הנושא החם: קיץ

wranger

New member
../images/Emo42.gifהנושא החם: קיץ../images/Emo42.gif../images/Emo178.gif

כתבתם רשומה שקשורה לנושא החם? הוסיפו לה את התגית המופיעה בכותרת, על מנת שהיא תופיע בקוביה המתאימה בעמוד השער של הבלוגיה. מדי פעם, כשהנושא החם יתקרר, נחליף אותו לנושא חם חדש. שימו לב: נא לא להשתמש בתגית הזו ברשומות שאינן קשורות לנושא החם! נראה לכם שהנושא הנבחר לא חם מספיק?
יש לכם הצעות לנושא אפילו יותר לוהט מזה?
שרשרו לנו בתגובות!

קיץ?

למרות החום הקיץ עדיין לא פה (לא שאני משתוקק לו). השרב אופייני לעונת המעבר, וזה מה שאנו חווים בימים אלה - אביב.

wranger

New member
מה?

לאיזו הודעה לא עניתי, איזו פעם זו, ועל אילו מניעים אתה מדבר?

זה קרה כמה פעמים לאחרונה

אבל אם טעיתי ולא החלטת להחרים את התושב, מצטער על האבחון השגוי.

מנשה23

New member
למה סימן שאלה, ועכשיו כבר אלף צפיות ! טפו טפו

אבל רק 4 מנויים, למה כל כך קצת. הייתי רוצה למשל שאינה קריימר (העתקתי אות אות שלא תתקני אותי) תהיה מנויה שלי, או לפחות תשלח לי בקשת חברות... סליחה אני מתחרט, אינני מסתפק על פחות ממנוי. ושאלה, מאיזה כמות צפיות אני עולה לרשימה של הנצפים ביותר?

אענה לך על כל השאלות ע"פ הסדר

סימן שאלה כי לא נראה לי שזה מעניין אותנו ככ כמה גולשים קראו כל רשומה של כל אחד מהבלוגרים כאן, ואם כל אחד מאיתנו יעדכן כמה קוראים היו לו לכל רשומה יהיה כאן כאוס מטורף. למה ככ מעט מנויים? אין לי מושג למה אני לא מנויה? כי עולמו של כבוד הרב לא מעניין אותי כהוא זה. נהפוך הוא, כמי שהייתה בעולם הדתי לא מעט זמן והכירה את עולמם של לא מעט רבנים, אינה קריימר מעדיפה כרגע להתרחק מעולמם. תודה. בקשת חברות? בשביל מה? החברים שלי הם מועטים מאוד ורק אלו שאני באמת משתמשת באופציות החברות השונות. אני לא רואה אותי ואותך יושבים ומצוטטים בצאט פרטי, כך שמעבר לתוספת של עוד חבר ברשימה, אני לא רואה בזה שום ערך. לגבי כמות הצפיות - אשאיר את השאלה לעובדי תפוז שבוודאי יודעים דברים כאלו.

gils33

New member
חייב להוסיף עוד משהו

אני חושב שמידת הגאווה - אין בה ענווה. אני מניח שאתה מכיר את המשפט "יהיה רצון מלפניך השם שלא תעלה קנאת אדם עלי ולא קינאתי על אחרים". אז סלח לי שאני אומר יש לך גם ממידת הגאווה וגם ממידת הקנאה. איני מסתפק על פחות ממנוי - אחי היקר תמתן את התגובות שלך. לא שופט אותך אבל זה נראה לא טוב.

לגבי עניין המנויים

נזכרתי בדבר נוסף - אתה לא יכול לדעת כמובן כמובן כמה מנויים יש לך בRSS

wranger

New member
מה התנפלתם עליו? הבחור חדש פה בסביבה.

מנשה, שמע. זה שיש לך מעט מנויים, זו בעיה של מתחילים, מה שנקרא. עם הזמן, ככל שתצבור ותק בבלוגיה, כמות הרשומות שלך תהיה גדולה ומקיפה יותר נושאים, וככל שיכירו אותך יותר, אני מאמין שגם מספר המנויים שלך יגדל. אם כי, כמו שהגברת קריימר ציינה כאן, אתה לא יכול לדעת כמה מנויים יש לך בRSS, ולכן ייתכן מאוד שכבר עכשיו יש מיליונים כאלה. בכל מקרה, אין דרך קיצור להשיג עוד מנויים, ובוודאי שקריאה פומבית על גבי הפורום היא לא פתרון קסם. רק הזמן והכתיבה שלך יביאו לך עוד מנויים. הלאה - אם אתה רוצה להיות חבר של מישהו, אתה מוזמן להציע חברות, ולכבד את שיקול הדעת שלו אם הוא מאשר אותך או לא. בכל זאת, חברות לשם הגדלת מספר החברים היא לא משהו שמעניין הרבה מאיתנו. לגבי הנצפים ביותר, אני חושב שזו פונקציה אוטומטית של תפוז, שלוקחת בחשבון המון קריטריונים שאין לי מושג מה הם. אם אתה חושב שמגיע לך להופיע בנצפים ביותר ואתה לא מוצא את עצמך שם, פנה לפורום תמיכה טכנית או במסר אישי לבצלאל. ולסיום, לבריאות על מספר הצפיות, ורק שימשיך ככה. מצד שני, לרובנו פה יש הרבה פחות מזה, אז עם כל ההשתתפות בשמחתך, איפשהו גם קצת לא נעים לנו, שלא לומר מקנאים בך לגמרי. אז תשמח, בכיף, רק קח בחשבון שזה אולי קצת זורה פה מלח על הפצעים לאחרים.

מנשה23

New member
תודה לך wranger שיצאת להגנתי. ולקחתם ברצינות

את דברי אני לא התכוונתי רק קצת להחזיר לאינה בקטנה על הסימן שאלה. אני יודע שמנוי עושה רק מי שבאמת דלוק על הבלוג, וגם חברות זה סתם... ולעצם ההתרברבות, אין אדם נתפס בשעת צערו אז גם בשעת שמחתו, וסליחה שציערתי אותכם..(אולי באמת תלמדו לשמוח בשמחת השני. אל תקחו את זה ברצינות!!!) שלום חברים וחברות והמשך לילה טוב

למעלה