הפרק השבועי

fire storm

New member
../images/Emo58.gif 2X03 הפרק שישודר היום.

לא ממש ספוילר אבל כדאי שיהיה, למקרה שיתפלק לי. אממממ.... הפרק הזה גרם לי לשנוא את קאדי. בפרק הזה קאדי היא כמו הנער שהמנקה הפיליפינית ניקתה לו את החדר ואז מאשים אותה שנעלמו לו כל חסכונות חייו וכו'... היא פשוט ביצ'ית לגמרי, יענו היא הייתה יכולה לשחרר אותו יותר מוקדם ולצאת מזה בסדר אם הוא היה מתמוטט ומת סתם, אבל היא ממש דפקה אותו חזק כשהיא לא שיחררה אותו יותר מוקדם.

orir2

New member
השירים שהיו היום בפרק...

מישהו יודע את השמות שלהם? במיוחד את השיר שהיה לפני שנגמר הפרק.. תודה מראש

MommyHug

New member
עכשיו זה כבר לא ספוילר!

היא הייתה ממש רגישה וראו שהיא שאלה אותו במבט אם זה בסדר. הוא יכל להגיד שהוא ממש לא מסוגל. בכל מקרה אהבתי את המשפט של האוס: "בואו נניח לרגע שהעולם לא סובב כולו סביב הגג של קאדי"
חחח פרק גדול מרגש וכואב אבל גם מעניין מאד!

../images/Emo42.gif הפרק השבועי ../images/Emo29.gif

פרטי הפרק בעברית
שם הפרק: נפילה כואבת
תקציר: אדם חולה אסטמה שעובד אצל קדי מאבד את ההכרה ונופל מהגג שלה. קדי מתמודדת עם רגשות האשם וצריכה את עזרתו של האוס בזיהוי המחלה. פרטי הפרק באנגלית
שם הפרק: Humpty Dumpty
תקציר: An asthmatic man suddenly becomes unconscious and falls off of Dr. Cuddy's roof while working on her house. פרטים נוספים
כתב: Matt Witten
ביים: Daniel Attias
שודר לראשונה: 27 בספטמבר 2005
מס' האנשים שצפו: 13,369,000
מס' הפרק: 3 בעונה השנייה, 25 בסדרה כולה. שירים בפרק
Damien Rice - Delicate
Christine Avila - Duérmete, Mi Niño אתרים מהם לקוח המידע
http://www.tv.com/house/show/22374/episode_guide.html&season=2
http://www.have-dog.com/house/
http://www.drgreghouse.com/season2.php

Hieros Gamos

New member
הממ, יש לי שאלה מאחר ולא ראיתי

מעולם (עד עכשיו) פרק שלם של האוס בטלוויזיה- מה עובר על השיר פתיחה? השיר פתיחה של הסידרה אמור להיות teardrop של massive attack. זה לא השיר! וזה גם לא השיר שלי יש בפרק הזה...אממ אז השאלה הייתה- זו המוזיקה שתמיד יש בהאוס?! WTF? פרק חמוד. היה נחמד יותר בפעם הראשונה שראיתי אותו כשעוד לא ידעתי מה יקרה אבל העובדה שכן ראיתי נתנה לי לשים לב לכל מיני דברים ששכחתי...

Hieros Gamos

New member
אז הוא שונה רק בערוץ שלוש כי הפרק

ים המוקלטים בטיבו האמריקקי שאח"כ נעשים איתם דברים לא חוקיים מראים שיר שונה...

noonie

New member
זכויות יוצרים

השיר המקורי של מאסיב אטק יותר יקר למפיצים מסתם מנגינה ג'נרית, אז זה מה שמשדרים מחוץ לאמריקה. ועכשיו בקשה ל Hieros Gamos, אם את יכולה לשים אזהרות ספציפיות יותר כשאת מפרסמת ספוילרים לפרקים שעוד לא שודרו באמריקה, אני אודה לך מאוד, כי אני *ממש* לא רוצה להיות מספוילרת ואני כבר מתחילה לפחד לקרוא כאן אחרי שנתקלתי במשהו שכתבת שחשבתי שהוא
לפרקים בארץ...

Hieros Gamos

New member
אממ אם זה פרקים שכבר שודרו בארץ

זה לא ספוילר אז את יכולה להניח שכל מה שנמצא מתחת לספוילר הוא דבר שעוד לא שודר בארץ

Hieros Gamos

New member
אוקי, הבנתי למה התכוונת.

בכל אופן, ברוב המקרים כשאני מפרסמת ספוילרים זה לפרקים שלא שודרו בארה"ב ואם זה לפרק שכן שודר אני בדרך כלל כותבת. אני אשתדל יותר (חשבתי שאת לא עוקבת בארה"ב..) ..

Hieros Gamos

New member
אני אגיד שוב-

הסמל
מסומן רק על פרקים שעוד לא שודרו בארץ. אם אתם רואים הודעה שלי שיש בה את הסמל של הספוילר אל תקראו, זה הכל... כל פרק ששודר כבר בארץ לא יהיה תחת הסימן הזה

פרק טוב../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

אוףף שחכתי לרשום ציטוטים
אבל היום אני אראה את השידור החוזר =)

פרק טוב../images/Emo70.gif

אהבתי איך שהאוס התערב עם פורמן וצ'ייס..ואיך שפתאום הוא דיבר עם האמא בספרדית...ואז בסוף אמר סיונרה!!-זה שפך אותי מתי קדי והאוס י'היו כבר ביחד
מתי
הם כ"ך צריכים להיות זוג...

Hieros Gamos

New member
../images/Emo58.gif לא מאושרים וכאלה

לא ממש ברור מה הולך לקרות אבל לקראת סוף העונה השנייה האוס וקאדי אמורים להתקרב אחד אל השני מסיבה זו או אחרת ובפרק 23 (הלפני אחרון) הוא אמור לגלות על "בעיה" כביכול שיש לקאדי. יותר מזה, בפרק 22 הוא חוקר למה קאדי הזמינה את ווילסון לדייט. אכן, מטריד.

למעלה