד ביום השידור או יום אחרי יופיע הבלוג של דודי מליץ, יופיע הבלוג של חוטובלי, ויופיע הבלוג של עומרי חיון (או משהו כזה) צזנה יופיע בין לבין ואם לא יצוץ משהו באמת חשוב (כמו עניין חברת הביטוח פניקס) אז זה תמיד יסוב סביב אותם אנשים ועניינים אין גיוון, אין אנשים אחרים, אין עניין

goldy

New member
מה הסיכוי שתפוז יתנו לנו לבחור

כאילו אנחנו עורכי השער? לא "תפוז אישי", אלא ממש כל אחד יבחר לעצמו את הנושאים + הגדרת תמונות מראש, ותסריטים אוטומטיים כבר יטפלו בשאר.

Ronit FL

New member
תרגיעו אתה וסימור,

בתור גברים אתם נשמעים די כוסיות...

Ronit FL

New member
דיייייייייי!

אין מצב שלא עשית את זה עד עכשיו. אין מצב!!! אין!! !

seymore butts

New member
ובזכות אותם מלפפונים

שנכדתה התמימה הייתה מביאה לה קיבלה לאה גולדברג את ההשראה לשורה האלמותית "ארץ נוי אביונה".

למעלה