התפקדות אוגוסט שם: גיל: מגורים: מסן/אייסי: מסר לאומה: תמונה אהובה: שיהיה חודש מעולה.
I inbal287 New member 5/8/07 #1 ../images/Emo42.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo42.gif שם: גיל: מגורים: מסן/אייסי: מסר לאומה: תמונה אהובה: שיהיה חודש מעולה .
../images/Emo42.gifהתפקדות אוגוסט../images/Emo42.gif שם: גיל: מגורים: מסן/אייסי: מסר לאומה: תמונה אהובה: שיהיה חודש מעולה .
R R o t e M C R New member 5/8/07 #2 מתפקדת!!! ../images/Emo41.gif שם: רותם גיל: 17 וחצי מגורים: הוד- השרון מסן/אייסי: 346026087 לא נכנסתי אליו כבר שנים! מסר לאומה: די לנסות להכניס כל דבר להגדרות ותוויות! תמונה אהובה: אחת מיני רבות...
מתפקדת!!! ../images/Emo41.gif שם: רותם גיל: 17 וחצי מגורים: הוד- השרון מסן/אייסי: 346026087 לא נכנסתי אליו כבר שנים! מסר לאומה: די לנסות להכניס כל דבר להגדרות ותוויות! תמונה אהובה: אחת מיני רבות...
T The Fantasy New member 5/8/07 #3 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif שם: דנה גיל: כמעט 18 וחצי מגורים: קרית אתא מסן/איס:עולם אישי מסר לאומה: אני באשדוד תמונה אהובה: אין לי פה :/
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif שם: דנה גיל: כמעט 18 וחצי מגורים: קרית אתא מסן/איס:עולם אישי מסר לאומה: אני באשדוד תמונה אהובה: אין לי פה :/
I inbal287 New member 5/8/07 #4 מתפקדת שם: ענבלירון גיל: 18 מגורים: ירושלים מסן/אייסי: במסר מסר לאומה: כואבות לי הידיים כ"כ תמונה אהובה: אין כרגע
מתפקדת שם: ענבלירון גיל: 18 מגורים: ירושלים מסן/אייסי: במסר מסר לאומה: כואבות לי הידיים כ"כ תמונה אהובה: אין כרגע
J Just Another Name New member 5/8/07 #5 מתפקדת שם: עדן גיל: 15.4 מגורים: השרון מסן/אייסי: מסר לאומה: תן חיוך מחר יהיה יותר גרוע. תמונה אהובה: לאדעת
מתפקדת שם: עדן גיל: 15.4 מגורים: השרון מסן/אייסי: מסר לאומה: תן חיוך מחר יהיה יותר גרוע. תמונה אהובה: לאדעת
F FFTL New member 5/8/07 #6 אני. ../images/Emo13.gif שם:ליעד. גיל:15. מגורים:קדימהD: מסן/אייסי:בעולם..איןלי כוח לכתוב. מסר לאומה:אומנות או נמות. תמונה אהובה:
אני. ../images/Emo13.gif שם:ליעד. גיל:15. מגורים:קדימהD: מסן/אייסי:בעולם..איןלי כוח לכתוב. מסר לאומה:אומנות או נמות. תמונה אהובה:
W Worth Dying For New member 5/8/07 #7 ../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif שם: בר גיל: 17 מגורים: רמת גן מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: בשר זה רצח תמונה אהובה: פרנקי
../images/Emo3.gif../images/Emo14.gif שם: בר גיל: 17 מגורים: רמת גן מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: בשר זה רצח תמונה אהובה: פרנקי
C Change of Seasons New member 5/8/07 #8 ^^../images/Emo71.gif שם: ליאל גיל: 13 ודי הרבה מגורים: חיפה^^ מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אל תאכלו יותר מדי גבינה!!!!!11 תמונה אהובה:
^^../images/Emo71.gif שם: ליאל גיל: 13 ודי הרבה מגורים: חיפה^^ מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אל תאכלו יותר מדי גבינה!!!!!11 תמונה אהובה:
מ מדHIMה New member 6/8/07 #10 אני פה ^^ שם:ריטה גיל:149 מגורים:בת ים מסן/אייסי:לא משנה מסר לאומה:אל תשתינו בבריכה זה מגעיל ^^ תמונה: אינ וחברה שלי יאו איזה תמונה מגניבה יצאה לי חח יש עלי כזה אור חהחהחה
אני פה ^^ שם:ריטה גיל:149 מגורים:בת ים מסן/אייסי:לא משנה מסר לאומה:אל תשתינו בבריכה זה מגעיל ^^ תמונה: אינ וחברה שלי יאו איזה תמונה מגניבה יצאה לי חח יש עלי כזה אור חהחהחה
M milkshakit New member 6/8/07 #11 שלי../images/Emo9.gif שם: קארין גיל: עוד חודש 20 אני מקווה שהמשפט "להתראות נעורים, שלום אהבה" יחול עליי כשאני אחליף קידומת מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אני אוהבת אתכם , אה וגם את **** תמונה אהובה:
שלי../images/Emo9.gif שם: קארין גיל: עוד חודש 20 אני מקווה שהמשפט "להתראות נעורים, שלום אהבה" יחול עליי כשאני אחליף קידומת מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אני אוהבת אתכם , אה וגם את **** תמונה אהובה:
H HerInfernalMajesty New member 6/8/07 #12 ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif שם: חן. גיל: 14+. מגורים: חדרה [אבל ת"א בקרוב! D:] מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אני כלכך אוהבת "יש לה ביצים". סרט כזה חמודי. ["בנות עם תחת כמו שלי, לא מדברת עם בנים עם פרצוף כמו שלך" ] תמונה אהובה: הו, וול.
../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif שם: חן. גיל: 14+. מגורים: חדרה [אבל ת"א בקרוב! D:] מסן/אייסי: [email protected] מסר לאומה: אני כלכך אוהבת "יש לה ביצים". סרט כזה חמודי. ["בנות עם תחת כמו שלי, לא מדברת עם בנים עם פרצוף כמו שלך" ] תמונה אהובה: הו, וול.
M milkshakit New member 6/8/07 #14 "יש לה ביצים"../images/Emo23.gif, צ'אנינג טאטום../images/Emo178.gif
H HerInfernalMajesty New member 7/8/07 #26 ../images/Emo47.gif אמנדה ביינס כלכך גדולה. אני ממש אוהבת אותה. D: ואני אניח שצ'אנינג טאטום זה הבלונדיני, רייט? ^____^
../images/Emo47.gif אמנדה ביינס כלכך גדולה. אני ממש אוהבת אותה. D: ואני אניח שצ'אנינג טאטום זה הבלונדיני, רייט? ^____^
M milkshakit New member 8/8/07 #28 ../images/Emo6.gif ממש לא איך אפשר לפספס את צ'אנינג ? הוא דיוק, זה שמככב בתפקיד הראשי, שהיא והוא יהיו ביחד בסוף.
../images/Emo6.gif ממש לא איך אפשר לפספס את צ'אנינג ? הוא דיוק, זה שמככב בתפקיד הראשי, שהיא והוא יהיו ביחד בסוף.
D DanaValo New member 6/8/07 #15 אף אחד לא התגעגע אליי? ../images/Emo7.gif שם: דנה גיל: תיכףתיכף15. מגורים: ק.א. מסן/אייסי: בכל מקרה אני לא שם:\ מסר לאומה: לצחצח שיניים מונע עששת . תמונה אהובה:
אף אחד לא התגעגע אליי? ../images/Emo7.gif שם: דנה גיל: תיכףתיכף15. מגורים: ק.א. מסן/אייסי: בכל מקרה אני לא שם:\ מסר לאומה: לצחצח שיניים מונע עששת . תמונה אהובה:
D DanaValo New member 6/8/07 #16 |שמאלה| (התמונה ששמו למעלה עם הילדה והספר הייתה אמורה להיות פה במקום, אבל נו, וואטדההאק.) חיחי .
P Pink Floyd 117 New member 6/8/07 #18 !!! שם: נועה גיל: בקרוב 15 מסן/אייסי: כבר לא בשימוש מסר לאומה: היזהרו מילדים מפגרים החודש אין תמונה...
!!! שם: נועה גיל: בקרוב 15 מסן/אייסי: כבר לא בשימוש מסר לאומה: היזהרו מילדים מפגרים החודש אין תמונה...