העדכון השבועי

פרלמנים

New member
../images/Emo42.gifהעדכון השבועי../images/Emo39.gif

שלום לכולם,
גולת הכותרת שלנו השבוע, היא כמובן, שאורית ילדה אתמול, בשעה טובה והפכה להיות אמא לשניים, מזל טוב לאבאמא ותמיר שהפך להיות אח בכור
ניתן לשרשר כאן ברכות ואיחולים!
תזכורת חשובה, ביום א' הקרוב, בשעה 20:00 יתארח בפורום דר' יחזקאל טיטיון בנושא אורטופדיה וניתוחי כף רגל/קרסול. מאוד ממליצה לנצל את האירוח לשאול שאלות בתחום, דר' טיטיון מקסים! ניתן יהיה לשרשר שאלות כבר ממוצ"ש-תהנו!
השבוע נפתחה ביוזמת אנג'לה פינת הטיפים. הטיפ היה בנושא מניעת התקלות בסורגי המיטה עם הדניס בראון! מומלץ מאוד, יש עצות מעניינות
החלמה מהירה לאג'לה מהניתוח בגיד יד ימין-נשיקות מכולנו
שבוע טוב, בשורות טובות! מצפה לראותכם באירוח
ג'סיקה

אירנה ק

New member
חדשות בשביל העדכון

בשעה טובה ומוצלחת הגברת שלי נעמדה על הרגליים לבד ומאז לא רוצה לשבת בכלל
יש בה יותר מידיי פלפל

פרלמנים

New member
איזה מדהימה ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif ../images/Emo97.gif

זה יעשה רק טוב לכפות הרגליים שלה, זה מסדר את העקב יופי יופי... בשעה טובה! נשיקות למתוקונת, ג'סיקה

אנגלה3

New member
העדכון שלנו../images/Emo21.gif

שחר התחיל היום לאכול ירקות... הופתעתי מהתגובה - הילד צרח כשהוצאתי לו את הכפית מהפה
זללן קטן
. מזל טוב לג'ינג'ית המתוקה של אירנה
. מזל טוב לאורית, לאבא ולאח הבכור על התוספת למשפחה
. איחולי החלמה מהירה לג'סיקה
. ותודה לג'סיקה על הדאגה ועל המחמאות
. אנג'לה

פרלמנים

New member
בשעה טובה ../images/Emo209.gif ../images/Emo209.gif

כל הכבוד לשחר! בהצלחה לכם עם שאר המוצקים
הלוואי ואצלנו היה כל כך קל עם האוכל... אצל דניאל הציצי הוא מרכז החיים
, אני מנסה לגמול אותו מהנקות של היום (מהנקת לילה אין לי בכלל מושג איך לגמול, זה יהיה סיפור...
)בקצור-הילד אוהב מאוד גבינה לבנה ועגבניה. לא נוגע בבשר ומסכים קצת ירקות מבושלים... מי היה מאמין שדווקא עם ילד בריא כזה, יהיו בעיות בהקניית הרגלי אכילה? לילה טוב ותודה על הפרגונים מתוקה שלי. מקווה להרגיש טוב יותר מחר, אחרי שהאנטיביוטיקה תתחיל להשפיע... כרגע אני די סמרטוטית...
ג'סיקה

למעלה