השאלון השבועי:)

../images/Emo42.gifהשאלון השבועי:)

נלקח מפורום סקרים ושאלוניםD: לא יודעת למה כל השאלונים שם מנוסחים בלשון נקבה - אבל זה פונה לשני המינים
מה את עושה כשמשעמם לך? במה את מתעניינת? מה ממש משעמם אותך? מאכל אהוב? סמיילי אהוב? (זה יכול להיות גם אמוטיקון) צבע לק אהוב? תוכניות לפסח יש? את מעשנת? שותה? מה הדבר הכי חמוד שעשו בשבילך? את אוהבת קולה? את יודעת שיש בזה מלא דברים מגעילים? את אוהבת לראות סרטים? מה הסרט האחרון שראית? מתי? מה הסרט האהוב עלייך? וספרים, את אוהבת? מה הספר האהוב עלייך? מה מספר המזל שלך? מה תאריך הלידה שלך? מה העונה האהובה עלייך? את אוהבת גשם? מה הצבע האהוב עלייך? יש לך פירסינג? אם כן, איפה? את רוצה עוד? אם לא, את רוצה? מה את מעדיפה: חצאית או מכנסיים? שחור או לבן? לבד או יחד? לישון או להיות ערה? לשיר או לרקוד? לאכול או לשתות? שוקולד או ביסלי? יש לך חיה? אם כן, איך רואים לה? אם לא, את רוצה? מצאת פעם את האפיקומן? מה קיבלת? יש לך לק עכשיו? איזה צבע? את מתאפרת? מה את לובשת עכשיו? איך הגעת לפורום? את אוהבת את האנשים פה? את מי הכי הכי? מה הדיסק האהוב עלייך? המחשב שלך בחדר? תעצמי עיניים ותדמייני משהו, תספרי עד 10 ותפתחי... פתחת? אבל באמת עצמת? מה דימיינת? את אוהבת לטייל? עם מי? חברים או משפחה? את אוהבת לאכול? מה? לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול? נכון ששוקולד זה שולט? גם את מכורה? מה הכי בא לך לעשות עכשיו? את מדברת עם מישהו עכשיו? עם מי? שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? צבע שיער אהוב- צבע עיניים אהוב- שם שאת אוהבת לבן- ולבת- ולכלב- ולצב- ולהפופוטם- אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? אוהבת מלפפון? ועגבנייה? מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע? והדבר הכי כייפי? איזה שיר תמליצי לנו עכשיו? באיזה מגמה את בבי"ס? מה את עושה היום בערב? את אוהבת זיקוקים? צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: - - - - - היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? אוהבת סושי? ויין? תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? מה המוטו שלך בחיים? בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? שיר שמתנגן: בראץ / ברבי? גאנס / פו פייטרס? מכ"ר / לד זפלין? פו"ב / סימפל פלאן? AC / DC? אם היה לך תוכי איך היית קוראת לו? היית רוצה קרקס פשפשים? למה את מתחפשת? למה? עכשיו שאלות קשות: רגליים יש לך? וידיים? השלימי את המשפט: יונתן הקטן רץ בבוקר.... קן לציפור בין העצים.... עוגה עוגה עוגה..... אין אין אין חגיגה..... אוהבת שוקו? אוהבת גלידה? אוהבת קולה? אוהבת מרשמלו? אוהבת אפונה? אוהבת טחינה? גלידות - מתי הכי כיף לאכול? אוהבת סופגניות? את רואה בובספוג מכנסמרובע? אופטימית או פסימית? אם היית יכולה להיות עכשיו בגיל אחר באיזה גיל היית רוצה להיות? אם היית יכולה לחזור לתקופה מסוימת (לאו דווקא בחיים שלך) במכונת זמן, למתי היית חוזרת? שוקולד מריר\חלב\לבן? מה הדבר הסגול הכי קרוב אלייך? מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? אוהבת להיות הקורבן? יש לך חיות בבית? איזה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה? נכון שצבים הם חמודים? מה בא לך לעשות כשתיהיי גדולה? היית בחרמון? ובאילת? ובים המלח? ובכינרת? אשכנזייה או ספרדייה? שבוע טוב 33>

עונהD:

מה את עושה כשמשעמם לך? אהממ.. מחפשת סדרות להוריד.. XD חח מצלמת, פוטושופ וכאלה.. נכנסת לדיוויאנט ארט\פייסבוק וכו' במה את מתעניינת? אומנות וספורט, הכי בעולם. מה ממש משעמם אותך? וואי מלא דברים..כמעט הכל - אני בן אדם שמשתעמם ממש מהר. ממש ממש מהר. כלומר אני לא יכולה לא לעשות שני דברים ביחד
מאכל אהוב? קורנפלקס.. מכל סוג[: סמיילי אהוב?
כמובן D: צבע לק אהוב? אני מתהההההה על לקים והולכת עם לקים בכל צבע.. תוכניות לפסח יש? אואה.. לא בינתיים את מעשנת? הייתי פה ושם שותה? לא.. מלא קלוריות חח מה הדבר הכי חמוד שעשו בשבילך? עשו בשבילי.. לא יודעת. אני מעריכה אבל אנשים שנותנים מעצמם בשבילי גם בדברים הכי קטנים. את אוהבת קולה? לא את יודעת שיש בזה מלא דברים מגעילים? בגלל זה אני לא אוהבת חח את אוהבת לראות סרטים? מאוד!! מה הסרט האחרון שראית? המרדף לאושר מתי? אתמול בלילה מה הסרט האהוב עלייך? יש לי באמת מיליון.. ננסה לתמצת: רקוויאם לחלום, צ'אפטר 27 ["היום בו רצחתי את לנון", WTF], סיד וננסי, ג'ונו, יומני החופש, זאק ומירי עושים פורנוXD, ספרות זולה, נחשו מי.. בלה בלה וספרים, את אוהבת? התחלתי בזמן האחרון. מה הספר האהוב עלייך? יומנה של ברידג'ט ג'ונס! וספרים של הרלן קובן מה מספר המזל שלך? 6 מה תאריך הלידה שלך? 2.10.93 מה העונה האהובה עלייך? חורףףףף את אוהבת גשם? מאוד מה הצבע האהוב עלייך? אדום יש לך פירסינג? אוזניים נחשב? אם כן, איפה? את רוצה עוד? יש לי הליקס ו400 לובים בערך XD ואני רוצה בטבור אם לא, את רוצה? מה את מעדיפה: חצאית או מכנסיים? מכנסיים שחור או לבן? שחור לבד או יחד? לאדעת לישון או להיות ערה? להיות ערה לשיר או לרקוד? לשיר לאכול או לשתות? לשתות שוקולד או ביסלי? שוקולד יש לך חיה? לא אם כן, איך רואים לה? סעומו אין לי. אם לא, את רוצה? כןכן מצאת פעם את האפיקומן? מה קיבלת? אכן. כלום. חח יש לך לק עכשיו? איזה צבע? אכן! צבע בורדו-יין שכזה.. מאגניב אני אוהבת.. אבל אני שונאת את העובדה שהציפורניים שלי קצרות עכשיו. בלהעהעע. את מתאפרת? בקטנה מה את לובשת עכשיו? חולצה גזורה ומכנסי פיג'מה חח איך הגעת לפורום? מה זה איך. את אוהבת את האנשים פה? אכן את מי הכי הכי? חחח לא מפלהההההה... מה הדיסק האהוב עלייך? נראה לי שלייז פור דה ליירז של דה יוזד. המחשב שלך בחדר? אכן תעצמי עיניים ותדמייני משהו, תספרי עד 10 ותפתחי... פתחת? אוי נו אבל באמת עצמת? עצמתי כמו אהבלה חח מה דימיינת? כלום! את אוהבת לטייל? אממ כן עם מי? חברים או משפחה? מה זה משנה חח שניהם..אבל לא ביחד#%@@ את אוהבת לאכול? לא הכי מה? קורנפלקסקורנפלקסקורנפלקס לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול? לאכול בשביל לחיות כמובן נכון ששוקולד זה שולט? דה גם את מכורה? לא.. מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לאדעת את מדברת עם מישהו עכשיו? לא עם מי?
שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? מה אכפת לי כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? נחמדים אנערף צבע שיער אהוב- חום צבע עיניים אהוב-כחול שם שאת אוהבת לבן- ריאן ולבת- אליס ולכלב- פוינטר ולצב- דונטלו.. חחחחחחחחחחחחחחחחח ולהפופוטם- היפו? אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? אליס או מיה או ואלרי.. אוהבת מלפפון? מאוד ועגבנייה?איכסאיכס פאק שונאת עגבניות מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע? לא יצאתי כללל הוויקאנד והדבר הכי כייפי? קניתי בגדים =D איזה שיר תמליצי לנו עכשיו? אין לי שמץ באיזה מגמה את בבי"ס? אומנות
מה את עושה היום בערב? כלום.. קוראת תספר של הרלן קובן רואה הפמליה ועפה לישון חח את אוהבת זיקוקים? יאפ צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? אין חח 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: 1. אנשים שמאוהבים לעצמם בתחת 2. אנשים שחיים בסרט 3. אנשים שבטוחים שאתה חייב להם משהו או שאתה עובד אצלם 4. שהאימיול\טורנט לא זז 5. מורים חח - - - - - היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? נה.. ההפך המוחלט ממני הוא אדם חרא.. חח יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? אה.. לא.. אני לא בן אדם של אובססיות אוהבת סושי? לא ויין? לא תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? כן מה המוטו שלך בחיים? הכל לטובה:) בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי בת 15~ שיר שמתנגן: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח so yesterday של הילארי דאף.. חחח בראץ / ברבי? שתיהן XDD גאנס / פו פייטרס? OMG פו פייטרז. מכ"ר / לד זפלין? מכ"ר.. פו"ב / סימפל פלאן? פו"ב AC / DC? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אהבתי אם היה לך תוכי איך היית קוראת לו? היה לי.. פאדיחה היית רוצה קרקס פשפשים? לא.. חח למה את מתחפשת? לאדעת לא נראה לי שאני מתחפשת למה? כי חלאס.. וכי אין לי רעיון חח וכי חלאס
עכשיו שאלות קשות: OMG רגליים יש לך? יאפ וידיים? גם.. היה סייל חח השלימי את המשפט: יונתן הקטן רץ בבוקר.... אל הגן התרוצץ המסכן אפרוחים חיתן חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למדתי מחברה שלי אוי זה חזק. קן לציפור בין העצים.... ובקן 3 ביצים?... הס פן תעיר? XDD עוגה עוגה עוגה..... במעגל נחוווווגה אין אין אין חגיגה..... בלי בלי בלי בלי עוגה! איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה העוגה?! אוהבת שוקו? מעדיפה קפה אוהבת גלידה? כן אוהבת קולה? לא אוהבת מרשמלו? לא חח אוהבת אפונה? לא אוהבת טחינה? לאאא גלידות - מתי הכי כיף לאכול? כשחם? חח אוהבת סופגניות? לא את רואה בובספוג מכנסמרובע? אכן אופטימית או פסימית? אופטימית עד כמה שפסימית יכולה להיות חח אם היית יכולה להיות עכשיו בגיל אחר באיזה גיל היית רוצה להיות? יואוווו די עם זה אם היית יכולה לחזור לתקופה מסוימת (לאו דווקא בחיים שלך) במכונת זמן, למתי היית חוזרת? הייתי חוזרת לניינטיז אולי חח.. ובחיים שלי לאיזה כיתה ו'.. פנאן שוקולד מריר\חלב\לבן?חלב מה הדבר הסגול הכי קרוב אלייך? הספר אנגלית.. חחחחחח מי עושה ספר אנגלית בפאקינג סגול!? גייז מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? פנקס חח מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? מרקר מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף חח מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המקלדת חח אוהבת להיות הקורבן? שו? יש לך חיות בבית? איזה? איןןןןןן די כבר מה ההופעה האחרונה שהיית בה? אואה... נכון שצבים הם חמודים? אכן.. מה בא לך לעשות כשתיהיי גדולה? להיות אמנית היית בחרמון? לא -פאדיחה- ובאילת? אכן ובים המלח? אכן ובכינרת? לא -פאדיחה- אשכנזייה או ספרדייה? מעורבת גאה. DAMNNNNN! זה היה ארוך חח

Destinys Shadow

New member
=]

מה את עושה כשמשעמם לך? ביד. במה את מתעניינת? אנלאדע ם-ם מה ממש משעמם אותך? שקט מאכל אהוב? פסטות ואוכל של אמא סמיילי אהוב? (זה יכול להיות גם אמוטיקון)
צבע לק אהוב? תכלת תוכניות לפסח יש? מ-מה? את מעשנת? לא ס.ס שותה? לפעמים מה הדבר הכי חמוד שעשו בשבילך? לאזוכרת את אוהבת קולה? מי לא? את יודעת שיש בזה מלא דברים מגעילים? אבל זה טעים את אוהבת לראות סרטים? כמו כולם? מה הסרט האחרון שראית? לאזוכרת מתי? מה הסרט האהוב עלייך? אין וספרים, את אוהבת? אהא ^^ מה הספר האהוב עלייך? שיר של אש ושל קרח מה מספר המזל שלך? לאדעת מה תאריך הלידה שלך? 17.10.91 מה העונה האהובה עלייך? חורף את אוהבת גשם? אכן ^^ מה הצבע האהוב עלייך? תכלת ורוד שחור יש לך פירסינג? אמ אם כן, איפה? את רוצה עוד? בתנוכים? אם לא, את רוצה? מה את מעדיפה: חצאית או מכנסיים? חצאית שחור או לבן? שחור לבד או יחד? ביחד לישון או להיות ערה? לישון לשיר או לרקוד? לשיר לאכול או לשתות? לאכול שוקולד או ביסלי? שוקולד יש לך חיה? אחותי D: אם כן, איך רואים לה? שםבדוי כלשהו אם לא, את רוצה? מצאת פעם את האפיקומן? מה קיבלת? 100 שקל יש לך לק עכשיו? איזה צבע? סגול מרקר כזה את מתאפרת? אהא מה את לובשת עכשיו? פיג'מה ורודה איך הגעת לפורום? במקרה את אוהבת את האנשים פה? הם חביבים D: את מי הכי הכי? מה. לאדע XD מה הדיסק האהוב עלייך? לאדע המחשב שלך בחדר? לא..במרתף תעצמי עיניים ותדמייני משהו, תספרי עד 10 ותפתחי... פתחת? כ-כן?XD אבל באמת עצמת? האמת שכע מה דימיינת? חיבוק את אוהבת לטייל? מאוד~ עם מי? חברים או משפחה? חברים את אוהבת לאכול? המווון D< מה? מה שטעים לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול? לחיות בשביל לאכול! נכון ששוקולד זה שולט? בארור גם את מכורה? מנסה להגמל מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לישון את מדברת עם מישהו עכשיו? אכן עם מי? חברות. עדי ודריה שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? כיפלך סץס כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? לאדעת..לא מתה עליהם אישית צבע שיער אהוב- לבןפלטינה. צבע עיניים אהוב- כחול שם שאת אוהבת לבן- דניאל ולבת- לאדע ולכלב- בוניייי XD ולצב- בצ~ ולהפופוטם- דובי. אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? לאדע אוהבת מלפפון? למהלא? ועגבנייה? נחמד D: מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע? נהגתי ממש גרוע היום והדבר הכי כייפי? זומג קיבלתי 91 במת' Oם" איזה שיר תמליצי לנו עכשיו? david bowie- heroes באיזה מגמה את בבי"ס? קולנוע מה את עושה היום בערב? כלום? את אוהבת זיקוקים? בטחחח *___* אני תמיד מציצה מהחלון לבדוק אם יש..חח צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? אפור 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: - שקרנים - שלא מקשיבים לי - ויכוחים חסרי טעם - חפירות - אוכל גרוע D:? היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? למהלא?D: יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? המיטה שלי כנראה אוהבת סושי? עד מאוד.
ויין? בקטנה תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? אכן מה המוטו שלך בחיים? הקונהמטטה? בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? רחוק מבצפר. שיר שמתנגן: כלום בראץ / ברבי? ברבי! גאנס / פו פייטרס? גאנס מכ"ר / לד זפלין? אף אחד! פו"ב / סימפל פלאן? סימפלפלאן. AC / DC? אם היה לך תוכי איך היית קוראת לו? רוקי היית רוצה קרקס פשפשים? לא למה את מתחפשת? נראהלי חתול למה? אני צריכה סיבה לקנות עדשות חתול..חח עכשיו שאלות קשות: רגליים יש לך? לא וידיים? איבדתי אותן ]: השלימי את המשפט: יונתן הקטן רץ בבוקר.... לארומה. קן לציפור בין העצים.... ובקן לה 1 ביצים עוגה עוגה עוגה..... שחר שמן אין אין אין חגיגה.....אז לכו הבייתה. אוהבת שוקו? כן אוהבת גלידה? כןן אוהבת קולה? אהא אוהבת מרשמלו? לא אוהבת אפונה? איכ לךא אוהבת טחינה? לאאא ;; גלידות - מתי הכי כיף לאכול? בשיא הקור אוהבת סופגניות? בטח 3> את רואה בובספוג מכנסמרובע? לא אופטימית או פסימית? אופטימית אם היית יכולה להיות עכשיו בגיל אחר באיזה גיל היית רוצה להיות? 4 אם היית יכולה לחזור לתקופה מסוימת (לאו דווקא בחיים שלך) במכונת זמן, למתי היית חוזרת? לפני שנה שוקולד מריר\חלב\לבן? לבן מה הדבר הסגול הכי קרוב אלייך? מגבת מקופלת מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך? עט מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך? עט מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך? דף מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך? ספר אוהבת להיות הקורבן? לא סץס יש לך חיות בבית? איזה? אחותי מה ההופעה האחרונה שהיית בה? אפיקה לפני שנתיים נכון שצבים הם חמודים? כן XD מה בא לך לעשות כשתיהיי גדולה? להיות כמואבא D: היית בחרמון? מזמן ובאילת? בסוכות ובים המלח? בסוכות ובכינרת? לפני שנה אשכנזייה או ספרדייה?אשכנזוש 3:

GodSaveTheQueen

New member
עונה

מה את עושה כשמשעמם לך? הולכת לישון במה את מתעניינת? האמ בכל מיני דבריםXD מה ממש משעמם אותך? עדיין יושנת? מאכל אהוב?עוףD: סמיילי אהוב? (זה יכול להיות גם אמוטיקון)
צבע לק אהוב?X תוכניות לפסח יש? פייי עד פסחח את מעשנת? כע שותה?כע מה הדבר הכי חמוד שעשו בשבילך? לא עושים לי דברים חמודיםXD את אוהבת קולה? כעעע את יודעת שיש בזה מלא דברים מגעילים? העיקר זה טעים את אוהבת לראות סרטים? כן מה הסרט האחרון שראית?שיט שכחתי מתי?X מה הסרט האהוב עלייך? בנתיים האביר האפל או משו כזה וספרים, את אוהבת? לא מה הספר האהוב עלייך?X מה מספר המזל שלך?X מה תאריך הלידה שלך?7.10 מה העונה האהובה עלייך? חורף מה שאין במדינה הזאת את אוהבת גשם? כעע מה הצבע האהוב עלייך? שחור אפור ירוק וכחול יש לך פירסינג? לא ממש יש לי חמש עגילים בוזניים אם כן, איפה? את רוצה עוד? רוצב בגבה ספטום את הליפ הזה בשפתיים כמו לבראט רק יותר למעלה אם לא, את רוצה?מה? מה את מעדיפה: חצאית או מכנסיים? מכנסיים שחור או לבן? שחור לבד או יחד? תלוי עם מי לישון או להיות ערה? לישון לשיר או לרקוד? לשיר לאכול או לשתות?לאכול שוקולד או ביסלי? שוקולד יש לך חיה?לא אם כן, איך רואים לה?X אם לא, את רוצה? כע לב מצאת פעם את האפיקומן? מה קיבלת? כסף יש לך לק עכשיו? איזה צבע?שקוף את מתאפרת?כן מה את לובשת עכשיו? חולצה של הרולינג סטונס ומכנס לבן איך הגעת לפורום? גוגןל? את אוהבת את האנשים פה? אני מכירה רק את דניאל
את מי הכי הכי?חח דניאלXD מה הדיסק האהוב עלייך? לאקונה דיסקים המחשב שלך בחדר? כע תעצמי עיניים ותדמייני משהו, תספרי עד 10 ותפתחי... פתחת?לא אבל באמת עצמת? לא מה דימיינת?שאני בים את אוהבת לטייל? תלוי איפה ועם מי עם מי? חברים או משפחה? חברים את אוהבת לאכול? מאוד מה? הכול לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול? לחיות בשביל לאכול נכון ששוקולד זה שולט?ברורר גם את מכורה? אההא מה הכי בא לך לעשות עכשיו? ללכת לישון ולהתעורר עוד חודש את מדברת עם מישהו עכשיו? לא עם מי?X שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת? אני שמחה קוקי כולם אומרים שהם טובים,זה נכון? מכירה רק איזה 4 שירים שלהם צבע שיער אהוב- ציבועניי צבע עיניים אהוב- כחול \ירוק שם שאת אוהבת לבן- אנטוני ואוליבר ולבת- האמממ.. דשה ואלכס ולכלב- פליי ולצב- צביקה ולהפופוטם- היפוו אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך? לא משנה אבל שם לא ישראלי אוהבת מלפפון? בערך ועגבנייה?גם מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע? סבא בבית חולים והדבר הכי כייפי? אמרו לי שאוהבים אותי באמתD: איזה שיר תמליצי לנו עכשיו? עזבו אותי עכשיוXD באיזה מגמה את בבי"ס? X מה את עושה היום בערב? הולכת לישון את אוהבת זיקוקים? כע צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו? אפור 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: אדישות שלא מקשיבים לי שמחלקים לי פקודות בצפר ושמישו אומר שאבי ראסטות לא סקסי! - - - - - היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך? כע יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו הוא כמעט כמו חמצן בשבילך? כן אוהבת סושי? כן ויין?לבן תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"? לא מה המוטו שלך בחיים? לכל משו חרא יש משו יותר חרא בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16 וחצי ככה שיר שמתנגן:X בראץ / ברבי? ברבי גאנס / פו פייטרס? גאנס מכ"ר / לד זפלין? לד זפלין פו"ב / סימפל פלאן?XXX AC / DC? חחחחח אם היה לך תוכי איך היית קוראת לו? היו לי 6 ולכולם היו שמות של ערסים
היית רוצה קרקס פשפשים? לאאאא למה את מתחפשת? האממ לא יודעת למה? כי ישעוד זמן עכשיו שאלות קשות: רגליים יש לך? לא וידיים?לא השלימי את המשפט: יונתן הקטן רץ בבוקר.... אל הגן? קן לציפור בין העצים....ובקן לה שלוש ביצים עוגה עוגה עוגה..... במעגל נחוגה אין אין אין חגיגה..... בלי בלי בלי בלי עוגה אוהבת שוקו? כע אוהבת גלידה? כמובן אוהבת קולה?כן אוהבת מרשמלו? כן אוהבת אפונה?כן אוהבת טחינה?כן גלידות - מתי הכי כיף לאכול? בחורף אוהבת סופגניות?לא את רואה בובספוג מכנסמרובע? יאפ אופטימית או פסימית?תקופות אם היית יכולה להיות עכשיו בגיל אחר באיזה גיל היית רוצה להיות? 16 וחצי או 24 ככה אם היית יכולה לחזור לתקופה מסוימת (לאו דווקא בחיים שלך) במכונת זמן, למתי היית חוזרת? שנות ה60 שוקולד מריר\חלב\לבן? מריר!!! מה הדבר הסגול הכי קרוב אלייך? אין דבר סגול שקרוב אלי מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?המכסה שלה ומדד חום מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?אין מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?דף מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המיקלדת העכבר הפלאפוןם והאוזניות אוהבת להיות הקורבן? כע יש לך חיות בבית? איזה? אחים שלי מה ההופעה האחרונה שהיית בה?X נכון שצבים הם חמודים? לא מה בא לך לעשות כשתיהיי גדולה? פסרית אלטאנטיבית כמה שיותר רחוק מהארץ היית בחרמון? כע ובאילת?כע ובים המלח?כע ובכינרת?כע אשכנזייה או ספרדייה? מה???

Maddie

New member
עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo118.gif

מה את עושה כשמשעמם לך?שומעת מוזיקה במה את מתעניינת?מוזיקה, צילום, כתיבה מה ממש משעמם אותך?שגרה מאכל אהוב?אין מועדף סמיילי אהוב? (זה יכול להיות גם אמוטיקון)^^ צבע לק אהוב?שחור תוכניות לפסח יש?לא O_O את מעשנת?לא שותה?לא מה הדבר הכי חמוד שעשו בשבילך?לא זוכרת את אוהבת קולה?כן :) את יודעת שיש בזה מלא דברים מגעילים?כן ולא אכפת לי את אוהבת לראות סרטים?ברווווווור מה הסרט האחרון שראית?נ.ב אני אוהב אותך מתי?לפני חודש מה הסרט האהוב עלייך?אין וספרים, את אוהבת?
מה הספר האהוב עלייך?דויד גרוסמן-מישהו לרוץ איתו מה מספר המזל שלך?7 מה תאריך הלידה שלך?22.7 מה העונה האהובה עלייך?חורף את אוהבת גשם?כן
מה הצבע האהוב עלייך?שחור D: יש לך פירסינג?לא אם כן, איפה? את רוצה עוד?
אם לא, את רוצה?כן3> אני מתלבטת אני חשבתי על ליפ רינג ועל נזם אבל חישוק
מה את מעדיפה:
חצאית או מכנסיים?
מכנסיים שחור או לבן?שחור לבד או יחד?תלוי...רוב הזמן - יחד לישון או להיות ערה?לישון לשיר או לרקוד?לרקוד כי לשיר אני לא יודעת XD לאכול או לשתות?לשתות שוקולד או ביסלי?לא זה ולא זה יש לך חיה?לא אם כן, איך רואים לה? אם לא, את רוצה?כן3> מצאת פעם את האפיקומן? מה קיבלת?כלום =\ זו הייתה אכזבה אדירה יש לך לק עכשיו? איזה צבע?לא את מתאפרת?לעיתים רחוקות מה את לובשת עכשיו?טרנינג ירוק איך הגעת לפורום?לא זוכרת את אוהבת את האנשים פה?אהא D: את מי הכי הכי?קשה להגיד מה הדיסק האהוב עלייך?שברשותי - McFly-Just my luck המחשב שלך בחדר?כן תעצמי עיניים ותדמייני משהו, תספרי עד 10 ותפתחי... פתחת?כן אבל באמת עצמת?כן מה דימיינת?אותי, בסטודיו, רוקדת את אוהבת לטייל?מאוד! עם מי? חברים או משפחה?חברים...המשפחה לא אוהבת טיולים את אוהבת לאכול?חחחחחחחחחחחח כן מה? לאכול בשביל לחיות או לחיות בשביל לאכול?לא זה ולא זה נכון ששוקולד זה שולט?מה זה לא גם את מכורה?לא מה הכי בא לך לעשות עכשיו?לישון את מדברת עם מישהו עכשיו?לא עם מי? שמעתי פעם את לד זפלין...את יודעת?וואלה? כולם אומרים שהם טובים,זה נכון?כן! צבע שיער אהוב-אדמדם סגנון היילי מפראמור XD צבע עיניים אהוב-כחול-אפור שם שאת אוהבת לבן-דניאל ולבת-מיכל ולכלב-קליף
ולצב-אריק XDDDDDDDDDDDD ולהפופוטם-היפו [מקורי הא?] אם היו נותנים לך להיוולד בשם אחר איך היית רוצה שיקראו לך?אולי ליאור, או ליאל....אולי אפילו בשם של בן!זה מיוחד...משהו מיוחד אוהבת מלפפון?כן ועגבנייה?לא מה הדבר הכי מבאס שקרה לך השבוע?קיבלתי 72 בלשון
והדבר הכי כייפי?הוכחתי משהו למישהו :D איזה שיר תמליצי לנו עכשיו?Youll be the anchor that keeps my geet on the ground, I'll be the wings that keep your heart in the clouds-Mayday Parade באיזה מגמה את בבי"ס?מדעית-הנדסית ופיזיקה [מדעית הנדסית=אלקטרוניקה, אלגוריטמיקה(מחשבים) ואווירונאוטיקה] מה את עושה היום בערב?בייביסיטר את אוהבת זיקוקים?כן צבע שמתאר מה שאת מרגישה עכשיו?אפור 5 דברים שיכולים לגרום לך ממש להתעצבן: -אדישות -עקשנות -אובר ביטחון עצמי -צומי -ערסיות היית רוצה להכיר מישהו שהוא ההפך המוחלט ממך?כן יש משהו שמרוב שאת צריכה אותו הוא כמעט כמו חמצן בשבילך?מוזיקההההההההההההההההההההה אוהבת סושי?
ויין?לא תומכת במשפט:"המטרה מקדשת את האמצעים"?לא מה המוטו שלך בחיים?חיה את הרגע בת כמה היית רוצה להיות עכשיו?16...כולה עוד שנה XD שיר שמתנגן:השיר שהמלצתי בראץ / ברבי? גאנס / פו פייטרס?גאנס מכ"ר / לד זפלין?לד זפלין פו"ב / סימפל פלאן?SP AC / DC?חהחהחהחה אם היה לך תוכי איך היית קוראת לו?אורי XD היית רוצה קרקס פשפשים?לא למה את מתחפשת?שאלה טובה למה? עכשיו שאלות קשות: רגליים יש לך?אכן וידיים?אכן השלימי את המשפט: יונתן הקטן רץ בבוקר....אל הגן קן לציפור בין העצים....הא? עוגה עוגה עוגה.....במעגל נחוגה אין אין אין חגיגה.....בלי בלי בלי בלי עוגה אוהבת שוקו?כן אוהבת גלידה?כן אוהבת קולה?לא שאלנו את זה כבר? אוהבת מרשמלו?אכן אוהבת אפונה?לא אוהבת טחינה?לא גלידות - מתי הכי כיף לאכול?מאוחר בלילה אוהבת סופגניות?רק דאנקין דואנטס! את רואה בובספוג מכנסמרובע?אכן אופטימית או פסימית?פעם ככה פעם ככה אם היית יכולה להיות עכשיו בגיל אחר באיזה גיל היית רוצה להיות?לא שאלנו את זה כבר?~!?!?! אם היית יכולה לחזור לתקופה מסוימת (לאו דווקא בחיים שלך) במכונת זמן, למתי היית חוזרת?שנות ה-60 שוקולד מריר\חלב\לבן?מריר מה הדבר הסגול הכי קרוב אלייך?
מה הדבר הירוק הכי קרוב אלייך?אני! מה הדבר הצהוב הכי קרוב אלייך?
מה הדבר הלבן הכי קרוב אלייך?X|| מה הדבר השחור הכי קרוב אלייך?המקלדת אוהבת להיות הקורבן?לא יש לך חיות בבית? איזה? מה ההופעה האחרונה שהיית בה?לא הייתי נכון שצבים הם חמודים?לא מה בא לך לעשות כשתיהיי גדולה?לא יודעת היית בחרמון?לא ובאילת?כן ובים המלח?לא ובכינרת?כן אשכנזייה או ספרדייה?שניהם

למעלה