התפקדות בוקר טוב
כ כiכב ijפל New member 12/12/07 #4 ../images/Emo41.gif חחח בוקר אור ../images/Emo42.gif איך עובר עליכם היום?
L Lir האחת New member 12/12/07 #7 עובר בכיף... הייתי בקניון עד לא מזמן, קניתי לי צעיף שחור. ועכשיו אני יושבת לקרוא איזה מאמר...משעמם אבל קצר
עובר בכיף... הייתי בקניון עד לא מזמן, קניתי לי צעיף שחור. ועכשיו אני יושבת לקרוא איזה מאמר...משעמם אבל קצר
כ כiכב ijפל New member 12/12/07 #8 ../images/Emo41.gif שופינג ../images/Emo99.gif ועוד של צעיפים ישלי מלאמלאמלא צעיפים נשמע נחמד לאללה האמת. על מה המאמר?
../images/Emo41.gif שופינג ../images/Emo99.gif ועוד של צעיפים ישלי מלאמלאמלא צעיפים נשמע נחמד לאללה האמת. על מה המאמר?
כ כiכב ijפל New member 12/12/07 #16 ../images/Emo41.gif ברור, אני אף פעם לא שואלת סתם ../images/Emo3.gif לומדת את זה?
ז זכוכיות New member 12/12/07 #10 בעיקר לומדת, מדי פעם בורחת למחשב... היום חבר שלי התחיל עבודה חדשה, במעבדה של החוג שלו באוניברסיטה, ואני כבר לא רגילה להיות בבית לבד כ"כ הרבה זמן (השביתה הזאת מנוונת)...
בעיקר לומדת, מדי פעם בורחת למחשב... היום חבר שלי התחיל עבודה חדשה, במעבדה של החוג שלו באוניברסיטה, ואני כבר לא רגילה להיות בבית לבד כ"כ הרבה זמן (השביתה הזאת מנוונת)...
כ כiכב ijפל New member 12/12/07 #17 ../images/Emo41.gif שיהיה לו ../images/Emo50.gif כן גם חבריי הסטודנטים האחרים מתנוונים להם בבתיהם חח. ברגע שתגמר השביתה של העל יסודי יתרכזו יותר בשביתה של המרצים הבעיה היא שהסטודנטים עצמם אמרו שישבתו כשהמרצים יסיימו לשבות חח
../images/Emo41.gif שיהיה לו ../images/Emo50.gif כן גם חבריי הסטודנטים האחרים מתנוונים להם בבתיהם חח. ברגע שתגמר השביתה של העל יסודי יתרכזו יותר בשביתה של המרצים הבעיה היא שהסטודנטים עצמם אמרו שישבתו כשהמרצים יסיימו לשבות חח
L Lir האחת New member 12/12/07 #6 בבית קפוא!!!!../images/Emo186.gif אבל רק שתדעי שבחוץ ממש נעים....יש שמש כיפית
פ פשוט שירן New member 12/12/07 #9 ../images/Emo42.gif רוצה ../images/Emo42.gif כן... לא מזמן הגעתי הביתה... ובאמת נורא נעים בחוץ... מחכה לנו סופ"ש גשום
../images/Emo42.gif רוצה ../images/Emo42.gif כן... לא מזמן הגעתי הביתה... ובאמת נורא נעים בחוץ... מחכה לנו סופ"ש גשום