הפינה השבועית

Rowdy Girl

New member
../images/Emo42.gif הפינה השבועית ../images/Emo42.gif

שיר השבוע של באסטד:
שיר השבוע של סאן אוף דורק:
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:
אלבום השבוע:
משפט השבוע:
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:

shanibu

New member
../images/Emo15.gif אני ../images/Emo8.gif

שיר השבוע של באסטד: כולם. בעיקר let it go ו-over now
שיר השבוע של סאן אוף דורק: holly... I'm the one [בגירסא האקוסטית מהספייס של ג'יימס
]
שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: lostprophets - rooftops mcfly - don't stop me now
אלבום השבוע: השניים של באסטד
משפט השבוע: יש. אבל אני אשמור לעצמי
סמיילי השבוע:
תמונת השבוע: ג'יימס
ורק תנסו להגיד משהו על השיער שלו.

Rowdy Girl

New member
המ

ישמצב שאת מעלה את דונט סטופ מי נאו? כי נראלי אני היחידה שלא שמעה-.-

shanibu

New member
../images/Emo15.gif פליז פליז לינדזי פליז ../images/Emo3.gif

[אני מכורה לשיר הזה
דני
] ואגב, העליתי.

m i c k e y 15

New member
יאיי תודה!! זאת הגירסה המוקלטת?

כיאלו לא האקוסטית או מה שזה לא יהיה?

m i c k e y 15

New member
למה אני נכנסת לקישור וזה לא עושה

לי כלום? זה רק מראה לי שכתוב נענע

shanibu

New member
../images/Emo15.gif לא יודעת ../images/Emo4.gif

תנסי לעשות העתק הדבק- http://planet.nana.co.il/hihihaha/DontStopMeNow.mp3 מקווה שהפעם זה יעבוד....

לושהה

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד: הכל, ממש שמעתי הכל השבוע
שיר השבוע של סוד: -- שיר השבוע לא של באסטד וסוד: Acceptance - I Miss You אלבום השבוע: השניים של באסטד.. משפט השבוע: "להגיע הביתה. מקלחת,מזגן,תפוח אדמה" XDDDD
סמיילי השבוע:
/
תמונת השבוע:

m i c k e y 15

New member
בוהו 2../images/Emo70.gif חח סתם סתם../images/Emo23.gif

שיר השבוע של באסטד: Busted - Losing You Busted - Meet You There שיר השבוע של סאן אוף דורק: Son of Dork - Slacker שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק: Yellowcard - Only One Fall Out Boy - Chicago Is So Two Years Ago Simple Plan - Promise Lostprophets - Last Train Home Lostprophets - Rooftops The Vines - Highly Evolved McFly - Down By The Lake Darin - Want ya Kanye West - Heard 'em Say אלבום השבוע: של לוסטפרופטס משפט השבוע: Harry: TOM WAKE UP TOM WAKE UP ITS 11:30 IN THE MORNING Tom: I hate drummers סמיילי השבוע:
תמונת השבוע:
תראו את דני
ודאגייי

m i c k e y 15

New member
מקור חסוייי חחחח

משמה אני מביאה את כל התמונות הגדולות שלי שאני עושה איתם את השירשורים חיחי יש לי עוד משמה אלב כבר שמו בפורום ואלה פשוט יותר גדולות נראה לי חח

m i c k e y 15

New member
חח כשאני מסתכלת על התמונה אני

עושה ביחד עם דני חחח מזיזה כזה ת'ראש.. חח זה כזה חמודדד

alexistar

New member
../images/Emo189.gif

שיר השבוע של באסטד-run away train שיר השבוע של סאן אוף דורק-holly i'm the one שיר השבוע לא ולא- Someday- Nickelback Sum41-Still Waiting How does it feel Avril Lavigne Creed - My Sacrifice Offspring - Original Prankster standing Still - Jewel אלבום השבוע -אין משפט השבוע:אין סמיילי השבוע-
תמונת השבוע-

McFLYkid

New member
../images/Emo9.gif

שיר השבוע של באסטד:אהממ LOSING YOU שיר השבוע של סאן אוף דורק:HOLLY...IM THE ONE שיר השבוע לא של באסטד או סאן אוף דורק:LOSTPROPHETS-ROOFTOPS LOSTPROPHETS-LAST TRAIN HOME LOSTPROPHETS-GOODBAY TONIGTH BULLET FOR MY VALENTINE-TEARS DONT FALL BULLET FOR MY VALENTINE-10 YEARS TODAY אלבום השבוע: bullet for my valentine-the poison כדאי לכם לשמוע! lostprophets-last train home אוקיי חרשתי עליהם כל השבוע! משפט השבוע:אהמ..."את אוהבת את קצת ד'בס?"יוו זה קרע אותי! סמיילי השבוע:
השתמשתי בו הרבה כדי לתאר את דאגי! תמונת השבוע:הוא ממממממממש חמווד פה!

למעלה