הקיץ פה!

../images/Emo42.gifהקיץ פה!../images/Emo176.gif

מה התוכניות שלכם לחופש הגדול? מי נוסעת לטייל? מי הולכת למחנה אימונים? מי עובדת? שיהיה לכם חופש נעים!

olush14

New member
יייאיייי קיץ קיץ קיץץ

אני הולכת לקורס מדריכים ואחרי זה מחנה אימונים... :) מה איתך..?

בהצלחה, בנות!

בהצלחה לכל המדריכות לעתיד! אנחנו כמובן כאן בשבילכן אם יהיו לכן שאלות במשך הקורס, תצטרכו עזרה, או סתם תרצו לשתף... בכל מקרה ספרו איך הולך

Tammie

New member
המון בהצלחה לכולן!

נטע- את מי שאני חושבת שאת?! איזה חשודה אני נשמעת.... אני מצטרפת לנועה בהצעת עזרה לכולן במהלך הקורס.... אני אישית אז עשיתי קורס אקרובטיקה כך שאם יש לכן שאלות.... :)

survivor112

New member
לי יש שאלה..

לגביי הקורס..האמת שזה משו שכבר הייתי צריכה לדעת מלכתחילה אבל לא יצא לי לשאול..אם לא עברתי את הקורס..מה עושים?? והאם אתן מכירות מישהי שלא עברה? כי לפי מה שהבנתי זה לא קורה הרבה..??

יכול לקרות

אם את לא עוברת, את עושה מועד ב' בבחינה שבה נכשלת. אם נכשלת גם במועד ב' בבחינה עיונית, את מתאמת מועד לחזור על הקורס של הנושא הספציפי שבו נכשלת ונבחנת שוב. אם נכשלת בבחינה מעשית, את מגיעה בשנה שלאחר מכן ומבצעת את הבחינה שוב, או שמתאמים לך מועד במהלך השנה בו את יכולה לבוא ולהיבחן שוב.

Tammie

New member
זה גם תלוי במבנה הקורס

איזה קורס את הולכת לעשות? כי כשאני עשיתי את הקורס אקרובטיקה חגית אמרה לנו שהציון נקבע ע"י הרבה מבחנים קטנים ולכן מאוד קשה לא לעבור אותו.....

למעלה