התפקדות חודש ספטמבר באיחור אופנתי

darklighter

New member
../images/Emo42.gifהתפקדות חודש ספטמבר באיחור אופנתי../images/Emo42.gif

שם: גיל: איזור מגורים: דמות אהובה: דמות שנואה: רואה את פרקי ארה"ב כן/לא: סצנה זכורה לטובה: מעדיפ/ה לקבל טיפולי שעווה מעדנה/נורמה/אחר? מסר לאומה: ציטוט שווה: איך התחילה שנת הלימודים? תמונה כלשהי אם בא לכם:

עונה

שם: קיי גיל: 20.5 איזור מגורים: מרכז הארץ דמות אהובה: קיי 1! וטיסי השקסי! דמות שנואה: גרייס רואה את פרקי ארה"ב כן/לא: פעם ראיתי סצנה זכורה לטובה: קיי שופכת על צ'ריטי מעדיפ/ה לקבל טיפולי שעווה מעדנה/נורמה/אחר? רק מטיילור מסר לאומה: אני אורטל, ואני אזרחית! וכריסטינה אגילרה מכוערת וזייפנית ציטוט שווה: אני לא מקללת, מעשנת או שותה. פיי כוסאמק, נפלה לי הסיגריה לבירה! איך התחילה שנת הלימודים? מצויין. אני יושבת בבית ולומדת לפסיכו'. תשאלו את זה עוד חודש! תמונה כלשהי אם בא לכם: בא לי לשים תמונה שלי אבל לא. שמתי תמונה אחרת. [פרסומת סמויה ללהקה שלי ושל ג'קס]

מתפקד../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

שם: אסף גיל:21 איזור מגורים: הצפון דמות אהובה: תרזה דמות שנואה: גוון רואה את פרקי ארה"ב: לא מפסיד אף פרק סצנה זכורה לטובה: תרזה מתוודת על אהבתה לאיתן בנשף סיום התיכון מעדיף לקבל טיפולי שעווה מעדנה\נורמה\אחר? לא תודה מסר לאומה: תהיו בריאים ציטוט שווה: כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו ונוח לו איך התחילה שנת הלימודים?כבר סיימתי.....תודה לאל תמונה כלשהי אם בא לכם: הזוג המקסים ביותר בעולם!!!

I n n u e n d o

New member
מתפקדת

שם:דורין גיל:21 איזור מגורים: מרכז דמות אהובה:טיסי דמות שנואה: ג'וליאן רואה את פרקי ארה"ב כן/לא: כן סצנה זכורה לטובה: שטיסי הוריד חולצה מעדיפ/ה לקבל טיפולי שעווה מעדנה/נורמה/אחר? משתיהן מסר לאומה: חצילים אדירים. ציטוט שווה: "נא להתרחק משפת הרציף,תודה" איך התחילה שנת הלימודים? מצויין,עליתי לכיתה א' תמונה כלשהי אם בא לכם:

אני שוב כאן כולם עכשיו לשמוח

מהארץ לא רוצים יותר לברוח. שם: לא השתנה מהחודש שעבר גיל: N+1m מהשאלה הקודמת איזור מגורים: CT טאוור דמות אהובה: אנדורה דמות שנואה: ספייק רואה את פרקי ארה"ב כן/לא: לעתים רחוקות מאוד סצנה זכורה לטובה: אנדורה מנטרלת את הפצצה מתחת למיטה מעדיפ/ה לקבל טיפולי שעווה מעדנה/נורמה/אחר? ממכון ביוטינורמה לשיער רך בריא ומלא ברק. במבצע לחגים מקבלים בקבוקון בושם אולד ספייס חינם או בקבוקון של הנשמה של קיי מהקיובה. מסר לאומה: במקום להתעקש על הדברים הקטנים להמנע מטעויות הנוגעות בדברים הגדולים. ציטוט שווה: "האם את עושה קו ביקיני לפני כל הופעה?" איך התחילה שנת הלימודים? לא משהו. מערכת מאוד עמוסה במקום העבודה. איך זה שתלמידים מתלוננים על 42 שעות בשבוע שלנו יש בכל יום 12 שעות+3 שעות נסיעה+עבודה מהבית לי זה עולה יותר. וכמה פקקים יש בגלל התחילת שנה הזו. והמזג אויר והקסאמים. געגועים לכיתה י'. תמונה כלשהי אם בא לכם: תלויה על הקיר

darklighter

New member
שלומות לכולם../images/Emo190.gif

שם: עדי גיל: מי זה גיל? איזור מגורים: מרכז. דמות אהובה: טאבית'ה, אנדורה,הקיובה, טימי ז"ל, נורמה, עדנה, קיי, floating head דמות שנואה: פחות או יותר כל השאר.... רואה את פרקי ארה"ב כן/לא: ברור. סצנה זכורה לטובה: היו מלא סצנות טובות לאחרונה...אבל הכי אהבתי שטאבית'ה וחבורתה הבריחו את הפסיכיאטרית של מיגל עם המוזרויות שלהן
מעדיפ/ה לקבל טיפולי שעווה מעדנה/נורמה/אחר? אני אלרגית לשעווה
מסר לאומה: איזה באסה שנגמרה עונה 2 של קייל
ציטוט שווה: בחתימה שלי... איך התחילה שנת הלימודים? איתן הפעיל שני שעונים מעוררים בבת אחת והפריע לי לישון
תמונה כלשהי אם בא לכם: שלמות

איזה חמוד!

גם פה יש לו פרצוף של "אני דולף" או "לשקר זה אסור, נכון?" [סיימתי את עונה 1, ממשיכה מתישהו לשניה.. איתן אל תצחק עליי!]

darklighter

New member
קייל XY- משודר בערוץ HOT3 או יס סטארס 3

בו זמנית בימי שלישי ב21:15.... ש.ח ביום שישי ב20:20. וכמובן שיש דרכים לא חוקיות לראות את זה....

darklighter

New member
שמו מאט דאלאס../images/Emo190.gif

והוא אמר באיזה ראיון שהיו צוחקים עליו שיש לו שם של עורך דין/שחקן פורנו

שני שעונים מעוררים ובו זמנית?

ובשביל בית ספר? מה הוא יעשה בטירונות, יפעיל שוקרים? לפחות לא תתעוררי מזה

darklighter

New member
../images/Emo6.gifגרמתן לי לדמיין אותו מתחשמלXDDD../images/Emo190.gif

והאמת גם שאני צריכה להתעורר לא מספיק לי שעון מעורר אחד...

בטירונות?

הוא ישן להם ביום וישחק עם עצמו בלילה... חחח הוא בטח יתנדב לשמור כי יהיה לו משעמם לישון וכי זה לא מועיל חחחחח

למעלה