התפקדות אפריל

little WhiSper

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות אפריל../images/Emo42.gif

שם: גיל: תאריך לידה: מקום מגורים: מה אתם עושים בחיים כרגע: מה אתם שומעים עכשיו? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: איך עבר עליכם פברואר? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: מה אתם מתכננים למרץ? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? משהו שבא לכם לספר?:

Rose131

New member
אויש, נכון../images/Emo122.gif

שם:נועה גיל:16 וחצי תאריך לידה:10.9.91 מקום מגורים:מבשרת\ירושלים מה אתם עושים בחיים כרגע:י"א, עבודה מדי פעם מה אתם שומעים עכשיו?Lacrymosa- Evanescence
!!!!1 שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: My Immortal, He Wasn't, Don't Tell Me, The Heartless, I Caught Fire, Demolition Lovers איך עבר עליכם מרץ?די מחורבן. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:לא היו ממש דברים טובים.. מה אתם מתכננים לאפריל?שיעבור לאט. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?שלא יגמר. מאי בגרויות. משהו שבא לכם לספר?:.

linkintrance

New member
מתפקדת!

שם:קטיה גיל:16(אבל אחרי עבודה כמו עכשיו אני מרגישה כמו בת 100) תאריך לידה:30.10 מקום מגורים:חיפה מה אתם עושים בחיים כרגע:לומדת ומתפקדת בתור תת אדם (שוטפת כלים) בסופ"ש מה אתם שומעים עכשיו?שקט. פשוט נפלא. שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:חשבתי שיהיה רומנטי איך עבר עליכם פברואר? פברואר אחלה, מרץ עודיותר. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:יום הורים, וקיבלתי עבודה. מה אתם מתכננים למרץ? למרץ, עברתי אותו, לאפריל....ללמוד ולעבוד ולהשיג את החתיך ההוא. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?נההה משהו שבא לכם לספר?:שהיום רישבמית אני קבועה בעבודה עם כרטיס עובד. בראבו לי! שיהיה לכם חודש HIMי במיוחד!

RockSter

New member
מתfuckדת!!!

שם: שירי!!!
מקום מגורים: מרכז
מה אתם עושים בחיים כרגע? לומדים ומחכים ליום חמישי כדי לצאת לחופשי!!!
מה אתם שומעים כרגע: alone - avril lavigne
שיר שנדבקתם אליו בחודש האחרון: the wings of a butterfly
איך עבר עליכם מרץ?? ממממ... סביר... היו ירידות.. היו עליות... העיקר שהוא מאחורינו ..:)
ספרו משהו שאתם זוכרים היטב: אבריל הוציאה קליפ חדש!! קצת ורוד מדי.. אבל יפה :)
מה אתם מתכננים לאפריל: חופש!!! ים, דיזינגוף וליפסינג!
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו: ח======ו==========פ==========ש!!
משהו שבא לכם לספר? אפריל= אבריל... אנחנו בחודש אבריל! תנו כבוד!!! יא מאאאן!! /m\ שבת שלום :)

little WhiSper

New member
אפריל 08.

שם: אדווה. גיל:19 תאריך לידה: 20.1 מקום מגורים: ת"א. מה אתם עושים בחיים כרגע: "חיים" עאלק, צבא.. מה אתם שומעים עכשיו? גלגלצ. עברי- לאונרדו
שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: ארי גורלי- דבש. ארז לב ארי- מה אעשה. איך עבר עליכם מרץ? כרגיל, רק עם אנשים חדשים ריגושים ואכזבות חדשות. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: הוא. מה אתם מתכננים לאפריל? לקבל את השפיות שלי חזרה. וקצת חופש... יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? דממה. חופש משהו שבא לכם לספר?: א י ן ל י כ ו ח .

Wrath Within

New member
שיהיה...:|../images/Emo11.gif

שם: אליס גיל: 16 תאריך לידה: 11.7 מקום מגורים: נתניה מה אתם עושים בחיים כרגע: ברגע זה ממש שומעת under the rose מה אתם שומעים עכשיו? למה לשאול פעמיים אבל? שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם: לאדעת. איך עבר עליכם פברואר? גם דברים טובים וגם דברים רעים. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב: . מה אתם מתכננים לאפריל? להשקיע בלימודים המסריחים. יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו? כן, אז? משהו שבא לכם לספר?: לא! אפריל שמח לכולם.

FFTL

New member
אאאאאאאאאאאפריל. (((:)

שם:
ליעד. :) גיל:
15. תאריך לידה:
2.11. נו מה...כל חודש אני אכתוב אתזה מחדש? >< מקום מגורים:
השרון הירוק. :) מה אתם עושים בחיים כרגע:
כלום. :] מה אתם שומעים עכשיו?
הימ!#$@!% :] שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:
מלא! >< איך עבר עליכם מרץ? ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב :
מדהים.
:] הפרטים שמורים במערכת. :) מה אתם מתכננים לאפריל? יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?
אע. ערב מגמה, טיול שנתי, ימי הולדת, ומשו מיוחד. :) תמונה! שלכם! [הועתק מפורום 30 שניות:].

RockStar2

New member
וילה ואלו חתיך....!!!

שם:אורלי גיל:14 תאריך לידה:1994\2\19 מה אאני עושה בחיים כרגע:שומעת HIM נוסעת בסקייטבורד,ויוצאת עם חברות כל שישי מה אתם שומעים עכשיו:HIM-This Fortress Of Tears שיר שנידבקתם אליו בחודש הקודם:It's All Tears איך עבר עליי מרץ**:בסדר,חוץ מהלימודים. ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:אוווהה...אני זוכרת את התספורת של א'..... מה אתם מתכננים לאפריל:יש חופש פסח!!!! אז ברור שללכת לדיזי ולקנות עוד סיכות של HIM ולחרוש על הסקייטבורד ועל החשמלית!! משהו מיוחד שאני מצפה לו:שHIM יבואו לארץץ!!! משהו שבא לי לספר:אני חולה אבל חולה אבל חולה אבל חולה אבל חווווללהההה על וילה ואלו!!!!!!

ויקס

New member
כן המפקדת../images/Emo195.gif

שם: גיל:מכחישה בתוקף שאני מזדקנת ואני כבר בת 19 תאריך לידה:2.11.88 מקום מגורים:איי שם ב"עיר" נידחת בצפון מה אתם עושים בחיים כרגע:חיילת במשרה מלאה מה אתם שומעים עכשיו?כלום שיר שנדבקתם אליו בחודש הקודם:היו הרבה :p איך עבר עליכם פברואר? פסדררררררררר ספרו משהו שאתם זוכרים הכי טוב:לא קרה משהו מיוחד בחודש זה מה אתם מתכננים למרץ?יומולדת לאמא
יש משהו מיוחד שאתם מצפים לו?... משהו שבא לכם לספר?:צבעתי את השיער לאדום ארגמן

למעלה