התחייבויות לסופ"ש

../images/Emo42.gif התחייבויות לסופ"ש

התחייבויות חיוביות עבור עצמכם, כמובן. אני חולה ומסכנה
ועם חום, ולכן ההתחייבות היחידה שלי היא: לישון הרבה הרבה. בערך מה שעשיתי מאתמול בערב ועד עכשיו.

BellA עלמה

New member
גם אני מצודדת [טישו]

אז המטרה לנוח , לקרוא אולי מחר אם יהיה כוח ללכת לים בערב

תרגישי טוב יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo101.gif

התחייבויות לסופ"ש:
החלטתי שאני חייבת להתחיל לעשות ספורט- בריא מבחינה פיזית ונפשית. ולעשות הליכות וכו' אני רואה שזה לא ממש הולך, אין מוטיבציה. אז חשבתי לעשות בעיר מגוריי מנוי חצי שנתי במכון כושר נחמד- הבעיה הוא שהוא די רחוק, מרחק של 15 דקות הליכה אבל נחשיב את זה כחימום
- אני אברר ביום ראשון את כל הפרטים ואירשם.
לבלות עם חברות
לנוח והרבה...

רננהלי

New member
רפואה שלימה לשתיכן ../images/Emo140.gif

ההתחייבות שלי:
לקרוא
לבקר חברה
לישון ואגב, את ההתחייבות השבועית ההיא שלי, הצלחתי לקיים מאוד מאוד חלקית, אבל גם זה היה טוב. ואני הופכת אותה להתחייבות שנתית: ללכת לישון בשעה נורמאלית כמעט כל ערב
ולישון מספיק שעות בלילה

רננהלי

New member
בסוף

גם אני חולה
כל היום שותה תה עם דבש (מתאים לראש השנה). אז עשיתי חלק ממה שהתחייבתי. ישנתי. המוווווון. וגם קראתי במיטה. אבל לבקר חברה לא הלכתי, אפילו לא בררתי אם היא בבית. אבל למרות הכל היתה לי שבת נחמדה. זה יצא מתאים להיות חולה בשבת, כי יכולתי לנוח הרבה ולטפל בעצמי. מקווה להתחזק עד מחר, כדי ללכת לעבודה. כרגע אני עדיין חלשה. שבוע טוב לכולם

לקשמי

New member
מחר אני עובדת

וכן, זה עבור עצמי, להרוויח כסף בשביל הקורס מורים שאני רוצה לעשות. אתמול בסוף היום לקחתי עבודה הביתה, ומחר כאמור אעבוד עליה. כשאסיים את העבודה, אלך קצת לשחות. אלה ההתחייבויות.

את מצליחה למצוא את הגבול

בין עבודת יתר, לבין חופש? אני יודעת שחוב כספי יכול להעיק מאד.

לקשמי

New member
יש לי גם זמן פנוי ../images/Emo13.gif

העבודה שקיבלתי לשבת הזאת היא במילא לא גדולה (וכבר עשיתי את רובה). במיוחד כשאני עובדת מהבית, אני יודעת לעשות לעצמי גם הפסקות ומנוחה. בכל אופן גם המצב הכספי הלא טוב שלי וגם העובדה שאני רוצה ביולי השנה ליסוע לקורס מורים ליוגה בקנדה (שהעלות של הקורס והטיסה ביחד מסתכמת בהמון כסף) נותנים לי מרץ ואנרגיה לעבוד גם היום, בשבת, הכל למען הגשמת המטרה.

למעלה