הצדדים היפים של הק"פ

../images/Emo42.gif הצדדים היפים של הק"פ

כל הזמן אנחנו מקטרים אבל אם חושבים על זה, כמו לכל דבר, אפשר למצוא יתרונות. למשל : בגיל שנה וחצי המון הורים מודאגים שהילד לא יטפס על הסורגים ויפול מהמיטה. ותותוש הוא בדיוק החומר המתאים לכך. אבל מה, עם הבר הזה, אין סיכוי...
או היתרון הזה : אני כהורה, קיבלתי פרופורציות לגבי גידול ילדים. במקום לשקוע במרה שחורה "למה זה מגיע לי" אני רואה מסביב כאלו בעיות שאני אומרת "שאלו יהיו הצרות שלנו". אני לומדת לקחת דברים בפרספקטיבה ולא להתרגש יותר מדי מכל שטות
האם גם אתם יכולים למצוא יתרונות?

שרירי בטן ושרירים ברגליים.

לפחות ככה מבטיחים. והאמת מקוה שזה לא יפתח דיון, אבל לדעתי לפחות שלא יהיה קרבי. זה אני יכניס לו טוב טוב לראש, גם אם לא יהיה זכר לק"פ. אני כבר אדאג לזה.

shaharhakmon

New member
חולק עלייך לגבי הקרבי!!

בן אחי היה סובל מאסטמה כל הילדות שלו. גיסתי תמיד אמרה שהוא יחלק מצופים בשקם, אני הטפתי לו כמה חשוב שיתרום למדינה שלו כמה שיותר. הנער מתגייס ממש עוד מעט ואני שמח שהוא החליט לנסות להגיע לסיירות הכי מובחרות שיש. כן אני מודע לסכנות ולפחדים,גם אמא שלי עברה אותם,אבל אני לא חושב שילד אחר חשוב פחות לאמא שלו!!

השורה האחרונה

שכתבת הכי נכונה שיש. אבי לא אמשיך מכאן אתה כבר יכול לנחש מה אני חושבת.

הויכוח הזה חשוב אבל הוא לא קשור

לק"פ. בביקור הקודם אמרתי לרופא "לפחות הוא לא יילך לקרבי". אז הוא אמר לי שק"פ לא מוריד פרופיל והוא יכול ללכת לקרבי. קיבלתי את זה ברגשות מעורבים. מצד אחד אין הוכחה טובה מזה שילד ק"פ הוא לא ילד נכה ולא עם מום. מצד שני הסכנה... ולגבי נושא הגיוס לקרבי - אני מתה ששני הבנים שלי לא ילכו לקרבי, אחרת אני אמות מפחד. מצד שני אני לא אגיד כלום בנושא ולא אדחוף אותם לשרת בעורפי כי המצפון שלי לא ייתן לי.

tgdr

New member
../images/Emo151.gif

לפני שכולם יקפצו, אני יודע שזה לא פורום פוליטי, אבל קשה לי לא להגיב. ושוב אני מדבר בתור אב חרד ובתור אחד שעשה מילואים קרביים עד לפני שנה (קחו בחשבון שחגגתי 51 חורפים רק לפני כחודש. חובה עלינו לספר לילדנו את רחשי ליבנו בנושא השרות הקרבי ולנסות להשפיע עליהם בכיוון שאנחנו רוצים זה חלק בלתי נפרד מהיותנו הורים!. הילדים ממילא יעשו בסיכומו של דבר את אשר יחפצו, אבל חובה עלינו לא להמנא מהבעת דעה אלא להיפך ביחוד בנושאים האלו שהם דיני נפשות, כמובן שכל אחד לוקח את הצד שלו בעניין. נקווה שעד שילדנו הרכים יתבגרו המדינה והצבא יראו אחרת (אשרי המאמין!) ובנימה אפסמיסטית זו אאחל לכולנו סוף שבוע נעים וזך רפי

tgdr

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo151.gif

אני איתך ובגדול, בתור אב לשלושה בנים, בתור אחד שאיבד את האמונה בפוליטיקאים, בתור אחד שחווה מס' מלחמות על גופוובתור אחד שבנו הבכור כבר אחרי צבא (ק"פ בוגר)אני בעד המוציווציה ההפוכה של מינימום שרות צבאי ומה שיותר ג'ובניק. ככל שיהיו יותר אנשים כמונו שלא יפחדו להניף את הדגל הזה ככה יהיה יותר טוב. מצטער לא יכולתי שלא להגיב. אני איתך.

אוי את ממש צודקת...

גם לי תמיד יש את המחשבה הזו:"טוב, הוא לא הולך, אבל הוא היה עם גבס 8 חודשים ואפילו לא הכיר את הרגליים שלו.... אורית

למעלה