הסיכום השבועי

brunu

New member
../images/Emo42.gifהסיכום השבועי../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

סוף סוף אני בריא וחזרתי למיטבי, תודה לכולם על התמיכה והסבלנות ושוב סליחה על הזניחה. הפורום ממש פעיל בימים האחרונים וזה ממש משמח את לבי ואני מקווה שכך ימשך...הבא נתחיל...
הצטרפו אלינו 2 חברי פורום חדשים ונחמדים: עודד מנשה [עידן] וcolombiana77. ברוכים הבאים
שרשור תמונות מדהים של לאה כמובן. תודה
מלך המשחקים ''ניקוד התלבושות'' הוחזר ע''י לאה
יום הולדת 3 לLS, שרשור נוסטלגיה וברכות
הציפו אותי בהודעות אירועים, שווה הצצה מה חוץ מזה
אורסולה חזרה אלינו ועשתה שרשור תמונות מדהים, ברוכה השבה ותודה
12ShakirA12 פתחה שרשור בוקר טוב
דן שוב קפץ לבקר והודיע שהוא בבית ברגילה
קפה ויוה שתלו פה מרגל ושוב הפתיעו אותנו
אורסולה קנתה דומיין ועומדת לפתוח אתר על שאקירה ומחפשת עוזרים
שרשור מזל טוב לצליל
סקר שפתח עידן על בן זוג חד לשאקי
פרינגלס היקרה עוזבת אותנו לכמה ימים שבוע טוב שיהיה
ברונו

12ShakirA12

New member
שבוע מצויין שיהיה לכם../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

עידן, וcolombiana77 אני מקווה שתהנו בפורום
ברוכים הבאים

לאה14

New member
../images/Emo59.gif של סיכום

שבוע נעים לכולם
לעידן ולקולומביאנית: בטוחה שתהנו
בהצלחה בפורום

perrinat

New member
שבוע טוב../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

ברוכים הבאים לחדשים, וכל הכבוד על העידכון

pringles1

New member
סיכום נפלאאא...

שבוע טוב לכולם ולחדשים- ברוכים הבאים...

היום בתפוז ../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

הערב ב-17:00 יתארח מוש בן ארי בספיישל מיוחד של רדיו קול הים האדום. השידור יועבר live ב- blogtv. אתם יכולים כבר עכשיו לשרשר שאלות למוש בן ארי בפורום תכניות רדיו אילת.
ב-19:00 תתארח קורין אלאל live באולפן של תפוז אנשים, ותענה לשאלותיכם. אתם יכולים להשאיר לה שאלות בפורום מוזיקה עברית.
את שידורינו הערב תחתום מלי לוי- גרשון, שתענה לשאלותיכם live ב- blogtv של פורום אקזיט. השידור יחל בשעה 21:00. צפיה מהנה!

אירועי היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-19:00 מגיעה נאוה גלעד, מנהלת קבוצות המשימה באיגוד האינטרנט הישראלי, לפורום למען הקהילה ותענה לשאלותיכם בנושא פרוייקט "מלאכים ברשת". הכינו שאלות. ...ואם כבר הגעתם לפורום למען הקהילה, אולי תקחו חלק בפרוייקט הנוכחי של הפורום ותגרמו לעוד ילדה לחייך בזכותכם.
ב-20:00 יתארח ג'ובאני רוסו, האחד והיחיד, ברצועת הספורט המיוחדת של blogtv ואתר "ספורט 5". ניתן להשאיר לו שאלות כבר עכשיו בפורום מכבי חיפה.

יום שלישי בתפוז../images/Emo43.gif

היום ניתן להתחיל להכניס שאלות לבועז אלוני, מומחה לכלכלת המשפחה והיחיד,שיענה לשאלותיכם ביום שבת בפורום למען הקהילה
ישראל בן יהוידע, מורה רוחני והילר, יענה לשאלותיכם היום ב-20:00 בפורום עולם המיסטיקה. הכינו שאלות מראש.

למעלה